NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zwierzaki »
mieszaniec labradora , rzuca sie do 5 latki
ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 19:12  
witam mam problem z 9 miesieczna suczka ,rzuca sie do 5 latki ,nie toleruje jej pomocy.......-:neutralnyneutralnyneutralnyneutralnyczy p oreziak jest bechawiorystka ale ile kosztuje wizyta i czy to zmieni zachowanie suczki?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 19:12  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 20:12  
ZOSTAJE szkolenie, btw nasz labradorek ma 6 mcy i też skacze i wszystko łapie w książce o labradorach pisze by smakołykami go tego oduczyć

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 20:15  
CYTAT
ZOSTAJE szkolenie, btw nasz labradorek ma 6 mcy i też skacze i wszystko łapie w książce o labradorach pisze by smakołykami go tego oduczyć
ale ona umi duzo rzeczy tylko o dziecko jest zazdrosna i rzuca sie do niej a ,jest traktowana bardzo dobrze nie brakuje jej nic......a smakolykami ja tego nie oducze tylko bechawiorysta zna sposoby na roznego rodzaju zachowania ,ale ile kosztuje zadzwonic musze ,bo widze ze nikt nie korzysta z tych porad .......

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2013r. 20:40  
poszukaj na necie Związku Kynologicznego Canid w Krakowie a tam będzie widniał nr do Eweliny Włodarczyk wytłumaczy Ci co masz zrobić.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2013r. 14:51  
wszystko jest jasne suczka wymaga pomocy bechawioralnej ,,,,,niestety samemu tego ja nie oducze ,i nie mam jak by pojechac do krakowa i wspolpracowac ,a tym bardziej ze dziecko chodzi do szkoly ,,,,dzieki temat zamykammmmmmmmm.....

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zwierzaki »