|
|
|
Czy ktoś z tu obecnych forumowiczów robi zakupy w sklepie Stokrotka na Jana Pawła???? nie przeszkadza wam to ze parking tam jest zawalony sniegiem trzeba cos z tym zrobić bo na prawde wjechac tam i wyjechac jest bardzo ciezko ,a nie stety klient płaci i wymaga zeby przy takich duzych sklepach jak ten parking był w miare mozliwosci odsniezony ,a tam chyaba od kąd spadł snieg nikt nie odsniezał.A kierownicto nic z tym problemem nie robi!!!!Wiec my jako kieci musimy wziąsc sprawe w swoje rece ja juz dziś napisałem meila na ich stronie i zachecam was również do napisania;-)
stokrotka_(at)_stokrotka.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Widziałam awanture, którą dziś zrobiłaś Kierownictwo też miało troche racji. To mały parking samochody stoją non stop i jak mają to odśnieżyć? Zauważ, że oprócz klientów samochody zostawiają tam mieszkańcy bloku, a nawet stoją tam samochody na sprzedaż. Życze wiecej uśmiechu na twarzy, dobre buty i na piechotkę po zakupy
|
|
|
|
|
Wczoraj o 21:00 ryłem tam w śniegu. Samochodów kilka może stało, spokojnie można było odśnieżyć cały parking, a te kilka miejsc odśnieżyć następnego dnia, gdy się zwolni. Odwalić śnieg z jednego miejsca parkingowego to dwie trzy minuty roboty. Te kilka miejsc spokojnie by oporządzili w ciągu dnia. Ale jak się ma w d. klienta, to się ma w d. parking.
|
|
|
|
|
CYTAT Widziałam awanture, którą dziś zrobiłaś Kierownictwo też miało troche racji. To mały parking samochody stoją non stop i jak mają to odśnieżyć? Zauważ, że oprócz klientów samochody zostawiają tam mieszkańcy bloku, a nawet stoją tam samochody na sprzedaż. Życze wiecej uśmiechu na twarzy, dobre buty i na piechotkę po zakupy ja nie robiłem dzis zadnej awantury ,a po zatym to parking dla kientów ,a nie dla mieszkanców pobliskich bloków na takich tez jest sposób zadzwonić po policje i zrobia szybka z tym porzadek!!!Parking przy sklepie ma być odsniezony i tyle nie ma zadnych tłumaczen ze nie ma jak pisze sie kartke prosze o przeparkowanie aut bo bedziemy odsniezac i nie wieze w to ze nie przeparkują jak sie chce to sie da!!!!A wiadomo ze kierowniczka bedzie bronić swojej d...y zeby nikt na nia nie doniosł wyzej!!!!!a po zatym chyba sami pracownicy jezdza autami wiec i dla nich mogła by sie postarac zeby im było łatwiej zaparkować auto,tylko który kierownik dba o swoich pracowników z tego co wiem to w stokrotce żaden ,umeją tylko ganiać te dziewczyny kasa sklep stoisko z ciastkami czasem i widze ze na miesnym ,a przy kasach kolejki bo jest ich tak mało i tak w koło macieju żal mi ich i tyle ale cóz trzeba czasem i w takim obozie pracować.....jak nie ma innej pracy |
|
|
|
|
rogalu
Całe miasto jest pod śniegiem i nikt nic sobie z tego nie robi. |
|
|
|
|
CYTAT Wczoraj o 21:00 ryłem tam w śniegu. Samochodów kilka może stało, spokojnie można było odśnieżyć cały parking, a te kilka miejsc odśnieżyć następnego dnia, gdy się zwolni. Odwalić śnieg z jednego miejsca parkingowego to dwie trzy minuty roboty. Te kilka miejsc spokojnie by oporządzili w ciągu dnia. Ale jak się ma w d. klienta, to się ma w d. parking. i tu masz racje tam Kierownicto z tego co wiem dba tylko o swoja d..e ,a już nie wspomne ze co nie które sie nie nadaja na to stanowisko nawet ze wzgledu na wygląd wstyd ze takie osoby mogą reprezentować firmę!!!!myśle ze jak by tam kierownictwo wymienili to by sie podniósł status tego sklepu,bo czesc moich znajomych nie chodzi tam własnie tylko z tego wzgledu ze mowi ze nie moga patrzec jak te dziewczyny sa wykorzystywane,i na te kolejki przy kasach a one biegaja jak głupie tam i z powrotem!!!!!! |
|
|
|
|
CYTAT rogalu Całe miasto jest pod śniegiem i nikt nic sobie z tego nie robi. już nie przesadzaj jedz pod lidl czy tesko,niegdzie tak nei ma jak pod stokrotka poprostu szkoda im kasy na odsniezanie i tyle ale przez to maja na pewno mniej klientów bo nikt nie pojedzie na zakupy po to zeby prosic innych zeby go wypchał tak jak ja to osttnio musiałem zrobić bo sam nie dałem rady wyjechać!!!!! |
|
|
|
|
Na wstępie zaznaczę, że nie będę bronił Stokrotki bo lepiej żeby było odśnieżone.
