NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
1 2 »
Solarium Stalowa Wola, które polecacie
ff
Wysłany: 16 Sty 2013r. 18:25  
Cześć Zastanawiam się w które solarium opala teraz najlepiej. W którym wymieniali niedawno lampy. Macie jakieś ulubione? Chciałabym się wybrac bo wesele za 3 tyg. Polecicie mi coś?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Sty 2013r. 18:25  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2013r. 20:36  
no właśnie? dołaczam sie do pytania, swego czasu lubiłam Hawaii nad biedronką koło dworca. fajny lokal i miłe panie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2013r. 21:31  
w Nisku p.Wojtek ma nowe solarium i lampy, nawet karnet sobie kupilam bo tanio wychodzilo. polecam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2013r. 21:37  
Reklama? Uwaga, bo koleżanka będzie jeździła po całym Nisku i pytała o pana Wojtka, który ma solarium. mlotek

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2013r. 21:43  
hahaha zeby Ją do wariatkowa niezgarneli umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2013r. 08:49  
dzięki info o nisku ale raczej mnie stalowa interesuje, na miejscu ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2013r. 09:46  
Hawai polecam szybko opala ;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2013r. 09:57  
dzięki wielkie umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2013r. 11:23  
Ja zdecydowanie polecam Solarium Nikola, przecież to najlepsze Solarium w mieście i wiem, że lampy wymieniają tam bardzo często:cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2013r. 12:09  
ja także polecam salon Nikola, dobre, często zmieniane lampy, miła obsługa ;) sprawdziłam kilka salonów, jednak do Nikoli zawsze wracam, bo jest najlepiej ;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2013r. 21:59  
Ja polecam solarium w galerii Prima na 2 pietrze. Obsluga bardzo mila, lampy nowe, a na wszystko jeszcze 20% rabatu umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2013r. 11:29  
Zdecydowanie Nikola...mocne lampy, szybki efektt.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2013r. 12:31  
mojej koleżance w Nikoli zaginął telefon, prawdopodobnie któraś pani co tam obsługuje weszła do pokoiku i grzebała jej w torebce, bo zaraz po wyjściu telefonu nie miała. A poza tym młode siksy co tam pracują są bezczelne palą na zewnątrz i z góry na dół zjadą z krzywa miną.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2013r. 13:34  
CYTAT
mojej koleżance w Nikoli zaginął telefon, prawdopodobnie któraś pani co tam obsługuje weszła do pokoiku i grzebała jej w torebce, bo zaraz po wyjściu telefonu nie miała. A poza tym młode siksy co tam pracują są bezczelne palą na zewnątrz i z góry na dół zjadą z krzywa miną.

hmm...trudno mi uwierzyć w to aby któraś z Pań zrobiła taki przekręt...Chodziłam do Nikoli sporo czaasu, więc zdążyłam poznać owe Panie i wątpię aby miały powody by obkradać kogoś, nawet ze względu na fakt iż nie należą do 'przeciętnych' finansowo a kolejna sprawa to to,iż dbają o firmę i opinie...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2013r. 18:48  
Widzę, że Smart jest ewidentnie z zazdrosnej konkurencji! Gdyby ta osoba choć raz była w Solarium Nikola to by wiedziała, że tam "młode siksy" nie pracują..!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sty 2013r. 11:20  
ehh byłam swego czasu, parę lat temu i wtedy powiedziałam sobie że już nigdy tam nie pójdę nie lubię chamstwa. Dziewczyna co tam pracowała/pracuje stała ze swoimi koleżaneczkami i zjeżdżała z góry na dół i obgadywały. A niby czemu mam być zazdrosna? nie mam ku temu powodów. Może teraz jest inaczej nie mówię że solarium jest do bani- tylko obsługa która ma też dbać o klienta!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sty 2013r. 11:34  
To juz pewnie tam nie pracuje!!jak zginal kolezance telefon to mogla zglosic ten fakt a nie teraz uzalac sie!!mogl jej zginac wczesniej w sklepie i nie wiedziala a teraz wypisujesz glupoty ze ktos wszedl do kabiny i grzebal jej w torebce poprostu w to nie wierze!!!obsluga jest bardzo mila lampy nowe super efekt sam chodze i jestem bardzo zadowolony takze polecam goraco solarium Nikola!!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sty 2013r. 11:58  
CYTAT
To juz pewnie tam nie pracuje!!jak zginal kolezance telefon to mogla zglosic ten fakt a nie teraz uzalac sie!!mogl jej zginac wczesniej w sklepie i nie wiedziala a teraz wypisujesz glupoty ze ktos wszedl do kabiny i grzebal jej w torebce poprostu w to nie wierze!!!obsluga jest bardzo mila lampy nowe super efekt sam chodze i jestem bardzo zadowolony takze polecam goraco solarium Nikola!!!!

facet...chodzi..do...solarium? :szok:

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 10:14  
A co w tym dziwnego, że facet chce dobrze wyglądać i dba o siebiecoDla mnie rewelacjagood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 10:22  
Lubię facetów opalonych.
Dobre solarium NIE potrzebuje takiej pseudo-reklamy , takiego bełkotu - prawda panno-pino

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 10:23  
Plastikowe, SZTUCZNE lale są złe, ale SZTUCZNA opalenizna dobra i pożądana. Nawet u faceta.

Panie, wolicie futro sztuczne czy prawdziwe?

https://www.facebook.com/ZdjeciaWKuchni
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 11:03  
CYTAT
A co w tym dziwnego, że facet chce dobrze wyglądać i dba o siebie?
CYTAT
SZTUCZNA opalenizna dobra i pożądana. Nawet u faceta.
mlotek

Zastanawiam się, skąd moda na opalanie. Na pewno udział ma przemysł rozrywkowy i sami właściciele solariów. Ludzie uwierzą podświadomie we wszystko, co powie pani z telewizji w pogadance. Chodzicie tam, bo co powiedzą koleżanki na biały kolor skóry. Musicie wyglądać jak one. Potem umieracie na raka. Razem przełamiemy szkodliwe trendy i postawimy im opór. Niezdecydowanych przekonują - witaminy. Nie! Nic nie zastąpi światła słonecznego.

Jeśli chcecie się spalić, polecam solarium koło Michalitów. Czas zabiegu 999x szybszy. sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 11:09  
CYTAT

CYTAT
A co w tym dziwnego, że facet chce dobrze wyglądać i dba o siebie?

CYTAT
SZTUCZNA opalenizna dobra i pożądana. Nawet u faceta.

mlotek

SARKAZM

https://www.facebook.com/ZdjeciaWKuchni
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 16:18  
Co w tym zlego, ze facet dba o siebie. Dlatego wlasnie nie lubie naszej kochanej dziury u Nas wszystko jest takie nowe i niesamowite. W dzisiejszych czasach kazdy chce a nawet musi dobrze wygladac takie czasy oczywiscie jesli nie popada w skrajnosc. Jakas madrosc powinna isc z tym w parze. A solarium.. szkodliwe jest na pewno, tak samo jak alkohol, papierosy, tluste jedzenie.. mysle ze jesli odwiedzimy solarium raz na jakis czas nic sie nie stanie a my nie bedziemy zlewac sie z biala sciana.
Pozdrawiam umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 18:44  
Co w tym złego? Upodabnianie się do Latynosów jest jak najbardziej passe. To jest śmieszne! Facet z solarium nigdy nie będzie (chociaż pewnie ciężko mu w to uwierzyć) zaj..istym południowym macho.
Facet ZADBANY, to umyty (bez brudu za paznokciami), schludnie, adekwatnie do sytuacji ubrany, pachnący człowiek. A nie k...a z wydepilowanymi brewkami, po manicure i pedicure, roztaczający w okół siebie pomarańczową poświatę...To jest wstyd dla waszego gatunku!

Przywrócić obowiązkową służbę wojskową! sciana

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »