|
|
|
Witam czy ktoś z was robił sobie fryzure i makijaż w Metamorfozie i czy naprawde warto tam isc chodzi mi o makijaz i fryzure do ślubu czy moze lepiej gdzie inndziej się wybrać? a jak tam jest cenowo wogole proszę o jakies opinie,wypowedzi z gory dzięki!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja polecam. od jakiegoś czasu korzystam z usług Metamorfozy i zawsze jestem zadowolona. Miałam też tam robiony makijaż i fryzurę ślubną i wszystkim się podobała. Cenowo też może być, wg mnie
|
|
|
|
|
Polecam Metmorfoze jak najbardziej !! Czesałam się tam i malowałam na swój ślub i szczerze mogę polecić ten salon. Pełna profesja fryzury robią przepiekne i trzymają się całą noc. Makijaż tak samo piękny i przede wwszystkim trwały. Ja miałam ślub w lipcu był straszny upał a makijażu nie zadżyło mi się ani razu poprwiać. Używają naprawdę dobrych kosmetyków zauważyłam że mają podkałdy z Maca a to jedna z najlepszych marek na rynku.Malowałam się na rózne okazje w róźnych salonach w Stalowej Woli ale żaden makijaż nie był tak profesjonalnie wykonany jak w Metamorfozie.
Ja osobiście jeszcze raz polecam Metamorfoze !!!! |
|
|
|
|
Polecam Panią Elize
pozdrawiam |
|
|
|
|
ja też polecam salon metamorfoza i ja tez miałam robiony makijaż i fryzure slubna
|
|
|
|
|
Tak jak poprzedniczki - gorąco polecam Metamorfozę.Fryzury i makijaż są naprawdę świetne i trwałe.
|
|
|
|
|
Polecam Agniesze B. robi genialne fryzury moja siostra wygladala rewelacyjnie
|
|
|
|
|
ja polecam kinge chryzantemkę moja fryzura i makijaż wytrzymała dwa dni
|
|
|
|
|
a którą Panią z metamorfozy polecacie? czy obojętnie która?
|
|
|
|
|
Tak jak wcześniej już pisałam polecam Metamorfoze. Jęśli chodzi o makijaż to polecam tylko Panią Elę i Olę. Makijaż wykonują perfekcyjnie i znają się na rzeczy. Natomiast co do fryzury to polecam wszystkie fryzjerki każda z nich robi piękne fryzury i doradzi w doborze fryzurki.
|
|
|
|
|
polecam pania natalie
|
|
|
|
|
CYTAT ja polecam kinge chryzantemkę moja fryzura i makijaż wytrzymała dwa dni Spałaś w tapecie? |
|
|
|
|
w ogóle nie kładłam się spać
|
|
|
|
|
uskwierkłem jak skwarek....
|
|
|
|
|
Jak najbardziej polecam Metamorfozę,profesjonalne podejściei efekty a przestrzegam przed OLIVIĄ na Al. Jana Pawła za niebieskim budynkiem, używają kiepskich kosmetyków, nie biorą pod uwagę sugestii klientki i są po prostu aroganckie.A i fryzjerki w Olivii to koszmar, chyba ze ktoś chce mieć zniszczone włosy i nieudaną fryzurę.
|
|
|
|
|
ILE wcześniej trzeba się zapisać przed weselem na makijaż i fryzurę ślubną?
|
|
|
|
|
metamorfoza-tam koleżanka chwaliła bardzo panią Natalię i do malowania a do czesania...ale to było chwilę temu,także nie wiem czy nadal tam pracuje. a ze swojego doświadczenia polecam panią Ewę salon Madame-czesze bardzo ładnie,bardzo dokłądnie słucha klienta i ceny jak na to co słyszałam w porównaniu z innymi ma naprawdę przystępne.
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
najlepiej zapisać się wcześniej,bo sama chciałam się umówić w zeszłym roku na czesanie i usłyszałam,że nie ma opcji bo kilka panien młodych jest umówionych.... także zarezerwuj miejsce wcześniej-gdziekolwiek to zrobisz to naprawde duuuuuuużo wcześniej
|
|
|
|
wcześniej tzn 3 miesiące czy więcej?
|
|
|
|
|
koleżanka w zeszłym roku miała wesele w czerwcu a w lutym już była po próbnej i zaklepaną fryzjerkę miała,dlatego lepiej to załatwiać z wyprzedzeniem
|
|
|
|
ja rozumiem żeby w lutym się zapisać na czerwiec, ale pół roku wcześniej robić próbną to chyba przesada ,bo przecież fryzjerka nie będzie pamiętała po pół roku co mi robiła na próbnej!
|
|
|
|
|
no to zrobi ci fotki z przodu z tyłu z boku-co za problem,przeciez kazdy ma aparat w telefonie...matko ludzie jakie wy macie problemyyyyyyyy
|
|
|
|
a czy makijaż ślubny też tam polecacie zrobić?
|
|
|
|
|
Ja wyżej wymienionego salonu nie polecam.Ktoś napisał o profesjonalnym podejściu do klienta? Ha,a to ciekawe bo ja poczułam się jak g.wniara gdy malująca mnie pracownica/właścicielka/ktokolwiek to był z ironią i wyższością skomentowała mój pomysł na makijaż.Jeszcze bym to przełknęła i zrozumiała,że może zmęczenie i nadzwyczajna ilość klientek w tym dniu zrobiły swoje i Pani zgubiła gdzieś zwyczajną kulturę,ale makijaż był wstrętny.Ilość tapety raziła w oczy,choć prosiłam o delikatny makijaż.Wstyd mi było w świetle dziennym składać Młodym życzenia,bo z bliska wyglądało to jakbym miała założoną maskę.Czasu na zmianę już nie było,bo jak to często bywa w takich salonach zostałam przyjęta po czasie,bo Panie miały opóźnienie.No cóż.
Wyżej wymienionego salonu więcej nie odwiedzę,na szczęście jest ich sporo w mieście,więc mogę wybrać inny. Na makijaż ślubny polecam salon ,,Sara" w Rozwadowie i Panią Basię,właścicielkę.Byłam baaardzo zadowolona.Jedyny minus - przez późne ( po 25 min.od wyznaczonej godziny) przyjęcie mało nie spóźniłam się na własny ślub,bo niemiło wspominam,ale makijaż i jego wykonanie oceniam na 5. |
|
|
|
|
Ja jeszcze nie zostałam w Stalowej dobrze pomalowana, zarówno u Basi jak i w Metamorfozie, ale myślę, że jest to spowodowane tym, że na co dzień bardzo delikatnie się maluję i nie jestem przyzwyczajona do ilości tapety na mojej twarzy po wizycie w salonach. Chociaż, na Andrzejki moją koleżankę bardzo ładnie pomalowano właśnie w Metamorfozie, więc no tak jak mówię kwestia przyzwyczajenie do ilości warstw na twarzy.
Do fryzjera chodzę do Metamorfozy już od bardzo długiego czasu i polecam, czesanie, strzyżenie, kolor, chociaż nie jest tam najtaniej. Natomiast moim zdaniem Panie kosmetyczki w Metamorfozie w ogóle nie potrafią zrobić paznokci żelowych na formę, wychodzą takie łopaty, że na prawdę nie wygląda to ani estetycznie, ani naturalnie. Zresztą widać to u Pani blondynki, która czasami jest też i w recepcji. Tragedia - razi mnie to jak tam przychodzę, strasznie ordynarnie to wygląda. |
|