|
|
|
CYTAT Po co kupować , jak my kobietki mamy ręce .... i umiemy piec zdrowsze pączusie niz w sklepach na sztucznych produktach ... ja juz upiekłam 48 szt Tak jest, a Twój "chłop" siedzi na dooopsku, szarpnął browara, pierdnął 2 razy, a Ty babo siedź cały dzień w kuchni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Po co kupować , jak my kobietki mamy ręce .... i umiemy piec zdrowsze pączusie niz w sklepach na sztucznych produktach ... ja juz upiekłam 48 szt A jak się piecze pączki? Moja mama dawniej robiła oponki (pączki z dziurką), a jutro chętnie wrzuciłabym faworki, tylko czasu brak na pieczenie. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A jak się piecze pączki? Moja mama dawniej robiła oponki (pączki z dziurką), a jutro chętnie wrzuciłabym faworki, tylko czasu brak na pieczenie. Faworki dobra rzecz ale przy okazji tłustego czwartku, przypomniał mi się chrust To był jeden z niewielu smaków mojego dzieciństwa, który pamiętam do dzisiaj |
|
|
|
|
CYTAT Tylko domowe , pycha . a czy przypadkiem Ci od Katarzynki nie mieli coś wspólnego z aferą \"jajeczną \" ??? Wszystkie okoliczne cukiernie zaopartują się w jajka u jednego dostawcy, więc " MIELI " |
|
|
|
|
Ja za pączki domowe się nie biorę, boję się, że nie wyjdą, ale talerz faworków usmażyłam. Smacznego
|
|