|
|
|
No właśnie znacie kogoś o innej orientacji i okazało się że jest super? Czy może inaczej jest beznadziejny? Piszcie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co za pytanie......a Ty znasz kogoś heteroseksualnego kto jest OK a może inaczej- nie jest OK???? wyobraź sobie, że pod tym względem geje i lesbijki prezentują dokładnie taki sam przekrój społeczeństwa jak wśród każdej innej grupy....księgowych, katolików czy kur domowych
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Pedały występują wśród wyżyn społecznych,bogatych,bo im się z dobrobytu w głowach przewraca.Co ciekawe w TV pokazują tylko tych co są za nimi a przeciwników nie pokazują.Czyż to nie jest dziwne.Oczywiście zaraz zacznie się śpiewka że kto za to nowoczesny a kto przeciw to zacofany.No ja dziękuję za taki nowoczesny postęp
|
|
|
|
|
Dla mnie faceci innej orientacji dzielą się na trzy grupy. Na gejów, pedałów (dla niektórych obraźliwe określenie) i homoseksualistów.
Gej dla mnie, jest osobą pokroju Michała Piróga, Eltona Johna. Nie ukrywa swojej orientacji, ale też wyglądem przypomina mężczyznę, trochę zniewieściały, obwieszony jakimiś świecidełkami, ale nie obnosi się z tym, co gdzie i z kim robi. Pedała reprezentuje dla mnie coś, co nie przypomina ani dziewczyny, ani chłopaka, coś pomiędzy. Jego życie do jeden wielki szpan, jest zniewieściały do szpiku kości, tupnij nogą, a ucieknie. Masa >45kg,rureczki, makijaż, długie włosy, zero męskości, po prostu chodząca ciota. Wzór: Luntek, itp. Wiele facetów hetero, niestety, próbuje się do nich upodobnić. I wreszcie najbardziej tolerowana przeze mnie grupa, to dla mnie homoseksualiści. Przykładem może być chociażby Mathtew Bomer, megaseksowny, męski, przystojny, wysportowany. Ale homo. Bardzo ceni swoją prywatność, mimo, że ma 3 dzieci i wieloletniego partnera, nikt prawie o tym nie wie. Ja sobie przyjęłam takie podgrupki, staram się być tolerancyjna, ale nie potrafię zastosować swojej tolerancji do wszystkich moich "typów" homoseksualizmu. Nie krytykujcie też odrzucania przez rządu ustaw np. o możliwości posiadania dzieci przez pary homoseksualne. Myślicie, że bylibyście normalni, gdyby wychowywali Was dwaj tatusiowie? Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Parafrazując:
Materbidy - co o nim/niej sądzimy? No właśnie znacie kogoś o nicku Materbidy i okazało się że jest super? Czy może inaczej jest beznadziejny/a? Piszcie Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Ciekawe czemu służy nagłośnienie akurat teraz tematu pedalstwa.Ano żeby odwrócić uwage od bezrobocia i coraz większej drożyzny.My tu sobie możemy krytykować a oni i tak uchwalą co im pasuje,pozwolą też żeby pedały wychowywały dzieci
|
|
|
|
|
CYTAT Pedały występują wśród wyżyn społecznych,bogatych,bo im się z dobrobytu w głowach przewraca.Co ciekawe w TV pokazują tylko tych co są za nimi a przeciwników nie pokazują.Czyż to nie jest dziwne. Nie pokazują przeciwników bo telewizja nie powinna pokazywać treści pełnych nienawiści i przemocy a także ksenofobicznych, atysemickich, homofobicznych itd.....a chyba jest jasne, że każdy tzw przeciwnik (czyt.homofob) aż kipi nienawiścią. To tak jakby programy dotyczące Holokaustu przedstawiać od strony bohaterstwa Hitlera Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawe czemu służy nagłośnienie akurat teraz tematu pedalstwa.Ano żeby odwrócić uwage od bezrobocia i coraz większej drożyzny To po jaką cholerę się nakręcacie olejcie temat a zwracajcie uwagę na sprawy Was dotyczące i je nagłaśniajcie , odmienność seksualna była jest i będzie. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT No właśnie znacie kogoś o innej orientacji i okazało się że jest super? Czy może inaczej jest beznadziejny? Piszcie A czy ja komuś zaglądam z kim on idzie do łóżka? Jednych znam , są super, innych znam i żałuję że znam, ale kto z kim śpi... co to ma do tego? Nad tym się akurat nie zastanawiam, bo nie od tego zależy czy ktoś jest OK, czy dupa życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
ciekawy temat
a wiec może przedstawie kilka ciekawych osobistości z kręgu homoseksualistów mam nadzieje ze urwie to głośne spekulacje jakoby homoseksualizm był chorobą 21 wieku. Znani geje Pisarze, muzycy oraz artyści: -Jarosław Iwaszkiewicz polski pisarz -Bolesław Prus polski pisarz -Maria Dąbrowska wybitna powieściopisarka, eseistka, dramatopisarka, tłumaczka literatury duńskiej, angielskiej i rosyjskiej. Jedna z ważniejszych polskich powieściopisarek XX wieku -Maria Konopnicka polska poetka i nowelistka okresu realizmu, krytyk literacki, publicystka, tłumaczka i działaczka na rzecz praw kobiet. -Witold Gombrowicz wybitny polski powieściopisarz, nowelista i dramaturg. -Karol Szymanowski wybitny polski kompozytor pianista, pedagog i krytyk muzyczny -Zofia Nałkowska wybitna polska polska pisarka, publicystka i dramatopisarka -Jan Lechoń polski poeta, prozaik, krytyk literacki i teatralny, współtwórca grupy poetyckiej Skamander, autor dziennika. - Józef Czechowicz polski pisarz prozaik -Jerzy Andrzejewski polski prozaik, publicysta, felietonista, scenarzysta, działacz opozycji demokratycznej w PRL. -Izabela Filipiak pisarka, felietonistka -Jerzy Waldorff-Preyss h. Nabram polski pisarz, publicysta, krytyk muzyczny i działacz społeczny, w 20-leciu międzywojennym luźno związany z obozem "młodokonserwatystów" -Hans Christian Andersen duński poeta najbardziej znany bajkopisarz -Platon grecki filozof -Molier najwybitniejszy komediopisarz w historii literatury francuskiej, aktor oraz dyrektor teatru. -Sokrates jeden z największych greckich filozofów -Philippe Besson francuski pisarz -Bruce Chatwin angielski pisarz i podróżnik -William Szekspir angielski poeta, dramaturg, aktor uważany za jednego z najwybitniejszych pisarzy literatury angielskiej oraz reformatorów teatru -Piotr Czajkowski rosyjski wybitny muzyk -Lord Byron jeden z największych angielskich poetów i dramaturgów wszech czasów -Andy Warhol wszechstronny artysta, najbardziej znany przedstawiciel pop-artu. -Oskar Wilde irlandzki pisarz, poeta -Erazm z Rotterdamu holenderski filolog, filozof, pedagog, jeden z czołowych humanistów renesansu -Francis Bacon wybitny angielski filozof elita epoki renesansu -Safona z Lesbos najsławniejsza poetka starożytnej Grecji oraz wybitna przedstawicielka poezji lirycznej (liryka eolska). -Elton Johns brytyjski piosenkarz, kompozytor i pianista -Freddie_Mercury brytyjski wokalista zespołu Queen -George Gershwin amerykański kompozytor i pianista pochodzenia żydowskiego "król jazzu" George Michael brytyjski piosenkarz, producent i kompozytor muzyki pop i soul. -Marcel Proust francuski pisarz -William J. Mann amerykański pisarz -David Herbert Lawrence angielski pisarz -Clive Barker brytyjski pisarz reżyser -Jean Cocteau francuski poeta oraz malarz -Robert John Arthur Halford brytyjski heavy metalowy wokalista zespołu Judas Priest -Klaus Mann niemiecki pisarz -Borys Kochno rosyjski poeta -Alan Hollinghurst brytyjski pisarz -Tony Krushne amerykański dramaturg -Augusten Burroughs amerykański pisarz -Jarosław Mogutin rosyjski pisarz -Dirk Bogarde brytyjski pisarz i aktor. -Gianni Versace legendarny włoski kreator mody -Giorgio Armani włoski kreator mody -Jean Paul Gaultier legendarny francuski projektant mody Znani filmowcy i aktorzy: -Krystian Lupa, reżyser teatralny, pedagog, pisarz, scenograf -Michał Piróg tancerz, choreograf, prezenter, aktor -Jacek Poniedziałek polski aktor Tomasz Raczek polski krytyk filmowy, publicysta oraz znany wydawca -David Furnish kanadyjski producent i reżyser filmowy maż Eltona Johna -Derek Jarman brytyjski reżyser filmowy, także poeta, pisarz malarz, scenarzysta, scenograf. -Eytan Fox izraelski reżyser filmowy -François Ozon francuski reżyser filmowy i scenarzysta. -Alejandro Amenábar reżyser filmowy -Adam Shankman amerykański reżyser, aktor i producent filmowy -Alan Cumming brytyjski aktor z pochodzenia Szkot Sir Ian McKellen brytyjski aktor teatralny i filmowy oraz scenarzysta. -David Burtka amerykański aktor. -Neil Patrick Harris amerykański aktor -Jeans Marais francuski aktor "żonaty" -Robert La Tourneaux amerykański aktor. -Rock Hudson amerykański aktor filmowy. -James Dean amerykański aktor filmowy. -Richard Chamberlain amerykański aktor. -Christian Vincent kanadyjski aktor -T. R. Knight amerykański aktor -Jim J. Bullock amerykański aktor filmowy i teatralny. -Luke Macfarlane kanadyjski aktor -Chad Allen amerykański aktor -Adamo Ruggiero kanadyjski aktor serialowy pochodzenia włoskiego -Rupert Everett (*1959), brytyjski aktor, piosenkarz, model i pisarz. Znani naukowcy homoseksualiści: -Leonardo Da Vinci włoski renesansowy malarz, architekt, filozof, muzyk, poeta, odkrywca, matematyk, mechanik, anatom, wynalazca, geolog. -Michał Anioł włoski malarz, rzeźbiarz, poeta i architekt epoki Odrodzenia. -Alan Turing angielski matematyk, kryptolog, twórca pojęcia maszyny Turinga i jeden z twórców informatyki. Władcy homoseksualiści : -Bolesław II Śmiały (Szczodry) polski król z dynastii piastów -Aleksander I car Rosji -Piotr I Wielki car Rosji -Aleksander Wielki król Macedonii -Fryderyk II Wielki król Prus -Ryszard Lwie Serce król Anglii -Tyberiusz cesarz Rzymu -Hadrian cesarz Rzymu -Ludwig II bawarski król -Montezuma II król Azteków -Krystyna Waza królowa Szwecji -Demostenes polityk, mówca -Jakub I Stuard angielski król -Edward II angielski król -Alkibiades ateński wódz Papieże homoseksualiści: -Leon X -Sekstus IV -Juliusz III Jak widzicie jest tylu znanych homoseksulistów majacych gigantyczny wpływ na politykę, kulturę, naukę a nawet religię i niestety w końcu musicie się z tym pogodzić. |
|
|
|
|
A w czym przeszkadza ci rus w twoim codziennym funkcjonowaniu to, co inni robią w swojej sypialni. Akceptujesz tylko to co sam uprawiasz? Czy uważasz że homoseksualizm to fanaberia bogatych ludzi, jak będziesz bogaty to zostaniesz gejem? Co ty bredzisz? Czy myślisz, że jak tacy wszechpolacy jak ty będą ich obrażać to się przestraszą i zostaną hetero? Ja wiele razy słyszałam w telewizji jak niektórzy politycy plują jadem na gejów bo zaburza to ich poczucie estetyki. Smutny jesteś, rus, wściekły człowieku
|
|
|
|
|
@wiesiek1306 - imponujące, jednak przytłaczająca w liczbie, "milcząca" większość tych sławnych i zasłużonych to heteroseksualne osoby.
|
|
|
|
|
Wiesiek, przeczytaj, zanim coś wkleisz. Napisałeś "znani geje" a wśród nich Maria Dąbrowska, Maria Konopnicka, itp?
Niektórym facetom to przeszkadza, bo czują się niekomfortowo, przebywając w towarzystwie geja, jeszcze bardzo zalecającego się...Znam 2 facetów hetero, którzy bardzo przykuwają wzrok ludzi homo, bardzo się tym irytują, bo jest to dla nich dołujące. Mówią, że "już więcej kolesi na mnie patrzy, niż lasek". Smutne, ale prawdziwe. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT @wiesiek1306 - imponujące, jednak przytłaczająca w liczbie, \"milcząca\" większość tych sławnych i zasłużonych to heteroseksualne osoby. Ja nie podważam sprawy wiekszości czy mniejszości wykazuje jedynie że homoseksualizm nie jest zjawiskiem wystepujacym nagle w naszych czasach osobiście nie widze problemu jesli chodzi o osoby homoseksualne fakt nie jestem zwolennikiem adopcji dzieci przez tego rodzaju zwiazki ale to tylko moje zdanie. Jeśli chodzi o sam związek partnerski nic mi do tego i osobom heteroseksualnym też poniewaz nie jest to nasza sprawa i nie powinniśmy się w to wtrącać tak jak osoby homoseksualne nie wtrącają się w nasze związki. |
|
|
|
|
CYTAT jak osoby homoseksualne nie wtrącają się w nasze związki. Trudno by było, żeby się wtrącały. Jest ich znaczna mniejszość, a mamy demokrację Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Wiesiek, przeczytaj, zanim coś wkleisz. Napisałeś \"znani geje\" a wśród nich Maria Dąbrowska, Maria Konopnicka, itp? Niektórym facetom to przeszkadza, bo czują się niekomfortowo, przebywając w towarzystwie geja, jeszcze bardzo zalecającego się...Znam 2 facetów hetero, którzy bardzo przykuwają wzrok ludzi homo, bardzo się tym irytują, bo jest to dla nich dołujące. Mówią, że \"już więcej kolesi na mnie patrzy, niż lasek\". Smutne, ale prawdziwe. no tak literowki i tym podobne błedy najlepiej skrytykować treść niż przyznać sie do tego że fakt jest faktem. każdy kto miał zrozumieć ideę tej listy zrozumiała nawet jesli napisane było Geje a nie Homoseksualiści |
|
|
|
|
" w czym przeszkadza ci rus w twoim codziennym funkcjonowaniu to, co inni robią w swojej sypialni. Akceptujesz tylko to co sam uprawiasz? Czy uważasz że homoseksualizm to fanaberia bogatych ludzi, jak będziesz bogaty to zostaniesz gejem? Co ty bredzisz? Czy myślisz, że jak tacy wszechpolacy jak ty będą ich obrażać to się przestraszą i zostaną hetero? Ja wiele razy słyszałam w telewizji jak niektórzy politycy plują jadem na gejów bo zaburza to ich poczucie estetyki. Smutny jesteś, rus, wściekły człowieku"-przeszkadza mi bo nie chce żeby moje dzieci patrzyły na zboczeńców z gołymi tyłkami,tym co ja robie nie afiszuje się wszystkim naokoło.Cierpią na chorobe to iech się leczą,nie używają rozumu kierują się tylko instynktem.Czy ja jeżeli jestem żonaty zobacze jakąś kobiete która spodoba mi się to mogę rzucić się na nią?Chyba nie,powinienem się powstrzymać.Tak samo pedały-więcej myślenia,mniej instynktu,a jak ich ciśnie to Stoperan na powstrzymanie
|
|
|
|
|
