Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam
Problem jak w temacie. Zamknalem kilka dni temu drzwi i wszystko ładnie pięknie. Na następny dzień za cholere owe drzwi nie chcą się otworzyć (od strony kierowcy). Nie wiele myśląc wziąłem się za odlodzenie, odśnieżenie i potraktowanie odmrażaczem uszczelek. Niestety na marne. Otworzyłem wszystkie drzwi, lecz nie te od kierowcy. Próbowałem na wszelakie sposoby i kluczykiem i z pilota... od wewnątrz poprzez odchylenie tapicerki i pociągnięcie za cięgna. No kurcze i nic ! Najprawdopodobniejsze jest to, że zatrzasnął (zablokował) się mechanizm zamykający i dostęp do niego ghraniczy z cudem. Może ktoś mi pomoże albo doradzi jakiegoś człowieka, który poradzi sobie z moim problemem oczywiscie na terenie Stalówki ?? Z góry dzięki za pomoc ! Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
podjedz do lok-u zrobia to chlopaki
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
CYTAT podjedz do lok-u zrobia to chlopaki Właśnie myslalem o loku ale nie bylem w 100 % pewny czy podołają Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
zacznij od wstawienia auta do ciepłego pomieszczenia, może tylko przymarzło coś czego odmrażaczem nie dosięgasz, nic na siłę , jak faktycznie uszkodził się zamek (nie wiem jakie auto z) to łatwo nie będzie zwłaszcza od strony kierowcy gdzie są osłony antywłamaniowe, inwazja siłowa to ostateczność
|
|
|
|
|
DO MODERATORA > TEMAT MOŻNA USUNĄĆ !!!
Moderowano przez: SM A dlaczego usunąć ? Może inni będą mięc podobny problem i skorzystają.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Ajj Rafał w dupe cie uszczypnął ostatni post ? grrrr tygrysie nadal jestes taki ostry jak kiedys oj ty oj ty adminie nie dobry
|