~~!placówki społe | |
|
|
zgadzam się z Tobą ~bis i też myślę, że nikt nie sugeruje się tymi wpisami i klienci wybierają te sklepy które im odpowiadają, ale też myślę, że dawno nie byłeś w naszych placówkach np.6, 7, 11, 17,18,45,38 itd... dziś wyglądają zupełnie inaczej niż 2, 3 lata temu, a i kolejne jeszcze mogą zaskoczyć np.na hali
u nas też są kooollleeejjkiii, ale staramy się aby były jak najmniejsze, no bo kto teraz lubi w nich stać |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~josef | |
|
|
najbardziej zapyzialy sklep PSS to Justyna
|
|
|
~~stalowiak | |
|
|
CYTAT Zgadzam się w 100% że DELIKATESY FRAC biją SPOŁEM na głowę!!! Obok mnie jest jeden z większych sklepów społem ,ale ja tam raczej nie zaglądam wolę pojechać do Fraca na ul.Niezłomnych .Czysto miło ,świeże pieczywo i wędliny ,miła obsługa.Zresztą wystarczy przejść się tam w piątek wieczorem albo w sobotę do południa i zobaczyć jakie kolejki się am ustawiają .A to o czymś świadczy..... gdzie te świeże wędliny we Fracu? kupiłem tam kiedyś kiełbasę i nie nadawała się do zjedzenie - poszła do kosza. kupiłem drugi raz kiełbasę - za blisko 20 zł/kg - i w środku kiełbasy znalazłem papier trzeci raz nie zaryzykuję, moja noga tam nie postanie więcej. a że są kolejki to nie świadczy o niczym. |
|
|
~~ninka*** | |
|
|
CYTAT CYTAT Zgadzam się w 100% że DELIKATESY FRAC biją SPOŁEM na głowę!!! Obok mnie jest jeden z większych sklepów społem ,ale ja tam raczej nie zaglądam wolę pojechać do Fraca na ul.Niezłomnych .Czysto miło ,świeże pieczywo i wędliny ,miła obsługa.Zresztą wystarczy przejść się tam w piątek wieczorem albo w sobotę do południa i zobaczyć jakie kolejki się am ustawiają .A to o czymś świadczy..... gdzie te świeże wędliny we Fracu? kupiłem tam kiedyś kiełbasę i nie nadawała się do zjedzenie - poszła do kosza. kupiłem drugi raz kiełbasę - za blisko 20 zł/kg - i w środku kiełbasy znalazłem papier trzeci raz nie zaryzykuję, moja noga tam nie postanie więcej. a że są kolejki to nie świadczy o niczym. a ja najczęściej robię zakupy mięskowo-wędlinowe w FRACu na "górce",w sumie kupuję głownie mięsko,bo wędlin ogólnie nie jadam.. i zawsze świetnie mi panie doradzą co kupić,jest sporo różnych promocji,nigdy nie kupiłam czegoś nieświeżego.Polecam |
|
|
~~Tomaszek | |
|
|
jem właśnie kanapkę z serem żółtym kupionym w Społem - Edamski 14,49 zł/kg - jest przepyszny ma smak i zapach sera Edamskiego, ser kupiony w innym sklepie na S (Sto...) za jedyne 11,99 przy tym to seropodobna masa bez smaku o ohydnym zapachu (wręcz śmierdzi).
Oszczędność oszczędnością ale truć się oszczędziwszy 2,5 zł/kg - a przecież kupuje się 20-30 dkg, a nie cały kilogram - to już przesada. Zresztą każdy sam wybiera. |
|
|
~~stalowiak | |
|
|
CYTAT CYTAT gdzie te świeże wędliny we Fracu? kupiłem tam kiedyś kiełbasę i nie nadawała się do zjedzenie - poszła do kosza. kupiłem drugi raz kiełbasę - za blisko 20 zł/kg - i w środku kiełbasy znalazłem papier trzeci raz nie zaryzykuję, moja noga tam nie postanie więcej. a że są kolejki to nie świadczy o niczym. a ja najczęściej robię zakupy mięskowo-wędlinowe w FRACu na \"górce\",w sumie kupuję głownie mięsko,bo wędlin ogólnie nie jadam.. i zawsze świetnie mi panie doradzą co kupić,jest sporo różnych promocji,nigdy nie kupiłam czegoś nieświeżego.Polecam z tym się zgodzę, wyżej wyraziłem swoją opinię mając na myśli tzw. duże Centrum. Do tamtego nie chodzę, natomiast do Fraca na górce czasem zajdę i tak jak piszesz: mięso można kupić bardzo dobre - nie wiem od czego to zależy że tu jest lepsze niż we Fracu w dużym Centrum. |
|
|
~~Justyna | |
|
|
CYTAT najbardziej zapyzialy sklep PSS to Justyna ale już niedługo i ona zmieni swoje oblicze josef |
|
|
~~josef | |
|
|
powtarzam Justyna to porazka, a nie myle sie , czemu?? bo zawsze mam racje
|
|
|
~~doris | |
|
|
CYTAT Zgadzam się w 100% że DELIKATESY FRAC biją SPOŁEM na głowę!!! Obok mnie jest jeden z większych sklepów społem ,ale ja tam raczej nie zaglądam wolę pojechać do Fraca na ul.Niezłomnych .Czysto miło ,świeże pieczywo i wędliny ,miła obsługa.Zresztą wystarczy przejść się tam w piątek wieczorem albo w sobotę do południa i zobaczyć jakie kolejki się am ustawiają .A to o czymś świadczy..... ,chyba jesteś chory na umyśle jak sądziusz że delikatesy frac BIJĄ społem jak chcesz chodzić do fraka to chodż a nie wypowiadaj się żle o społem |
|
|
|
|
|
co wy chcecie od spolem ., moze drogo ale firma ma korzenie w stalowce i podatki zostawia w miescie , a nie takie kolosy tesco itp ktore licza na zysk i przelanie zyskow zagranice , jak bedziecie popierac swoje to moze przetrwamy kryzys
|
|
~~ania | |
|
|
ktos napisal ze dziewczyny w justynie sa mile i z usmiechem witaja i zegnaja klientow.ja nic takiego nie slyszalam od nich,a ruchy to maja ja slimaki.w handlu to powinny dziewczyny szybko obslugiwac klientowa nie mulic sie.