Ale, drogi rogalu - ochłoń, bo się nakręciłeś jak ruski zegarek. Po pierwsze, dzwonić sobie możesz po Policję kiedy chcesz (nie parkuję koło stokrotki), ale jeżeli jest to teren należący do sklepu bo sobie go wykupili, wydzierżawili itp. to możesz nawet na rękach stawać, a za wiele możesz nie zdziałać. Spróbuj... niestety ale taka jest smutna prawda. Po drugie nie wciskaj ludziom kitu, że ludzie nie chodzą bo nie mogą patrzeć jak właściciel wykorzystuje pracownice. Nie rozśmieszaj mnie. To, że dziewczyny mają tam ciężko i praca przyjemna nie jest to fakt i przykra sprawa, ale nie pleć głupot, że dlatego ludzie tam nie chodzą na zakupy. Chodzą i to wszyscy, którzy mieszkają w okolicy, bo mają blisko i wali ich to jakie są stosunki między właścicielami, a pracownikami. Po trzecie kolejną bzdurą jest unikanie tego sklepu ze względu na zaśnieżony parking. Stokrotka nie jest dużym marketem, który kusi niskimi cenami i częstymi promocjami. Nikt nie będzie jechał przez pół Stalowej żeby zrobić tam wielkie zakupy. JEstem w Stokrotce codziennie i nikt tam nie robi wielkich zakupów na tydzień,dwa czy miesiąc. To jest sklep do codziennych, drobniejszych zakupów. Podsumowując, głównie klientami Stokrotki są ludzie z okolicznych bloków i to czy na parkingu jest śnieg, nie ma absolutnie żadnego wpływu na ilość klientów odwiedzających ten sklep, tak samo jest ze stosunkami między pracownikami i kierownictwem. |
|
|
|
|
Sam zaparkowałeś na nienadającym się do tego miejscu i narzekasz. Ja już nawet nie liczę ile dni nie używam samochodu, bo uważam, że nie ma warunków do jazdy. I żyje nadal.
PS. Zerknij na chodniki i poczekalnie w RTG, pomyśl o samotnych starszych osobach niemających samochodów. To o wiele większy problem społeczny niż parking stokrotki. |
|
|
|
|
irkuck
nie wiem czy chodzisz do storotki i rozmawiasz z dziewczynami ktore tam pracuja ,bo ja tam jestem bardzo czesto i nieraz zagadam i wiem jaka jest prawda, a duzo mam znajomych którzy tam robili zakupy do czasu bo mowia to co już wczesniej pisałam,a co do promojci ta sa bardzo fajne i nie mow ze nie bo ja tam robie i to bardzo duze zkup i nie tylko ja!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Zrób raz wyjątek i zamiast do Stokrotki wstąp do księgarni, a tam polecam dobry podręcznik z gramatyki i ortografii języka polskiego.
|
|
|
|
|
CYTAT ja nie robiłem dzis zadnej awantury CYTAT to co już wczesniej pisałam Rogal, a Ty orientujesz się jeszcze jakiej płci jesteś? |
|
|
|
|
Rogal nie tylko ma problem z orientacja plci ale takze na zlokalizowaniun pozycji: klient/kasjer. Podaje sie za klienta i wylewa zale pracownika stokrotki.
|
|
|
|
|
Rogal człowieku!!! daj na luz,jest zima i śnieg leży wszędzie,potwierdzam również opinie innych że tam zawsze stoją samochody w nocy też.Jak widzisz odgarnięcie takiej ilości śniegu jakimś traktorkiem przy samochodach na parkingu?Kup sobie w stokrotce meliski,zrelaksuj się,i zintegruj z otoczeniem i ludzmi wokół ciebie!!!
pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
Nie przesadzajmy. Rogal/Rogalica mają rację. Jeśli jest to teren sklepu, parking sklepu, to mają obowiązek odśnieżyć. A jeśli znajdziecie na półce serek miesiąc po terminie też będzie ok? Bo przecież ogarnięcie tyyylu artykułów w sklepie to bardzo trudna rzecz. Sklep ma dbać o to, by artykuły były świeże, parking odśnieżony, a na posadce w sklepie nie było błota, piachu i martwych szczurów. To chyba proste? Nie wymagajmy pd miasta, by odśnieżone były ulice, wszak jest ich całe kilometry i ciągle jeżdżą nimi samochody!!!
|
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Post nie na temat.
