|
|
|
Co sądzicie o Intermarche w Nisku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wędliny OK, towaru też nie brakuje.
Denerwujące jest tylko natrętne podejście cieci do klientów. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT Wędliny OK, towaru też nie brakuje. Denerwujące jest tylko natrętne podejście cieci do klientów. Chyba kolego smaku nie masz, nie wiesz dlaczego te wędliny są tak mocno przyprawione? Jadłem i nic specjalnego.Ja kupiłem chyba ze dwa razy "świeżutkie" mięsko to mało mnie moja mie wyp... z nim, pies mie chciał jeśc, a czy te cieplutkie wędlinki to są ze świeżutkiego mięska? pewnie tak bo po jakiego diabła sprzedać śmierdzące jak można upiec przecie nie czuć. Ludzie zacznijcie szanować naszą zdrową żywność a nie dawać kasę na odpady importowane m.in. z Belgii (pieczątki), których tam już nie chcą jeść. |
|
|
|
|
Ja podziwiam to, jak na kilkunastu/kilkudziesięciu metrach kwadratowych w super markecie potrafi funkcjonować masarnia, wędzarnia, piekarnia etc. I generalnie nie wierzę w taki twór. To bzdura, chemia i mydlenie oczu. Te wszystkie "pyszne kajzerki prosto z pieca" - dramat. Podobno w IM ceny spadły, początkowo było dość drogo. Piwo znaczy się, bo reszta mnie nie obchodzi
|
|