|
|
|
~~mona | |
|
|
Niech będą miłe panie w społem i przyjazna atmosfera,ale nie gadajcie,że jest tam tak tanio,bo nie jest.Mąż bony na świeta dostał ,które można było realizować w społemowskich placówkach i co?ceny poszły w góre jak choroba.Aż wnerwiona byłam(i nie tylko ja),że na ludzich taki bezczelny biznesik sie kręci.
|
|
|
~~elha9 | |
|
|
Jeśli komuś nie odpowiada Społem (bo drogo), to polecam Tesco.
Przykład: Jeśli "prawdziwy" kabanos kosztuje 22-27 zł/kg, to dlaczego Tesco sprzedaje go niemal darmo - w granicach 8 zł/kg. Od razu odpowiem: Bo on ma tyle wspólnego z kabanosem co nasz złoty ze złotem. |
|
|
~~elha9 | |
|
|
Jeśli komuś nie odpowiada Społem (bo drogo), to polecam Tesco.
Przykład: Jeśli "prawdziwy" kabanos kosztuje 22-27 zł/kg, to dlaczego Tesco sprzedaje go niemal darmo - w granicach 8 zł/kg. Od razu odpowiem: Bo on ma tyle wspólnego z kabanosem co nasz złoty ze złotem. |
|
|
~~josef I | |
|
|
CYTAT najbardziej zapyzialy sklep PSS to Justyna A dlatego, że do Justyny nie są dowożone czekoladki ani inna galanteria spożywcza z hurtowni żony naszego ukochanego prezesa tylko z naszej hurtowni przy ul handlowej. Ot i cała prawda o sieci sklepów z rodzinnym zaopatrzeniem.
|
|
|
~~Prokurator | |
|
|
CYTAT CYTAT najbardziej zapyzialy sklep PSS to Justyna A dlatego, że do Justyny nie są dowożone czekoladki ani inna galanteria spożywcza z hurtowni żony naszego ukochanego prezesa tylko z naszej hurtowni przy ul handlowej. Ot i cała prawda o sieci sklepów z rodzinnym zaopatrzeniem.czyżby w sklepach Społem dochodziło do jakichś nieprawidłowości ? będziemy się przyglądać temu tematowi i mieć go na oku. |
|
|
|
|
|
jak prawda jest ze prezes pss ma udzialy w konkurencyjnej firmie to wedlug prawa spoldzielczego nie moze byc prezesem , jak macie watpliwosci , przytocze przyklad z przeszlosci pana Krecichwosta gdzie musial zrezygnowac ze stanowiska vice prezesa
|
|
~~~~slavia | |
|
|
CYTAT CYTAT najbardziej zapyzialy sklep PSS to Justyna A dlatego, że do Justyny nie są dowożone czekoladki ani inna galanteria spożywcza z hurtowni żony naszego ukochanego prezesa tylko z naszej hurtowni przy ul handlowej. Ot i cała prawda o sieci sklepów z rodzinnym zaopatrzeniem.ALE BZDURY TU WYPISUJESZ, że AŻ ŻAALLL, NAJWYRAŻNIEJ WIDAĆ, ŻE NIE WIELE WIESZ O FIRMIE SPOŁEM, i stać cię tylko na to aby takie głupoty wypisywać, a sklep Jutyna najwyraźniej tylko w twoich oczach jest zapyziały, ale wcale się nie dziwię, bo trudno spodziewać się normalnego komentarza po kimś takim co pisze same oszczerstwa. |
|
|
~~Agnieszka | |
|
|
A ja tam wolę kupować w SPOŁEM jestem pewna tego POZDRAWIAM
|
|
|
~~smiec | |
|
|
tesco tylko tesco.dla ciebie badziewie.
|
|
|
~~klient | |
|
|
Ja tam SPOŁEM
|
|
|
~~zJyżowygo | |
|
|
CYTAT tesco tylko tesco.dla ciebie badziewie. do tescow to się zwalają chmarami zwłaszcza w soboty i niedziele wieśniaki ze wszystkich okolicznych wsi - od Kraśnika, poprzez Sandomierz, Tarnobrzeg, Nisko, Janów Lub., itp |
|
|
~~elha9 | |
|
|
CYTAT CYTAT tesco tylko tesco.dla ciebie badziewie. do tescow to się zwalają chmarami zwłaszcza w soboty i niedziele wieśniaki ze wszystkich okolicznych wsi - od Kraśnika, poprzez Sandomierz, Tarnobrzeg, Nisko, Janów Lub., itp Chciałem zauważyć, że te "wieśniki" to tacy sami obywatele RP jak ci z miasta, tylko trochę od tych "miastowych" mądrzejsi. |
|
|
~~sdfsf | |
|
|
Najwięcej do powiedzenia mają ci "nowocześni". On w Społem nie kupi bo to obciach, bo to polskie, bo przecież on musi po chlebek z plasteliny jechać do Tesco i stać godzinę w kolejce. Taka to "nowoczesna" jest nasza społeczność. Brać wszystko co zachodnie nie patrząc na jakość czy cenę...
|
|
|
~~Janek | |
|
|
Społem i późno wstołem...
|
|
|