|
|
|
|
|
CYTAT Sklep ma dbać o to, by artykuły były świeże, parking odśnieżony, a na posadce w sklepie nie było błota, piachu i martwych szczurów. No właśnie. Smród, na posadzkach syf i brud, ciemno bo pół oświetlenia wygaszone albo nie działa, warzywa zwiędnięte do granic możliwości a w lodówkach robactwo. I dlatego ja już nie chodzę do Stokrotki - są milsze sklepy w okolicy. Będąc tam ostatnio po paru miesięcznej przerwie, tylko mogę potwierdzić powyższe spostrzeżenia, a i odniosłem wrażenie że nie tylko ja zacząłem omijać ten sklep - w środku pusto, więcej obsługi niż klientów. W sumie szkoda, bo kiedyś to był bardzo fajny sklep. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] ja nie robiłem dzis zadnej awantury CYTAT to co już wczesniej pisałem oj pomylić sie nie można o patrz ty sie ciekawe czy ty nigdy sie nie pomyliłeś?????? |
|
|
|
|
CYTAT oj pomylić sie nie można o patrz ty sie ciekawe czy ty nigdy sie nie pomyliłeś?????? Ledwo rozumiem, co napisałeś/aś, ale fakt, nie zdarzyło mi się pomylić w tej kwestii i całe szczęście. Jeszcze obudziłbym się w łóżku z jakimś grubaśnym samcem :/ |
|
|
|
|
widziałem wczoraj jak chłopaki z p.Kierowniczką kuli zmarzniety lód pod sklepem,jak sie chce to sie wszysko da!!!!!;) tylko wystarczy załozyc post na dany temat i już sie biora do roboty!!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Rogal człowieku!!! daj na luz,jest zima i śnieg leży wszędzie,potwierdzam również opinie innych że tam zawsze stoją samochody w nocy też.Jak widzisz odgarnięcie takiej ilości śniegu jakimś traktorkiem przy samochodach na parkingu?Kup sobie w stokrotce meliski,zrelaksuj się,i zintegruj z otoczeniem i ludzmi wokół ciebie!!! pozdrawiam!!! jak sadzisz ze to jest problem to ciekawe po co na głównych i bocznych ulicach gdzie pełno stoi i jezdzi aut odsniezaja nigdzie z tym nie ma problemuu tylko pod nie którymi sklepami w stalowej ktore mozna na palcach wyliczyc bo o reszte w miare dbaja!!!! a jak masz ochote na meliske to sie napij ja nie ma potrzeby jej pić |
|
|
|
|
CYTAT Rogal nie tylko ma problem z orientacja plci ale takze na zlokalizowaniun pozycji: klient/kasjer. Podaje sie za klienta i wylewa zale pracownika stokrotki. szkoda mi poprostu takich ludzi jak tam pracują ze daja sie tak wykorzystywac i soba pomiatać!!!!a moze to ty jestes jednym z kierowników tam pracujących i bronisz d...e |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wczoraj o 21:00 ryłem tam w śniegu. Samochodów kilka może stało, spokojnie można było odśnieżyć cały parking, a te kilka miejsc odśnieżyć następnego dnia, gdy się zwolni. Odwalić śnieg z jednego miejsca parkingowego to dwie trzy minuty roboty. Te kilka miejsc spokojnie by oporządzili w ciągu dnia. Ale jak się ma w d. klienta, to się ma w d. parking. i tu masz racje tam Kierownicto z tego co wiem dba tylko o swoja d..e ,a już nie wspomne ze co nie które sie nie nadaja na to stanowisko nawet ze wzgledu na wygląd wstyd ze takie osoby mogą reprezentować firmę!!!!myśle ze jak by tam kierownictwo wymienili to by sie podniósł status tego sklepu,bo czesc moich znajomych nie chodzi tam własnie tylko z tego wzgledu ze mowi ze nie moga patrzec jak te dziewczyny sa wykorzystywane,i na te kolejki przy kasach a one biegaja jak głupie tam i z powrotem!!!!!! Byc może jesteś piękny i młody, być może jesteś głupi jak but, być może nie umiesz jeździć i masz problem jak podjechać bo nózki juz dano zanikły zaraz po szarych komórkach. NIGDY!!! nie oceniaj ludzi po wyglądzie |
|
|
|
|
ja robię tam zakupy odkąd powstała i nie widze różnicy między tym jak jest a jak było
|
|
|
|
|
boshe ludzie czy wy wszyscy jesteście ślepi i nie widzicie naprawdę problemu ,jak nie będziemy z takimi problemami walczyć to dalej nas i pracowników będą traktować jak śmieci!!!sami musimy dbać o to żeby nam było dobrze bo nikt o nas nie zadba;( ale z tego co widzę to większość z was nie widzi w tym nic złego ze na nie których stanowiskach pracują ludzie którzy się po prostu nie nadają!!!!!!!a klient traktowany jest jak czasami jak śmieć.....a niestety klient płaci i wymaga żeby w tym naszym chorym Państwie w końcu się coś zmieniło na lepsze!!!!!!!!!
|
|