|
|
|
dzisiaj o 15 widziałem policję na sygnale pod "słynnym" kebabem na staszica. godzinę później policjant robił zdjęcia w środku. ktoś wie co się tam wydarzyło? o dziwo internet milczy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wcześniej było tam też pogotowie
|
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Zabronione jest publikowanie tresci ironicznych, przesmiewczych nie wnoszacych nic do tematu. +20
|
|
|
|
|
No właśnie No właśnie
co się tam stalo???? bardzo długo stała policja, potem karetka Co sie tam stalo??? co????? |
|
|
|
|
Grupka trzech mężczyzn napadła w czwartek na właściciela baru kebab przy ul. Staszica w Stalowej Woli. Do napadu doszło około godz. 14.50. W wyniku doznanych obrażeń mężczyzna został przewieziony do szpitala.
|
|
|
|
|
Mój dziadek mi mówił, że doczekamy się czasów kiedy ludzie będą się napadać za kawałek mięsa
|
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek aha..
|
|
|
|
|
powinni zamknąć to gówno, śmierdzi syfem tylko na ulicy.
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Grupka trzech mężczyzn napadła w czwartek na właściciela baru kebab przy ul. Staszica w Stalowej Woli. Do napadu doszło około godz. 14.50. W wyniku doznanych obrażeń mężczyzna został przewieziony do szpitala. Coś mi się wydaje, że za przygodami tych panów stoją ich ziomkowie. Nieznani sprawcy to tylko ściema dla policyji BTW. Przypomniał mi się cytat z Pitbulla "Panowie, k.... go mać, nie róbcie mi z tego zabójstwa Kennedy'ego. Jeden Said co to go nikt na oczy nie widział, trzęsie całym miastem a prawda jest taka, że parchate same się zapier...... a że nie mają na kogo zrzucić to wymyślili se Saida" |
|
|
|
|
dokładnie, w echu pisali ze parchate sie same zapi...ają.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT dokładnie, w echu pisali ze parchate sie same zapi...ają. Nie czytałem Echa, ale wyglądana to, że parchate albo " czynszu " nie chcą płacić ;) albo weszli w paradę swoim ziomkom |
|