~~RST rst RST | |
|
|
CYTAT Noo,to w Stalowej sie wiele o ruchu miejskim nie dowie ani niczego nie nauczy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff3c0cfd70a88f1f.html
spesziali for Cheslaf Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
ja proponuje zorganizować konkurs: kto jest lepszym kierowcą RNI czy RST. Mogło by się w nim znaleść np. wyścig na 1/4 mili, test z przepisów, parkowanie, i jakieś inne konkurencje tego rodzaju.
|
|
~~zasada | |
|
|
ty idź lepiej reportaże ponagrywaj, hehehehe
|
|
|
~~ccc-rni | |
|
|
RST - miasto (bardzo mocne słowo) rowerzystów, którzy na drodze ewolucji przesiedli się na samochody i wydaje się im że są na szczycie piramidy ewolucji.
|
|
|
|
|
|
CYTAT RST - miasto (bardzo mocne słowo) rowerzystów, którzy na drodze ewolucji przesiedli się na samochody i wydaje się im że są na szczycie piramidy ewolucji. Może mocne słowo ale prawdziwe.A co do drogi ewolucji to myslisz że np: w Warszawie od początku samochodami jezdzili. |
|
~~ccc-rni | |
|
|
Tam były dorożki, a potem tramwaje a potem stopniowo zwiększała się liczba samochodów. A w RST jest szok kulturowy...
|
|
|
|
|
|
CYTAT Tam były dorożki, a potem tramwaje a potem stopniowo zwiększała się liczba samochodów. A w RST jest szok kulturowy... A co miałeś na myśli pisząc tu o szoku kulturowym ? |
|
|
|
|
w nisku są ładne dziewczyny...pozdrawiam monikę
|
|
~~ccc RNI | |
|
|
Szok kulturowy dla RST to ... przejście od roweru do samochodu więcej szukaj u Freuda...
|
|
|
|
|
|
CYTAT Szok kulturowy dla RST to ... przejście od roweru do samochodu więcej szukaj u Freuda... Dla mnie niezrozumiałe jest gdzie tu miał być szok,chyba dla tych co wartości materialne są na pierwszym miejscu, to pewnie 3/4 naszego kraju doznało takiego "szoku". |
|
~~Fafik | |
|
|
CYTAT Szok kulturowy dla RST to ... przejście od roweru do samochodu więcej szukaj u Freuda... Jeśli Ty wiedzę o ludziach czerpiesz z Freuda to tylko współczuć. A od siebie polecę np. braci Grimm - ładniej napisane, a tak samo naukowe. |
|
|
~~Focus RST | |
|
|
CYTAT Noo,to w Stalowej sie wiele o ruchu miejskim nie dowie ani niczego nie nauczy fakt, w takim razie niech ony RNI lepiej wozi się za swoją stodołą alebo po wsi nisko - dowie się co nieco o ruchu wiejskim a dodatkowo nie będzie zagrażał przypadkowym ludziom. |
|
|
|
|
|
CYTAT Tam były dorożki, a potem tramwaje a potem stopniowo zwiększała się liczba samochodów. A w RST jest szok kulturowy... szanowny ~~ccc RNI stalowa od ZAWSZE była miastem, nigdy nie było wsi o nazwie Stalowa Wola. Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
~~rst suz | |
|
|
niestety ale kierowcy z okolic Niska jedzdzą tragicznie
|
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ja miałem okazję podziwiać,wracając do St Woli ze Skarżyska-Kamiennej mistrzów kierownicy z blachami RST
Powiem wam jedno niesamowite mam wrażenia,sami mistrzowie kierownicy |
|
|
|
|
RNI - sloma w bagaznikach i butach, gnoj na zebach, spocone bobry i w sobote obowiazkowa wizyta na rynku w RST ;D tyle w temacie
|
|
~~Ja. | |
|
|
CYTAT RNI - sloma w bagaznikach i butach, gnoj na zebach, spocone bobry i w sobote obowiazkowa wizyta na rynku w RST ;D tyle w temacie Jeżeli masz mniej niż 16 lat to powiedz rodzicom aby ograniczyli Ci dostęp do internetu.A jeżeli masz więcej niż 16 lat to popracuj nad sobą bo ubliżaniem niczego nie zmienisz. |
|
|
|
|
|
Oj "dany" po to tylko się zalogowałeś aby nawkładać wszystkim dookoła.Skoro tak ci nie pasują tablice RNI to po co w ogóle komentujesz.Ciekawe skąd ty sam się wywodzisz i twoja rodzina skoro tak pieprzysz.
NIE WYKSZTAŁCENIE JEST MIARĄ MĄDROŚCI |
|
|
|
|
Dany spytaj rodzicow i dziadkow skad pochodza po twoich wypowiedziach mozna sie domyslic
|
|
|
|
|
|
|
~~qwerty | |
|
|
RST jest w mieście i nie musi nigdzie jechać ,RNI musi jechać.
|
|
|
~~smutny kierowca | |
|
|
prawda niestety jest taka że ani w RST ani RNI nie ma dobrych kierowców wielu się za takich uważa ale to tylko ich zdanie jak na światłach na Popiełuszki na zielonym przejeżdża 4-5 aut to o czym to świadczy? czy jak od początku Rozwadowa jadę 30km/h az do końca Przemysłowej za jakimś żółwiem na tym polega ekodrajwing?już robią się korki przez takie ślamazary aż strach pomyśleć co będzie za kilka lat, a samochodów tylko przybywa
|
|
|
~~ccc RNI | |
|
|
Niestety, dobrzy kierowcy nie piszą na tym forum, oni po prostudobrze jeżdżą. Natomiast reszta niby-kierowców z nadmiaru wolnego czasu udziela się społecznie...
Wszędzie nie brak DOBRYCH kierowców i tych niestety niedzielnych... Pozdrawiam tych co jeżdżą pewnie ... i już, niezależnie jakie blachy mają na wozie!!! |
|
|