|
|
|
Widziałem baner sklepu *******************
Podobno mają bardzo ładne rzeczy dla dzieci w dobrych cenach. Czy ktoś już był? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moja zona byla sobote w **************,kupila super rzeczy i niedrogo;maja tez fajne zabawki
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT moja zona byla sobote w ********,kupila super rzeczy i niedrogo;maja tez fajne zabawki Żony, siostry czy kochanki otworzyły ten " niszowy lumpeks " ? BTW. ********* bo taka bida, że potrzebna darmowa reklama, czy właścicielki jarają po trzy paki dziennie ? |
|
|
|
|
hah w ogóle nie widać, że temat ustawiony
|
|
|
|
|
Własnie się ujawniła ale nasza narodowa cecha -ZAWIŚC !!!Jak ktos probuje polepszyc swoj i robi cos w ty kierunku to oczywiscie zawsze sie znajda tacy ktorzy z checia rzucali by co chwile klody pod nogi!!A to naprawde ciezki kawalek chleba!!I niewiem czy jest cos w tym zlego ze sie reklamuja??No przeciez oto chodzi!!!Kazdy sposob jest dobry -jak widac!!!
|
|
|
|
|
Chętnie tam zaglądne Mam nadzieje, że sie nie rozczaruje
|
|
|
|
|
CYTAT Własnie się ujawniła ale nasza narodowa cecha -ZAWIŚC !!!Jak ktos probuje polepszyc swoj i robi cos w ty kierunku to oczywiscie zawsze sie znajda tacy ktorzy z checia rzucali by co chwile klody pod nogi!!A to naprawde ciezki kawalek chleba!!I niewiem czy jest cos w tym zlego ze sie reklamuja??No przeciez oto chodzi!!!Kazdy sposob jest dobry -jak widac!!! Oczywiście, że nie ma nic złego, ale wydaje mi się, że reklamy są chyba płatne(?), a forum bynajmniej do reklamy nie służy (przypominam, że tak mówi regulamin). Ktoś polepsza swój interes kosztem innego? Bo portal też z czegoś musi się utrzymać i reklamy to takie samo źródło dochodu jak dla wyżej wspomnianego sklepu sprzedaż zabawek. |
|
|
|
|
O jaki sklep chodzi? Gdzie ten sklep?
|
|