~~mieszkaniec | |
|
|
Teraz już /cenzura/ nic nas nie ochroni przed dymiarzami z domków. Keep up this work i wszyscy wyginiemy. Komuś te drzewa przeszkadzały? Chyba tylko /cenzura/ debilom. Inne oszpecili do końca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale o co chodzi ?
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
może najpierw napisz - mieszkańcu- na jakiej ulicy co??
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
MOze jakis desperat z Rospudy ? Sie lancuchem przypnij do drzewa i walcz !
|
|
~~mieszkaniec | |
|
|
Akcja rozegrała się na zatorzu na os. Wyzwolenia - tym, które jest w nocy zatruwane przez okoliczne domki. Czy wycinali drzewa na innych osiedlach, tego nie wiem.
|
|
|
|
|
|
kryzys kryzysem a w elektrowni czyms palic trzeba ...
A tak na powaznie nie zaobserwowalem tegoz procederu na innych osiedlach |
|
~~fsd | |
|
|
To prawda. Wycieli topole kolo mojego bloku. Pozostaje sie i cieszyc i zalowac. Drzewo jak drzewo daje cien. Ta akurat byla tez doskonala tablica ogloszen. Ale cofajac sie kilkanascie lat wstecz kiedy przeszla nad nami potezna burza zwalajaca betonowe kominy z dachow pamietaj jak ta sama topola stracila swoj najwiekszy konar. Lezal pozniej dosc dlugo na ulicy.
|
|
|
~~lkkljlkj | |
|
|
Ludzie jakie LEGENDARNE DRZEWA? Nie rozumiecie powagi sytuacji, jest KRYZYS, tysiace ludzi TRACA PRACE! A wy sie o jakies drzewa martwicie... smiech na sali i prosze o zachowanie troche powagi i solidaryzowanie sie z wszystkimi!!!@!!! Jezeli wycinka drzew daje prace to jest dobra!
|
|
|
~~mieszkaniec | |
|
|
Jasne - wytnijmy wszystkie drzewa - będzie praca dorywcza dla bezrobotnych. Tylko kto za to zapłaci, jeżeli jest kryzys? Może jest większe zapotrzebowanie na drewno?
O efektach masowej wycinki chyba nie trzeba mówić. |
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT kryzys kryzysem a w elektrowni czyms palic trzeba ... A tak na powaznie nie zaobserwowalem tegoz procederu na innych osiedlach Nie dziwi mnie to Przecież powszechnie wiadomo, że na innych osiedlach nie ma LEGENDARNYCH drzew |
|
~~nicola | |
|
|
U nie przed blokiem tez oszpecili drzewa, modrzew ktory rosnie tu od czasow kiedy bylam mala ,wyzszy od bloku nagle stracil WSZYSTKIE SWOJEGALEZIE, a nikt sie nie przejal gniazdami golebi ani nic. zostala korona drzewa i wyglada teraz jak jeden wielki badyl!!!! galezie innych drzew tez urzneli banda ! nie wiem kto za to odpowiada, tak jak bylo zielono na wisne i lato przez blokiem tak teraz bedziemy przez dlugie lata ogladac same pnie drzew. co za glupota?az sie nie chce komentowac
|
|
|
~~lwalec | |
|
|
ludzie wezcie sie za robote a nie dla mnie to ze wycinaja drzewa to jest wporzadku poniewaz czym starsze drzewo tym bardziej staje sie niebezpieczne a po drugie to bardzo dobrze tym zasrancom jakimi sa golebie sraja gdzie popadnie np u mnie na balkonie w tym sezonie letnim to z wiatrówka bede koczowac na zasrance bo bylo by wszystko oki jakby zasrance przynajmniej za soba sprzataly !
|
|
|
~~golebie | |
|
|
Lepiej niech siedzą na drzewie niż na krawędziach / sznurach balkonów.
|
|
|
~~konus | |
|
|
CYTAT Ludzie jakie LEGENDARNE DRZEWA? Nie rozumiecie powagi sytuacji, jest KRYZYS, tysiace ludzi TRACA PRACE! A wy sie o jakies drzewa martwicie... smiech na sali i prosze o zachowanie troche powagi i solidaryzowanie sie z wszystkimi!!!@!!! Jezeli wycinka drzew daje prace to jest dobra! wytnijmy wszystkie drzewa a cały teren zalejmy betonem, bedzie robota dla bezrobotnych |
|
|
|
|
|
Jakiś gołębiarz Cię pewnie za to załatwi, Iwalec
Jak wycinają drzewa to gołębie same odejdą Magistrat na miejsce wyciętego drzewa powinien posadzić nowe, taką mamy ustawę o ochronie środowiska.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|