|
|
|
CYTAT Co w tym złego? Upodabnianie się do Latynosów jest jak najbardziej passe. To jest śmieszne! Facet z solarium nigdy nie będzie (chociaż pewnie ciężko mu w to uwierzyć) zaj..istym południowym macho. Facet ZADBANY, to umyty (bez brudu za paznokciami), schludnie, adekwatnie do sytuacji ubrany, pachnący człowiek. A nie k...a z wydepilowanymi brewkami, po manicure i pedicure, roztaczający w okół siebie pomarańczową poświatę...To jest wstyd dla waszego gatunku! Przywrócić obowiązkową służbę wojskową! az zal czytac, "poznaj stachu po zapachu", witamy w stalowej woli :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jak Ci żal, to nie czytaj, szkoda Twojego cennego czasu
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Jak Ci żal, to nie czytaj, szkoda Twojego cennego czasu dobrze Pani "passe" swiatowa stalowowolanko, juz nie bede, na zyczenie :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Wybacz Nessie ale troche zacofana jestes.. a zreszta nie ma co sie klocic kazdy robi co chce wolny kraj ;)
Obowiazkowa sluzba wojskowa.. jak tak lubisz wojsko to idz kobiety chetnie przyjmuja. Chociaz patrzac tak zasciankowo jak Ty, to mysle ze nie powinnas sie jako kobieta wypowiadac tylko zmykac do kuchni. |
|
|
|
|
Tak, kochani, tak. Akurat mam taką pracę, że kilka razy w miesiącu jestem za granicą, na innym kontynencie. Mam wielu dobrych przyjaciół spoza granic naszego kraju i wszyscy, nie ważne czy Azjaci, Amerykanie, Szwedzi czy Hindusi - wszyscy myślą tak jak ja. A największą polewę z opalonych lalusiów mają właśnie południowi chłopcy.
Macie racje, jestem zacofana i pseudoświatowa. Takie są realia. Zawsze zdarzać się będą jakieś pomarańczowe wybryki natury Nikt i nic tego nie zmieni. A przynajmniej będzie się z czego śmiać Ale co kto lubi. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
witam ponownie, zakładając ten temat nie sądziłamn że do takich wymian zdań dojdzie. Badziej cieszyło by mnie gdyby ta dyskusja była na temat ! Przypomnę " które solarium polecacie."
|
|
|
|
|
Nie chodzę do solarium, ale słyszałam od wielu osób, że Na Krzywej jest ok Z kolei podobno w Pacificu(?) mają stare lampy.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Tak, kochani, tak. Akurat mam taką pracę, że kilka razy w miesiącu jestem za granicą, na innym kontynencie. Mam wielu dobrych przyjaciół spoza granic naszego kraju i wszyscy, nie ważne czy Azjaci, Amerykanie, Szwedzi czy Hindusi - wszyscy myślą tak jak ja. A największą polewę z opalonych lalusiów mają właśnie południowi chłopcy. Macie racje, jestem zacofana i pseudoświatowa. Takie są realia. Zawsze zdarzać się będą jakieś pomarańczowe wybryki natury Nikt i nic tego nie zmieni. A przynajmniej będzie się z czego śmiać Ale co kto lubi. Widzisz mozna zwiedzic caly swiat, a wciaz byc obywatelem stalowej woli, a nie swiata :] stalowowolanin to stan umyslu, moze byc nim i Szwed :] Ty i Twoi znajomi to rozumiem ma byc opiniotworcze? ilu ich masz 20? przyjaciele zazwyczaj odbieraja na podobnych falach i to nic dziwnego :] moi przyjaciele np maja wyebane na to czy ktos sie opala w solarium, pije sok z marchewki, czy maluje do roboty w barwy wojenne :] Szwedzi to dosc specyficzny narod ale czy chcesz mi powiedziec ze w Szwecji nie ma solariow? http://www.sunquick.info/ - jest ich wiecej :] w Ameryce tez nie ma? podajesz z dupy przyklady, na ch..j u siebie hindusowi solarium przeciez innego koloru nie zlapie i ma 30 w cieniu, to co on moze wiedziec? btw studiowalem z ludzmi ktorzy pochodzili z cieplejszych zakatkow mamusi ziemi, ktorzy pierwszy raz w polsce snieg widzieli, zima to byla dla nich tragedia, solarium ratowalo im zycie :] ale to byly w choy buraki :] 5953095 - sry juz wiecej z drogi nie zbocze ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
najlepiej samoopalaczem po co przeplacac
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
A był ktoś w tym nowym salonie w Galeri Prima? tam chyba również mają solarium.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam solarium w galerii Prima na 2 pietrze. Obsluga bardzo mila, lampy nowe, a na wszystko jeszcze 20% rabatu kicia26, może do okulisty też? Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
nessie nie siedze cały dzień na SM i nie wczytuje sie w każdy wpis Ty taka światowa tyle krajów zwiedziłaś i masz czas jeszcze cały dzień siedzieć na SM i z tego co widze to nikt nie przepada za Twoimi komentarzami
|
|
|
|
|
A może ktoś chce kupić solarium do twarzy? Tanio sprzedam z okularami i instrukcją obsługi
|
|
|
|
|
CYTAT nessie nie siedze cały dzień na SM i nie wczytuje sie w każdy wpis Ty taka światowa tyle krajów zwiedziłaś i masz czas jeszcze cały dzień siedzieć na SM i z tego co widze to nikt nie przepada za Twoimi komentarzami O popatrz Ty się, a moje jednak czytasz wszystkie? Przestań już z tą swoją gadką, której nagminnie używasz, bo to się robi nudne Kolejny raz zapraszam na priv, bo zaraz to się skończy ostrzeżeniem Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
nessie nudne? dobre Weź kobieto ogarnij się i nie pisz nic do mnie i nie komentuj tego co ja pisze bo to Ty nudna jesteś. Wróćmy do tematu solarium.
|
|
|
|
|
Nikola:
mile Panie, dobre lampy |
|
|
|
|
Czy wiecie może czy jest jakieś solarium czynne w niedziele ????
|
|
|
|
|
primadonna
|
|
|
|
|
polecam solarium "Nicola" moim zdaniem mają dobre lampy, jest czysto i przyjemnie
|
|