|
|
|
Wczoraj wieczorem kolejny geniusz z blachami RNI tym razem uczył się latać na ul Solidarności, nieźle mu to wyszło bo przeleciał przez tory kolejowe w wyladował w lesie, jak na prawdziwego twardziela przystało przy silnym silnym %%% dopingu sp...ił z miejsca wypadku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Buaaahahaha! Ostatanio pod kauflandem na obu miejsach parkingowych (tych dla inwalidów) stały zaparkowane auta. Ja wysiadam ze swojego, patrze, a między te dwa zaparkowane samochody wciska sie baba!! I zaparkowała tak jak na powyższym zdjęciu, tyle tylko, że obok jeszcze stały poprawne zaparkowane auta! Rej. auta mówiła sama za siebie... RNI.. Żałuje, że nie miałam aparatu! |
|
|
|
|
E no co wy Rni uczy się jeździ po stalowej od kąt pamiętam .Niektórzy nawet daltonistami są i mają czerwone przed sobą ale na rondzie widzi zielone to imbecyl jedzie .A zapomniałem przecież w Nisku nie ma sygnalizacji świetlnej .HAHAHA
|
|
|
|
|
@michalos: Ty ze stalowej nie wyjeżdżasz to światła Cię podniecają
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
podobno zamiat świateł będą stawiać ronda
|
|
|
|
|
Mówcie sobie co chcecie, ale znam wielu "Koni Trojańskich" czyli osób z Niska, które jeżdżą na tablicach RST
MY.......................................... |
|
|
|
|
to ja cos swiezego z krakowa dorzuce ^^ nie jest to jakas perelka, ale noc wczesniej ten osobnik miejscowke zblokowal i musialem butowac z 2giego konca :] a auto rzeczywiscie ogromne :]
http://img2.(...)518f.jpg iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Dajcie spokój, Dzastina leczy kompleksy bo darli z niej łacha w Rzeszowie. taksówkarze rzeszowscy widząc blachy RST mówia \" zaraz będzie ReSeT \". a może tak wystarczy autorelaksacja, bo temat żenua.\' a Rzeszow to takie skomplikowane miasto do jazdy ? . Moze mala zmiana tematyki i zamiast aut , bedziemy wklejac polskie oznakowania etc. Zaluje nie zrobilem zdjecia w Krakowie tabliczce z napisem Nowa Huta , trzeba przejechac cala miescinke zeby w koncu dojechac do tej "dzielnicy" ale moze w tym miasteczku nie ma innych dzielnic Musze sprawdzic czy w aparacie mam w dalszym ciagu zdjecie kierowcy z Wroclawia ,ktory w Holandii jezdzil pod prad na autostradzie ;d ale tak jest jak sie czlowiek wyrwie z malego miasteczka i zaczyna go wszystko przytlaczac |
|