|
|
|
Szukam dobrze płatnej pracy w dobrej agencji ochrony na terenie Stalowej Woli lub okolic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O jaką pracę Ci konkretnie Chodzi? kolego?
|
|
|
|
|
Tu w okolicy nie znajdziesz dobrze płatnej pracy!
|
|
|
|
|
Jestem doświadczonym ochraniarzem z 22 letnim stażem pracy, stanu wolego, jestem profesionalny i uczciwy, nie poiję. Moj szef bardzo mnie chwali ale musiał mnie zwolnic bo są problemy w pracy. Moge pracować długo ale nie jako kierowca bo nie mam prawa jazdy
|
|
|
|
|
CYTAT Tu w okolicy nie znajdziesz dobrze płatnej pracy! A gdzie szukać ? |
|
|
|
|
22 lata pracy? Zawsze możesz zrobić grupę inwalidzką i pracować jako" Super agent ochrony". W obiekcie pracy chronionej jako
|
|
|
|
|
Masz jakieś wady? dolegliwości? boli Cię żołądek ? A może masz guzki krwawnicze? Nie możesz ruszać ręką? nogą ? Jeżeli tak kwalifikujesz się jako OCHRONA OSÓB I MIENIA!
|
|
|
|
|
ale ja już mam 2 grópe inwalidzką. Załatwił mi szef w agencji ochrony jak tam pracowałem
ale tak to jestem zdrowy i dobrze sie czuje. jestem całkiem sprawny i silny. też chodze na siłownie i uczyłem się karate przez pare lat |
|
|
|
|
Skoro jesteś taki zdrowy i silny to idź do cegielni. Tam potrzeba takich jak ty a nie grupa na lewo i zabieranie pracy młodym takim jak my! !
|
|
|
|
|
Co za kraj by zatrudniać takich jak ty! gdzie jest sprawiedliwość!
|
|
|
|
|
Spokojnie z pocalowaniem ręki dostaniesz pracę w Karabeli. Będziesz mógł legalnie leżeć do góry nogami i spać w nocy i nikt Ci nic nie powie. Za druga grupę będziesz już naprawdę szanowanym obywatelem. Resztki bez grupy będą za Ciebie robić.
|
|
|
|
|
bo kolega mnie oszukał bo miałem iśc do pracy do mielca z mijej firmy ale nie opłacało mi sie dojerzdżać i mnie nie wzieli tam a przeprowadzić się nie moge bo mam pole i dom tutaj. Kiedyś miałem do warszawy wyjechać ale akurat byłem chory i też nie wyszło a chciali mnie zrobić dowódca zmiany
|
|
|
|
|
ale właśnie z tej firmy narazie musiałem się zwolnić, bo tam problemy takie wyszły ale kierownik powiedizał że mnie przyjmie za jakiś czas. Bo wie że jestem dobry w swoim fachu
|
|
|
|
|
A powiedz mi masz jakieś doświadczenie w tej branży? znasz języki obce? bo w Stalowej po objęciu przez Liugong M 16 jak najbardziej wskazane
|
|
|
|
|
Brałeś udział w imprezach masowych?
|
|
|
|
|
Jestem koordynatorem do impres masoiwych i często zabezpieczałem rózne imprrezy i koncerty. Mam duże doświadczenie i znam jęsyk angielski w stopniu podstawowym ale niegdy nie musiałem się z kimś dogadywac po angioelsku. Nie chcę tutaj mówić o doświadczeniu ale mam.
|
|
|
|
|
Z tą dobrze płatną to Pan przegiął,
tu je podkarpacie....;) No chyba, że w Rzeszowie -narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
Wyszkoliłem dużo dobrych chłopaków, bo w tej pracy jest ważna wspólpraca. Chciałbym znaleźc prace w ochronie personalnej, bo też mam doświadczenie. Ochraniałem Dode i inne piosenkarki i mecze
|
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Wystarczy
|
|