NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
stomatolog na każdą kieszeń, stomatolog na każdą kieszeń
ff
Wysłany: 25 Sty 2013r. 10:37  
czy ktos może mi polecić jakiegoś dobrego stomatologa prywatnie nie bioracego fortuny za zęba i do którego nie czeka się 3-mce na wizytę. Bardzo proszę

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Sty 2013r. 10:37  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Sty 2013r. 11:55  
sprawdź wiadomość na p.w umiech

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Sty 2013r. 15:07  
Maciej Wroński.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Sty 2013r. 15:11  
Marcin Kiciński 534 250 250

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Sty 2013r. 15:14  
Zależy ile wynosi ta "fortuna"
Jeśli stać Cię dać 100zł za zęba polecam p. E. Zielińską ta z Narutowicza.
Robi bardzo dokładnie zęba. Ostatnio siedziałam 45minut na fotelu a nie jak dotychczas 10 minut.umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Sty 2013r. 15:35  
Anna Bojarczuk - Smolińska
Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Ofiar Katynia 57
37-450 Stalowa Wola
tel: 502 105 862

(plebania kościoła Trójcy Świętej obok głównego cmentarza, jest baner przy kościele a na plebani strzałki na I piętro, dlatego łatwo trafić)

1. bardzo dobre podejście do pacjentów tych dużych i małych,
2.dokładne leczenie zębów,
3.porady dentystyczne,
4.na wizytę nie trzeba czekać długo (dzwoniąc można umówić się nawet na ten sam dzień lub na następny no chyba,że jest sporo pacjentów to na późniejszy termin ale to świadczy o tym, że Pani doktor jest naprawdę dobra w tym co robi),
5.koszty na każdą kieszeń (mi za każdego zęba liczyła 50 zł).
6.pozytywne opinie na forum innych forumowiczów na temat Pani Anny http://stalo(...)e=&str=2

polecam umiech

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Sty 2013r. 17:10  
Potocka Anna lub Smolinska. Tez Anna umiech

Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard)
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 25 Sty 2013r. 21:03  
Ja niestety (niestety, bo też czytałem oceny i na początku wydawało się wszystko w porządku, ale...) mam zupełnie inne zdanie:

1 - dobre podejście, bo szybkie - całą naszą rodzinkę w liczbie 3 człowieków, w tym jeden malutki - oceniła w 6 minut. U małej nie znalazła 2 ubytków, a u nas "to tylko jakieś małe dziurki". Aha, i "zapomniała" ? założyć rękawiczek.
2 - po tych dziurkach - ja musiałem robić jednego zęba kanałowo, a drugiego lakierować 2 razy żeby zminimalizować ból po uszkodzeniu miazgi. Do tego nie piaskuje, nie poleruje - trzeba iśc gdzie indziej.
3 - po zgłoszeniu się z tymi bolącymi wypełnieniami, porada dentysyczna jaką dostałem to - pasta Elmex, zielona, reklamowa - cyt." powinna zmniejszyć odczucia bólowe". Akurat Elmex'a - czerwonego i zielonego - używam ciągle od dobrych paru lat i raczej nie tego się spodziewałem po "reklamacji"...
4 - to fakt, mozna się zapisać "z dnia na dzień", ale teraz już wiem, że to nie jest najlepszy wyznacznik, a wręcz odwrotnie
5 - koszty owszem, 5 dych, ale ile potem musiałem dołożyć - to już trochę więcej
6 - albo my mieliśmy pecha, albo ona miała złe dni - ale ja wystawiam negatyw - niestety, bo też miałem nadzieję, że będzie dobrze i tanio... Ale tak nie było. Było za szybko, mało uważnie, nie higienicznie, no i trzeba było wszystko poprawiać. Jednak wolę zapłacić więcej i niech jakość będzie właściwa.

CYTAT
Anna Bojarczuk - Smolińska
Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Ofiar Katynia 57
37-450 Stalowa Wola
tel: 502 105 862

(plebania kościoła Trójcy Świętej obok głównego cmentarza, jest baner przy kościele a na plebani strzałki na I piętro, dlatego łatwo trafić)

1. bardzo dobre podejście do pacjentów tych dużych i małych,
2.dokładne leczenie zębów,
3.porady dentystyczne,
4.na wizytę nie trzeba czekać długo (dzwoniąc można umówić się nawet na ten sam dzień lub na następny no chyba,że jest sporo pacjentów to na późniejszy termin ale to świadczy o tym, że Pani doktor jest naprawdę dobra w tym co robi),
5.koszty na każdą kieszeń (mi za każdego zęba liczyła 50 zł).
6.pozytywne opinie na forum innych forumowiczów na temat Pani Anny http://stalo(...)e=&str=2

polecam umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Sty 2013r. 18:29  
jola siudym ma gabinet na osiedlu ogrody leczę zęby z całą rodziną już kilka lat i każdy zadowolony

beza
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2013r. 13:45  
Tylko do dr.Kicińskiego. ceny przystępne, bardzo miły i grzeczny lekarz, a przy tym gabinet przepiękny.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2013r. 14:17  
A ja polecam dr Ćwikła umiech naprawdę Super kobietka i nie droga . Naprawdę stara się zrobić jak najlepiej , doradzi i wogóle umiech jak dla mnie jest najlepsza . A zresztą przeszłam przez wielu stomatologów w Stalowej Woli .I u niej już zostałam umiech

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »