|
|
|
No właśnie gargamel powiedz mi jak to człowiek się staje gejem zaraża się jak grypą ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT No tak, ale czy zostałeś tym zgorszony? Jest wiele ludzkich zachowań, które wzbudzają niesmak np. zataczający się alkoholik a mimo to myślę, że bardziej społeczeństwo akceptuje jego niż kochających inaczej Zgorszony ? nie ale czułem wspomniany niesmak. Myślenie zataczającego się alkoholika jest zaburzone za sprawą alkoholu. Szanuje ludzi ale wolał bym aby homoseksualizm został w prywatnych mieszkaniach, lokalach itp. homoseksualizm ale nie życie. |
|
|
|
|
CYTAT Szanuje ludzi ale wolał bym aby homoseksualizm został w prywatnych mieszkaniach, lokalach itp. homoseksualizm a nie życie. Rozumiem i szanuję Twoje zdanie. |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
To Ty szalonyyy/anastazjo, (odpisz z którego chcesz nicka), oświeć mnie czy nie mam racji ?
Jeśli tak, to uzasadnij dlaczego się mylę. Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem i szanuję Twoje zdanie. Przy okazji zapytam. Co sądzisz o działaniach, pogladach P. Biedronia ? |
|
|
|
|
CYTAT To Ty szalonyyy/anastazjo, (odpisz z którego chcesz nicka), oświeć mnie czy nie mam racji ? Jeśli tak, to uzasadnij dlaczego się mylę. Myślę, że najlepszym oświeceniem będzie zalogowanie się na jakimś portalu dla osób homoseksualnych i tam po prostu pogadaj z ludźmi dlaczego są tacy a nie inni. Myślę, że takie źródło informacji jest najbardziej wiarygodne. |
|
|
|
|
Ale zabawne, też cię podejrzewam gargamelu o to że jesteś jednym i tym samy z rusem To ja pytam ciebie o to jak człowiek staje się homo ?????
|
|
|
|
|
Jeśli by uznać za prawdę wszystkie mądrości napisane w tym wątku, to według doniesień niejakiej nessi czy jakoś tak, chłopcy wychowani bez ojca są narażeni na homoseksualizm, czyli wychowani przez dwóch ojców będę hetero ?????
|
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem i szanuję Twoje zdanie. Przy okazji zapytam. Co sądzisz o działaniach, pogladach P. Biedronia ?[/cytat] Szczerze... polityką się nie zajmuję i nie wiem jakie Biedroń ma poglądy i co chce zdziałać. Jak chcesz to napisz co on tam chce i czy się z tym zgadzasz i odpowiem co o tym sądzę. Cieszę się, że w jakimś sensie pytasz, próbujesz ze mną normalnie pogadać. |
|
|
|
|
Zapczeczyłaś, że nikt nie mówi o zmianie orientacji sexualnej.
Więc to uzasadnij - no chyba ,że brakuje Ci logicznych argumentów. Nie będę wklejał Ci dziesiątek art. z wujaszka google, by Cię dokształcić w temacie. Odpowiedz mi dlaczego dwójka osób które znam, do 16-19 roku życia, obydwoje posiadali partnerów heteroseksualnych i za takich samych mieli siebie ? Dlaczego im się to odmieniło ? Ja odpowiedź znam, prosto od nich, która pokryła sie z tym co przeczytałem na wielu portalach - jest ona bardzo lakoniczna i równie niedorzeczna jak i Twoje posty. Czekam na odpowiedź. Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
CYTAT Ja odpowiedź znam, prosto od nich, która pokryła sie z tym co przeczytałem na wielu portalach Czekam na odpowiedź. Jestem szalenie ciekaw co ci odpowiedzieli. |
|
|
|
|
CYTAT Jestem szalenie ciekaw co ci odpowiedzieli. To może nakarmisz swoją ciekawość i skoczysz po rozum do głowy. Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
Gargamel ja też mam google i nie znalazłam nic o homoseksualiźmie nabytym, za to odpowiadam, ci że z orientacją człowiek się rodzi i wie czy podobają mu się chłopcy czy dziewczynki Czy twoi wyimaginowani przyjaciele nie wiedzą jaką płeć wolą?
|
|
|
|
|
Bądź miłym kolegą gargamel i skończ tą opowieść. Dlaczego????????
|
|
|
|
|
CYTAT Szczerze... polityką się nie zajmuję i nie wiem jakie Biedroń ma poglądy i co chce zdziałać. Jak chcesz to napisz co on tam chce i czy się z tym zgadzasz i odpowiem co o tym sądzę. Cieszę się, że w jakimś sensie pytasz, próbujesz ze mną normalnie pogadać. http://www.youtu(...)CKkDs_Go Po jego słowach wnioskuje,że święta w jego domu to jakaś sztuczna impreza. Wnioskuje również,że swoje zdanie opiera na doświadczeniu z własnego życia a nie na przypuszczeniach, jeśli tak jest to dlaczego uznaje,że pewnie wszędzie musi tak być. Jako polityk dba o jedną grupę społeczeństwa. Szanujmy siebie nawzajem ale nie próbujmy uszczęśliwiać siebie na siłę. Tyczy się to obu stron. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jestem szalenie ciekaw co ci odpowiedzieli. To może nakarmisz swoją ciekawość i skoczysz po rozum do głowy. A sam stanąłeś kiedyś przed wyborem orientacji? Czy może zawsze taki byłes?? |
|
|
|
|
CYTAT Gargamel ja też mam google i nie znalazłam nic o homoseksualiźmie nabytym, za to odpowiadam, ci że z orientacją człowiek się rodzi i wie czy podobają mu się chłopcy czy dziewczynki Czy twoi wyimaginowani przyjaciele nie wiedzą jaką płeć wolą? Gdy pytała Cię mamusia w wieku 5 lat - kim chcesz zostać, co odpowiedziałaś ? Piosenkarką, aktorką czy może Grodzką ? Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
????? Nie pytała mnie. A co ty odpowiedziałeś swojej ????
|
|
|
|
|
anastazja co tak kicasz jak wsza na łańcuchu.Zapytaj pedziów jak uprawiają seks,bo widzisz tylko otoczke,uśmiechnięte mordy i mezianie się.Dlaczego jeżą się jak pyta się ich o tą strone.Zoofilia,pedofilia i pedalstwo to jeden fioł we łbie.Zawsze były stawiane w jednym szeregu jaako zboczenie i co się nagle stało że pedały wyszły przed szereg.Chyba raczej my cofnęliśmy się i dopuścilismy żeby taki margines łeb podnosił
|
|
|
|
|
A dwóch facetów, nie pytało Cię o to samo ?
Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
Juzu rus skund żeś? Nawet nie mogę się zdecydować czy ty mnie obrażasz czy rozśmieszasz Napisz mi proszę jak to robiłeś że tak ci się nie podobało. napisz mi proszę
|
|
|
|
|
CYTAT Zapytaj pedziów jak uprawiają seks,bo widzisz tylko otoczke,uśmiechnięte mordy i mezianie się.Dlaczego jeżą się jak pyta się ich o tą strone.Zoofilia,pedofilia i pedalstwo to jeden fioł we łbie.Zawsze były stawiane w jednym szeregu jaako zboczenie i co się nagle stało że pedały wyszły przed szereg.Chyba raczej my cofnęliśmy się i dopuścilismy żeby taki margines łeb podnosił No jak? Analnie, oralnie? A hetero tego nie robią? Robią! Zazdrościsz? |
|
|
|
|
To w końcu anastazja czy szalony.Napisz sobie szalona anastazja i już skoro cierpisz na rozdwojenie jaźni.Normalni ludzie o seksie rozmawiają a dlaczego pedzie unoszą się gniewem jak ich o to zapytać.Jestem mężczyzną i nie miałem do czynienia z żadnym może ty namacalnie przekonałeś sie jak to jest
|
|
|
|
|
CYTAT Normalni ludzie o seksie rozmawiają a dlaczego pedzie unoszą się gniewem jak ich o to zapytać.Jestem mężczyzną i nie miałem do czynienia z żadnym może ty namacalnie przekonałeś sie jak to jest Chciałeś pogadać z gejem o seksie? Teraz wychodzi na to, że jesteś tego ciekaw, kręci cię to? |
|
|
|
|
No popatrz przed chwilą pisałeś już to samo z konta gargamela, albo jesteście jednomyślni, albo jesteście jedną osobą Na obronę swojego zdania masz tylko jeden argument, obrażanie innych.
|
|