|
|
|
Wielkie dzięki za super profesjonalną pomoc jaką uzyskała moja żona w pierwszych dniach nowego roku. Tą drogą składam podziękowania ekipie pogotowia ratunkowego , w której uczestniczył "długowłosy" ratownik. To naprawdę ludzie stworzeni do tego typu pracy. Wielkie poświęcenie i zaangażowanie pozwoliło na unikniecie najgorszego.
Nie omieszkam ominąć Szefostwa i całego Oddziału Wewnętrznego samego szpitala. Ta samą drogą składam serdeczne podziękowania za wielkie zaangażowanie i poświęcony czas. Szybko uzyskana pomoc nie budziła najmniejszych wątpliwości. Wielkie serce Pani Ordynator oraz dr Ostrowskiej doprowadziły do szczęśliwego zakończenia tej noworocznej "przygody". Dziękuję średniemu personelowi , którego wielkie zaangażowanie i ciężka praca niesie pomoc wszystkim potrzebującym Dziękuję również TOBIE ,mój Najdroższy Przyjacielu. Czułem Twoją Obecność , szczególnie za "trzecim" razem. WIELKI SZACUN!!! Mam powody do dumy , mam powody Być Stalowiakiem xxl |
|
|
|
|
xxl |
|
|
|
|
Zaczne moze od tego,że na terenie powiatu Stalowowolskiego mieszkam zaledwie parę lat,od tych paru lat wciąż słyszałam bardzo negatywne opinie na temat Szpitala
Powiatowego w Stalowej Woli.Zycie jak zwykle pisze ciekawe scenariusze i miałam okazję zaliczyć jako pacjentka szpital 4 razy :chirurgia,laryngologia,kardiologia,kardiologia inwazyjna,a oto moja opinia:zacznę od Pań Pielęgniarek;PRZYGOTOWANIE FACHOWE NA WYSOKIM POZIOMIE-WSZYSTKIE POSIADAJĄ LICENCJATY,WYŻSZE STUDIA,PODEJŚCIE DO PACJENTA WZOROWE. lEKARZE PRZYGOTOWANIE NA WYSOKIM POZIOMIE-NIEKTÓRZY MAJĄ ROZPOCZĘTY III STOPIEŃ SPECJALIZACJI.PODEJŚCIE DO PACJENTA WZOROWE. DLATEGO TĄ DROGĄ DOŁACZE SIĘ DO PODZIĘKOWAŃ PRACOWNIKOM SZPITALA POWIATOWGO ZA FACHOWOŚĆ TRUD I POŚWIĘCENIE W DĄŻENIU NIESIENIA POMOCY CHORYM LUDZIOM. |
|
|
|
|
Prowokacja?
|
|
|
|
|
Napewno nie żadna prowokacja stwierdzam tylko fakty
bo bardzo mnie irytuje opinia na temat szpitala i zebyś nie myslał,że jestem jakimś pracownikiem szpitala bo tak nie jest. |
|