|
|
|
Moi drodzy, korzystam z Google Chrome i od jakiegoś czasu zaczęły wyskakiwać mi okna z bardzo denerwującymi reklamami. Nie jestem wielkim znawcą komputerów i zrobiłam, co mogłam: dodałam rozszerzenie Adblock Plus, a te cholerstwa nadal wyskakują!
Jak je zablokować? Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Wywal chróma i zainstaluj ognistego lisa
:) |
|
|
|
|
Spodziewałam się takiej odpowiedzi ;)
A bez "wywalania chróma"? Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Ad muncher To jest program który zablokuje reklamy na stronach jakby ci jakieś gry nie chdodziły albo nie które strony z odtwarzaczami znaczy że są zasupłane z reklamami i trzeba go wyłączyć
|
|
|
|
|
biqos, jak napisałam wyżej, nie jestem wielkim znawcą komputerów i szczerze mówiąc, nie bardzo zrozumiałam Twoją wypowiedź. :(
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Adlbock Plus i Flashblock
http://adblo(...)onic.pl/ http://www.idg.pl/ftp/flashblock.html linki przykładowe, trzeba sobie aktualnych poszukać. Generalnie instalacja prosta nawet dla laika. |
|
|
|
|
Ziuta, jak masz dodatek Adblock Plus i na stronie www pojawia się reklama to najedź myszką na nią ale nie klikaj. Najedź w prawy górny róg tej reklamy i poczekaj aż wyświetli ci się: dymek zablokuj i kliknij w to. Potem coś się wyświetli i zaakceptuj to.
Robiłaś tak? |
|
|
|
|
Adlbock Plus
Miałam ten program, fajnie blokuje wszystko co się chce. Ale jak to czasem bywa, zablokował też to czego nie chciałam, np: nie mogłam oglądać programów na onecie, VOD, filmów na stronach itp. O dziwo youtube chodziło. I nie pomagały zmiany ustawień, dodawanie stron na których nie chcę blokady, itp. Wywaliłam program,zlikwidowałam resztki i wszystko działa. Owszem reklamy mnie wkurzają(zwłaszcza te wyskakujące), ale.... Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
jesteś pewna że zainstakowałaś Adbloc Plus w wersji odpowiedniej dla Google Chrom? Bo to jest ważne.
|
|
|
|
|
Dziwne moyra, bo ja mam od wieki wieków AdBlock Plusa i jakoś wszystkie działa z tych rzeczy co wymieniłaś.
|
|
|
|
|
CYTAT jesteś pewna że zainstakowałaś Adbloc Plus w wersji odpowiedniej dla Google Chrom? Bo to jest ważne. Oczywiście, że tak. Aż taką ignorantką nie jestem CYTAT Ziuta, jak masz dodatek Adblock Plus i na stronie www pojawia się reklama to najedź myszką na nią ale nie klikaj. Najedź w prawy górny róg tej reklamy i poczekaj aż wyświetli ci się: dymek zablokuj i kliknij w to. Potem coś się wyświetli i zaakceptuj to. Robiłaś tak? No, tak nie robiłam, ale spróbowałam i przy otwierających się nowych kartach z reklamami to chyba nie działa. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|