|
|
|
Co myślicie o warsztacie Auto Klinka na ulicy Sandomierskiej ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czyżby reklama spowodowana brakiem zainteresowania na wykonywanie usług u tych oszustów i partaczy? :wysmiewacz:
|
|
|
|
|
A czy ktoś może się wypowiedziec na temat chip tuningu w tej firmie ?? Czy ktoś robił tam chipa ??
|
|
|
|
|
Zaraz się pojawi trzecie nowe konto i doda posta polecającego tam "chipowanie" silnika
|
|
|
|
|
haha zenada
|
|
|
|
|
Nie żenada tylko chciałem się dowiedziec czy ktoś tam robił CHIPA bo chciałem u Siebie w TDI 110 zrobic ale wolał bym poznac opinię :/
|
|
|
|
|
No właśnie, żadna żenada, też chciałbym zrobić w moim golfie 4 90km chipa bo troche słabo auto przyśpiesza, każde bmw z LPG mnie wyprzedza Zastanawiam się czy ktoś w okolicy coś takiego robi i ile to kosztuje?
|
|
|
|
|
no w okolicy napewno nie i napewno nie auto klinika haha
|
|
|
|
|
W Radomyślu reklamuje się Pan Adam Rybak chip tuning może ktoś robił swój samochód tam słyszałem że dobry fachowiec
|
|
|
|
|
CYTAT no w okolicy napewno nie i napewno nie auto klinika haha to może coś konkretniej napiszesz? |
|
|
|
|
Ja miałe takiego golfa iv ale wesje Gt on miał 110km. Bardzo dobre to auto było. Ktoś na białych blokach chipy robi Jagood moj był mocniejszy i juz mogłem wyprzedzac bmw.
|
|
|
|
|
Krissss może to jakaś wersja policyjna była z niemiec fabrycznie podkręcona ?
|
|
|
|
|
CYTAT Krissss może to jakaś wersja policyjna była z niemiec fabrycznie podkręcona ? Cieżko mi to stwierdzic czy to policyjna wersja była. Ale kolega miał też golfa iv i jego tak nie jechał. Pewnie niemcy cos zrobili-mocy nie brakowało. Oszczedny był i na bio jeździł troche frytkami było czuc ale to przeważnie inni wąchali ogldając golfa z tyły jak wyprzedzałem. Ale był z niemiec a to dobre auta . serwisowane . Dziadek jeździł wcześniej to nie był wytłuczony. |
|
|
|
|
Cały ten temat to jakaś marna prowokacja i promowanie zasranej autokliniki. Przez ostatnie kilka lat poznałem się na mechanikach w naszym regionie i mam własną opinię na ich temat. Jednego jestem pewien, nie ma ideału jeżeli chodzi o cena/jakość. Na proste wymiany jeżdzę do pana Y który robi to za grosze, z trudniejszymi sprawami (typu uszczelka pod głowicą) do pana X który zdziera jak z kur... ale niestety pan Y tego się nie podejmie. Ot kur.. szpeców biznes.
|
|
|
|
|
Najpierw to niech posprzataja warsztat bo maja mega balagan, ,jak pojechalem po opony to nie mogli ich znalezc w tym balaganie.
|
|
|
|
|
Żeby zrobić chip tuning należy przebadać auto na hamowni przed modyfikacjach i po modyfikacjach.
Hamownia najbliżej jest pod ożarowem lub w rzeszowie. Każde chipowanie bez omiaru na hamowni jest wyrzuceniem pieniędzy w błoto "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Hamownia jest w Stalowej Woli na ul. Swierkowej.
pozdrawiam |
|
|
|
|
Inercyjna czy obciażeniowa?? Czy po prostu na koło i zasuwaj po podskarpowej
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Zawisc i zazdrosc ludzka nie ma granic;-) konkurecja sie odzywa AUTO KLINIKI SIE ODZYWA;-P
|
|
|
|
|
Konkurencja się odzywa, się odzywa..... ywa ...... ywa ..... ywa
Partacze stalowowolscy, gwałciciele mechaniki jak tu się ładnie przyjęło na forum, brać się do roboty, a nie klientów szukać. Robić zgodnie ze sztuką, a nie na sztukę. PS. Jeszcze raz, brać się do roboty, bo nie można już zwytrzymać wszechobecnego dziadostwa, dziadostwo i partactwo na każym kroku !!! PS 2. Cokolwiek potrafią zrobić, to u Tabora, Chamery i w Bosch-u. Następny konkretny warsztat, to dopiero w Rudniku na Stacji kontroli pojazdów. |
|
|
|
|
haha odezwal sie dziad i partacz
|
|
|
|
|
Mnie zaciekawiła hamownia bo dobra to 600 000 złotych i zdziwiło mnie że ktoś w stalowej postawił
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Nie zaśmiecając tematu jaka jest różnica w tych hamowniach skoro to i to hamownia ??Jacek ?
|
|
|
|
|
też słyszałem o tej hamowni w stw
może ktoś kupił używaną od dziadka niemca w komplecie ze swoim golfem po tuningu ps da się zrobić dobrze czzipa bez chamowni |
|
|
|
|
dizel1 a skąd będziesz wiedział czy silnik dobrze działa i trzyma serie ?
|
|