|
|
|
Muszę poddać się operacji wstawienia endoprotezy stawu biodrowego.Jestem pełen wątpliwości i nie wiem do którego lekarza się wybrać.Będą wdzięczny za każdą informację w tym temacie ,skuteczność operacji,jej przebieg,rehabilitecja.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W stalowej - nie. Mój tata miał robioną w Rudnej Małej koło Rzeszowa w klinice u dr Bieleckiego. Jeden z najlepszych specjalistów w kraju. Ale czeka się z dwa lata :( jesłi chcesz na NFZ.
Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny Rudna Mała 600 36-060 Głogów Młp. Recepcja recepcja@klinika-rzeszow.pl Rejestracja 17 8 666 700 kom 503 193 800 |
|
|
|
|
Stalową zdecydowanie odradzam - partacze. Jak wyżej - Rudna, ew. Lublin.
Dorii |
|
|
|
|
poszło na PW
|
|
|
|
|
Z tego co wiem dr Kalita w Modliborzycach jest w tym bardzo dobry.
|
|
|
|
|
mój mąż ma endoprotezę stawu biodrowego,tritanium.W Stalowej Woli nie ma co ryzykować,zupełny brak kompetencji lekarzy 3 lata leczyli męża na coś innego,Rudna ok byliśmy,na dowidzenia dostaliśmy blankiet wpłaty na 20.000zł,więc nie było na stać,a na nfz 3-4 lata powiedzieli.Skończyło się tak że wylądowalismy w Mielcu u doktora Midury,pierwszy raz wizyta prywatna potem już cały czas przychodnia.Poprowadził mojego męża wzorowo jestesmy mu bardzo wdzięczni i polecam serdecznie wspaniały fachowiec.teraz czekamy własnie na wymianę kolejnej endoprotezy dodam jeszcze że mąż ma 38lat.głowa do góry,będzie dobrze.podaję tel.do mielca 177800300 oraz 796644667 oraz 534982996.pierwszy jest na odział do szpitala a na te dwa mozna zarejestrować się prywatnie.
|
|
|
|
|
mojej babci 2 biodra i kolano wymienial Stefan Podesek w busku zdroju, strasznie solidna ortopedie maja.
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ja także polecam Rudną Małą, Stalowa Wola zdecydowanie nie...
|
|
|
|
|
Tak czytam te wszystkie wypowiedzi i jestem zdziwiony albo niedoinformowany.Z tego co wiem w Stalowej operację wszczepienia endoprotezy przeprowadza się cztery razy w tygodniu i żadnej pozytywnej wypowiedzi.Albo zadowoleni się nie wypowiadają,albo faktycznie tak partaczą operację.Proszę o nowe posty.
|
|