|
|
|
CYTAT boshe ludzie czy wy wszyscy jesteście ślepi i nie widzicie naprawdę problemu ,jak nie będziemy z takimi problemami walczyć to dalej nas i pracowników będą traktować jak śmieci!!!sami musimy dbać o to żeby nam było dobrze bo nikt o nas nie zadba;( ale z tego co widzę to większość z was nie widzi w tym nic złego ze na nie których stanowiskach pracują ludzie którzy się po prostu nie nadają!!!!!!!a klient traktowany jest jak czasami jak śmieć.....a niestety klient płaci i wymaga żeby w tym naszym chorym Państwie w końcu się coś zmieniło na lepsze!!!!!!!!! Jest taka zdrowsza metoda,że jak nie pasuje to nie korzystam Dziś sklepy spożywcze są na każdym kroku, mamy możliwość wyboru, nikt nam niczego nie narzuca. Ja osobiście jestem zadowolony z obsługi tego sklepu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tez z obsługi kasjerek jestem raczej zadowolony,ale nie koniecznie z uprzejmości kierowniczek które tam pracują,chodzi mi dokładnie o 2 panie które zajmują tam posadę innym którzy by na pewno poszanowali swoje stanowisko dużo lepiej niż te owe panie!!! z resztą z tego co się orientuje to nie jest pierwsza osada tego sklepu pod względem kierowniczym i mniemy nadziej ze nie ostatnia....jedna taka młoda w krótkich czarnych włosach jest bardzo uprzejma i miła przynajmniej z tego co widziałem nie raz na sklepie jak był jakiś problem z uśmiechem podchodzi wytłumaczy o co chodzi ,a inne robią to z łaska i przymusem a już nie wspomnę z tym wycofywaniem na kasach idą jak by chciały, a nie mogły czeka się czasem kilka minut żeby łaskawie któraś podeszła do kasjerki wycofać coś dla menie jest to nie do pomyślenia,skoro maj takie procedury to powinny się do tego stosować wręcz biegiem powinny przyjść i rozwiązać problem ... lubię bardzo te sklep i asortyment w tym sklepie dlatego tam chodziłem i będę chodzić, a to co mi nie pasuje będę opisywał tu i wyżej,może to pomoże żeby było lepiej.
|
|
|
|
|
No i widzieliście kolejny atak zimy i pod stokrotka parking odśnieżony na cacy,a jednak się da jak się chce;)
|
|