Wyobrażacie sobie, że Geje być może w przyszłości będą mogli normalnie adoptować i wychowywać dzieci? Powiem Wam, że na ślub cywilny to jeszcze przymknę oko - ok chcą niech biorą ale adopcja dzieci będzie już wielką przesadą.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Nie być może ale napewno będą mogli adoptować dzieci.Bo takiemu dać palec to od razu łapie za ręke.Mało tego,w kolejce na zalegalizowanie swoich niewinnych skłonności-bo pedalstwo to takkie niewinne zboczenie-czekają pedofile i zoofile.Przecież zoofil krzywdy zwierzątku nie robi a pedofil to też ten który współżyje z dojrzewającą juź dziewczyną lub chłopakiem.Więc czemu im nke pozwolić?Przecież tak lubicie wolność i demokracje i to w takiej soczystej postaci
|
|
|
|
|
CYTAT Wyobrażacie sobie, że Geje być może w przyszłości będą mogli normalnie adoptować i wychowywać dzieci? Powiem Wam, że na ślub cywilny to jeszcze przymknę oko - ok chcą niech biorą ale adopcja dzieci będzie już wielką przesadą. Powiem szczerze że patrząc na niektóre "normalne rodzinki", gdzie "tatuś", czy ""mamusia" nie wiedzą co się dzieje wokół nich bo są zamroczeni na codzień alkoholem, i ogólnie są niezaradni życiowo, to wolę żeby dziecko wychowywało dwóch tatusiów... |
|
|
|
|
świta głupieje coraz bardziej
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
"Powiem szczerze że patrząc na niektóre "normalne rodzinki", gdzie "tatuś", czy ""mamusia" nie wiedzą co się dzieje wokół nich bo są zamroczeni na codzień alkoholem, i ogólnie są niezaradni życiowo, to wolę żeby dziecko wychowywało dwóch tatusiów..."-Bieda i alkoholizm nie biorą się z niczego,a niezaradny to jest rząd i państwo każący pracować za głodowe pensje.To że komuś gwiazdka zaświeciła to tylko jego szczęście.No i takie dziecko aychowane przez dwie matki albo dwóch ojców kim będzie?Z kim w przyszłości będzie się kochać?Może z pieskiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jejku i co ci robią rus te pedeły jak już cię dorwą? To szlachetnie z twojej strony że masz jednak jakieś opory i nie rzucasz się na wszystkie kobiety... brak mi słów. Powiedz mi a jak będziesz leczyć twojego syna jak okarze się że jest gejem? stoperanem? Wolałabam żeby mnie wychowało pięciu gejów i jedna lezbijka niż taki homofob jak ty rusie. A jeszcz mi powiedz gdzie mogę zobaczyć te męskie tyłki którymi świecą geje przed twoimi dziećmi bo jakoś nigdy się nie spotkałam a też rzuciłabym okiem
|
|
|
|
|
Jak chodziłem do szkoły średniej mieliśmy taką polonistkę, trochę dewotkę która mówiła że są osoby/organizacje które niedługo narzucą nam inny styl świata. Będą walczyć z Kościołem, promować ateistyczny styl życia... wtedy mieliśmy z tego niezłą "bekę".
Po kilkunastu latach przypominam sobie jej słowa i widzę że miała rację. Aktualnie w serialach/ filmach co drugi to gej. W wiadomościach ostatnio " prawa dla homoseksualistów" , w sejmie głównie o gejach, wolności wyznania, wolności seksualnej, marszałkiem sejmu chcą zrobić osobę po zmianie płci. Pan Biedroń jednym z posłów który prawie codziennie przemawia do ludzi za pośrednictwem mediów. Na świecie - wolne związki,ateizm, małżeństwa homoseksualne, prawo do adopcji dla homoseksualistów. Za kilka lat okaże się że heteroseksulani będą wytykani na chodnikach... Nie jestem ani jakimś bardzo wierzącym, ani jakoś konserwatywnym, ale to co się dzieje teraz nie napawa optymizmem. |
|