NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
« 1 2
Solarium Stalowa Wola, które polecacie
ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 21:28  
CYTAT
Co w tym złego? Upodabnianie się do Latynosów jest jak najbardziej passe. To jest śmieszne! Facet z solarium nigdy nie będzie (chociaż pewnie ciężko mu w to uwierzyć) zaj..istym południowym macho.
Facet ZADBANY, to umyty (bez brudu za paznokciami), schludnie, adekwatnie do sytuacji ubrany, pachnący człowiek. A nie k...a z wydepilowanymi brewkami, po manicure i pedicure, roztaczający w okół siebie pomarańczową poświatę...To jest wstyd dla waszego gatunku!

Przywrócić obowiązkową służbę wojskową! sciana

az zal czytac, "poznaj stachu po zapachu", witamy w stalowej woli :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 21:28  

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sty 2013r. 08:09  
Jak Ci żal, to nie czytaj, szkoda Twojego cennego czasu uśmiech

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sty 2013r. 08:54  
CYTAT
Jak Ci żal, to nie czytaj, szkoda Twojego cennego czasu uśmiech

dobrze Pani "passe" swiatowa stalowowolanko, juz nie bede, na zyczenie :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sty 2013r. 16:43  
Wybacz Nessie ale troche zacofana jestes.. a zreszta nie ma co sie klocic kazdy robi co chce wolny kraj ;)
Obowiazkowa sluzba wojskowa.. jak tak lubisz wojsko to idz kobiety chetnie przyjmuja. Chociaz patrzac tak zasciankowo jak Ty, to mysle ze nie powinnas sie jako kobieta wypowiadac tylko zmykac do kuchni.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sty 2013r. 17:30  
Tak, kochani, tak. Akurat mam taką pracę, że kilka razy w miesiącu jestem za granicą, na innym kontynencie. Mam wielu dobrych przyjaciół spoza granic naszego kraju i wszyscy, nie ważne czy Azjaci, Amerykanie, Szwedzi czy Hindusi - wszyscy myślą tak jak ja. A największą polewę z opalonych lalusiów mają właśnie południowi chłopcy.
Macie racje, jestem zacofana i pseudoświatowa. Takie są realia. Zawsze zdarzać się będą jakieś pomarańczowe wybryki natury smiech2 Nikt i nic tego nie zmieni. A przynajmniej będzie się z czego śmiać good

Ale co kto lubi. smiech2

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sty 2013r. 17:39  
witam ponownie, zakładając ten temat nie sądziłamn że do takich wymian zdań dojdzie. Badziej cieszyło by mnie gdyby ta dyskusja była na temat ! Przypomnę " które solarium polecacie."

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sty 2013r. 17:50  
Nie chodzę do solarium, ale słyszałam od wielu osób, że Na Krzywej jest ok potluczony Z kolei podobno w Pacificu(?) mają stare lampy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sty 2013r. 18:19  
CYTAT
Tak, kochani, tak. Akurat mam taką pracę, że kilka razy w miesiącu jestem za granicą, na innym kontynencie. Mam wielu dobrych przyjaciół spoza granic naszego kraju i wszyscy, nie ważne czy Azjaci, Amerykanie, Szwedzi czy Hindusi - wszyscy myślą tak jak ja. A największą polewę z opalonych lalusiów mają właśnie południowi chłopcy.
Macie racje, jestem zacofana i pseudoświatowa. Takie są realia. Zawsze zdarzać się będą jakieś pomarańczowe wybryki natury smiech2 Nikt i nic tego nie zmieni. A przynajmniej będzie się z czego śmiać good

Ale co kto lubi. smiech2

Widzisz mozna zwiedzic caly swiat, a wciaz byc obywatelem stalowej woli, a nie swiata :] stalowowolanin to stan umyslu, moze byc nim i Szwed :]
Ty i Twoi znajomi to rozumiem ma byc opiniotworcze? ilu ich masz 20? przyjaciele zazwyczaj odbieraja na podobnych falach i to nic dziwnego :] moi przyjaciele np maja wyebane na to czy ktos sie opala w solarium, pije sok z marchewki, czy maluje do roboty w barwy wojenne :]
Szwedzi to dosc specyficzny narod ale czy chcesz mi powiedziec ze w Szwecji nie ma solariow?
http://www.sunquick.info/ - jest ich wiecej :]
w Ameryce tez nie ma? podajesz z dupy przyklady, na ch..j u siebie hindusowi solarium przeciez innego koloru nie zlapie i ma 30 w cieniu, to co on moze wiedziec?

btw studiowalem z ludzmi ktorzy pochodzili z cieplejszych zakatkow mamusi ziemi, ktorzy pierwszy raz w polsce snieg widzieli, zima to byla dla nich tragedia, solarium ratowalo im zycie :] ale to byly w choy buraki :]

5953095 - sry juz wiecej z drogi nie zbocze ;]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2013r. 12:12  
najlepiej samoopalaczem umiech po co przeplacac jezyk

altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2013r. 12:39  
A był ktoś w tym nowym salonie w Galeri Prima? tam chyba również mają solarium.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2013r. 13:12  
CYTAT
Ja polecam solarium w galerii Prima na 2 pietrze. Obsluga bardzo mila, lampy nowe, a na wszystko jeszcze 20% rabatu umiech

kicia26, może do okulisty też?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2013r. 13:22  
nessie nie siedze cały dzień na SM i nie wczytuje sie w każdy wpis umiech Ty taka światowa tyle krajów zwiedziłaś i masz czas jeszcze cały dzień siedzieć na SM i z tego co widze to nikt nie przepada za Twoimi komentarzami umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2013r. 16:57  
A może ktoś chce kupić solarium do twarzy? Tanio sprzedam z okularami i instrukcją obsługiumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2013r. 17:03  
CYTAT
nessie nie siedze cały dzień na SM i nie wczytuje sie w każdy wpis umiech Ty taka światowa tyle krajów zwiedziłaś i masz czas jeszcze cały dzień siedzieć na SM i z tego co widze to nikt nie przepada za Twoimi komentarzami umiech

O popatrz Ty się, a moje jednak czytasz wszystkie? ok Przestań już z tą swoją gadką, której nagminnie używasz, bo to się robi nudne umiech Kolejny raz zapraszam na priv, bo zaraz to się skończy ostrzeżeniem umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2013r. 17:32  
nessie nudne? dobre umiech Weź kobieto ogarnij się i nie pisz nic do mnie i nie komentuj tego co ja pisze bo to Ty nudna jesteś. Wróćmy do tematu solarium.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2013r. 19:40  
Nikola:
mile Panie, dobre lampy umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2014r. 23:05  
Czy wiecie może czy jest jakieś solarium czynne w niedziele ????

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2014r. 23:36  
primadonna

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sty 2015r. 00:59  
polecam solarium "Nicola" moim zdaniem mają dobre lampy, jest czysto i przyjemnie umiech

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »