~~kolo | |
|
|
masz rację - ale reputację RNI psują osobnicy z okolicznych wiosek , przykład mam w pracy -gośc kupuje sobie opelka no i boi się nim jeżdzić do pracy bo podobno za duży ruch jest z rana i popołudniu w Stalowej - więc pomyka dalej z Moskali rowerkiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakoś nie widzę różnicy pomiędzy stylem poruszania się kierowców z rej. RST, a kierowców z rej. RNI. Przynajmniej na terenie tych powiatów.
|
|
~~RSNTI | |
|
|
K..... ale macie temat prostaki.
Ci co piszą broniąc RNI , to piszą w przerwach pomiędzy wydojem. Ci co piszą broniąc RST, to kolesie którzy bywają w Stalowej Woli w soboty pomiędzy 9 00 a 13 00 (trasa hala targowa- tesco). http://stalo(...)12.gif:->: Powiedzcie mi prostaki co mam napisać. Od urodzenia mieszkałem w Stalowej Woli, mój ojciec także, jego ojciec przyjechał do Stalowej Woli w 1938 roku, obaj leżą na stalowowolskim cmentarzu. Takich jak je stalowo-wolaków od 3 pokoleń jest niewielu. Od kilku lat mieszkam w Nisku i jest OK. Mam wiec rejestrację RNI i nie widzę różnicy pomiędzy jednymi i drugimi kierowcami. Moja opinia jest taka. Wszyscy opluwający się nawzajem błotem powinni zgłosić się do swoich sołtysów (obecnych albo wcześniejszych) o wydanie rejestracji z napisem UWAGA PROSTAK. http://stalo(...)ezyk.gif |
|
|
|
|
|
takie mixy tylko u operatorow ;] zdecydowales wystapic z grona stalowowolan przystapiles do nizan, z miasta do wsi ;] mozesz o sobie powiedziec nizanin pierwsze pokolenie ^^ pewnie za plecami sasiedzi mowia ze z klyzowa sie przeprowadziles bo nikt przy zdrowych zmyslach by nie uwierzyl ze ze stalowej ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~RSNTI | |
|
|
Czyli kolega należy do grupy odwiedzających stalówkę w sobotę.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
tak wlasnie ^^ i mam najwieksza torbe ze wszystkich ;D
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
zdarza mi sie przyjechac na rynek izawsze sie dziwie skad tam tylu miejscowych podobno tam przyjezdrza sama okoliczna wiocha ktora utrzymuje lokalnuch sprzedawcow
|
|
~~anty rni | |
|
|
kto wogóle założył taki temat że RST jedzie do miasta?? absurd jak RST może jechać do miasta jak już jest w mieście, bardziej pasuje RST jedzie na wieś lub RST jedzie na wieś do niska. pozdrawiam wszystkich RST
|
|
|
~~anty burak team | |
|
|
CYTAT kto wogóle założył taki temat że RST jedzie do miasta?? absurd jak RST może jechać do miasta jak już jest w mieście, bardziej pasuje RST jedzie na wieś lub RST jedzie na wieś do niska. pozdrawiam wszystkich RST jak to kto założył ? jakieś RNI, mało tego - nie założył tylko bezczelnie skopiował wcale fajny zresztą post pt. RNI jedzie do Miasta |
|
|
|
|
|
CYTAT zdarza mi sie przyjechac na rynek izawsze sie dziwie skad tam tylu miejscowych podobno tam przyjezdrza sama okoliczna wiocha ktora utrzymuje lokalnuch sprzedawcow "przyjezdrza"? - to dopiero wiocha Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
~~cccRNI | |
|
|
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi - I. Krasicki, więc po co Panowie i Panie z RST ta dyskusja.
Obawiam się jednak,że rozmowa z Wami to jak rozmwa z nieuświadomionym alkoholikiem o jego problemach alkoholowych. Nigdy nie przyzna się do choroby. Przypomnię zapominalskim, że 20 października 1933 Nisko otrzymało prawa miejskie i jeździło po jajka, mleko itd. do wsi Pławo. |
|
|
~~rudy rydz | |
|
|
a ja jestem ze stalowej(w trzecim pokoleniu;)) wyszłam za mąż za wieśniaka z pysznicy i mam RST na bryczce
moim zdaniem najgorsze są niedopierdki co komuś w bramie parkują na wiosce gorszego prostactwa nie widziałam dawno, i są to RST i RNI no! |
|
|
~~kolo | |
|
|
dzisiaj już nie ma miejsca na moim parkingu ( chodz pisze że tylko dla mieszkańców)- no ale wiadomo sobota i zwaliło sie towarzystwo analfabetów ( pewno czytać nie umieją ) z okolic 50 km. Pozdr.
|
|
|
~~toja | |
|
|
CYTAT Prawdziwa cnota krytyk się nie boi - I. Krasicki, więc po co Panowie i Panie z RST ta dyskusja. Obawiam się jednak,że rozmowa z Wami to jak rozmwa z nieuświadomionym alkoholikiem o jego problemach alkoholowych. Nigdy nie przyzna się do choroby. Przypomnię zapominalskim, że 20 października 1933 Nisko otrzymało prawa miejskie i jeździło po jajka, mleko itd. do wsi Pławo. To przypomnij też jak szybko rozwijało się Nisko jako miasto a jak Stalowa.Może już dosyć tej dziecinnej przepychanki ? |
|
|
|
|
|
lubie czytac ta kolumne zawsze sie troche posmieje
non serviam |
|
|
|
|
CYTAT Prawdziwa cnota krytyk się nie boi - I. Krasicki, więc po co Panowie i Panie z RST ta dyskusja. Obawiam się jednak,że rozmowa z Wami to jak rozmwa z nieuświadomionym alkoholikiem o jego problemach alkoholowych. Nigdy nie przyzna się do choroby. Przypomnię zapominalskim, że 20 października 1933 Nisko otrzymało prawa miejskie i jeździło po jajka, mleko itd. do wsi Pławo. hamilton rok temu byl mistrzem swiata a teraz jest w czarnej dupie, nie mozna zyc przeszloscia ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
nie wiem dlaczego moje zdjecie nie dziala podaje wiec link: http://www.fotos(...)bb3.html http://www.fotos(...)d5f.html |
|
|
|
|
CYTAT nie wiem dlaczego moje zdjecie nie dziala podaje wiec link: nie tylko "zdjęcie ci nie działa" twój mózg także nie funkcjonuje w porządku |
|
|
|
|
Tiaaa szkoda ze praktycznie codziennie widze jak kierowcy RST jadą w Nisku na 11 listopada na zakazie!!! Wielkie miastowce ;/ przyjezdna chołota...
|
|
|
|
|
RST banda okolicznych wieśniaków
|
|
Dołączył: 20 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT lubie czytac ta kolumne zawsze sie troche posmieje Mam to samo, tylko niektórym współczuję jak oni sobie radzą ze swoim wielkim, wrodzonym czepialstwem. Jeden mój dziadek budował hutę, tato przyjechał tu ze wsi do technikum, urodziłem się w Nisku mieszkam w Stalowej i nie narzekam. Ja proponuję dla ludzi życzliwych i kulturalnych ramki pod rejestrację z napisem: "RST, RNI - nie widzę żadnej różnicy";) |
|
|
|
|
CYTAT twój mózg także nie funkcjonuje w porządku Wszystko z nim w porządku:] Chyba, że swoje auto rozpoznałeś i to Cie tak zbulwersowało |
|
|
|
|
Ludzie wam chyba naprawde brak zajecia. Pies jak nie ma co robic to j..... lize.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Dajcie spokój, Dzastina leczy kompleksy bo darli z niej łacha w Rzeszowie. taksówkarze rzeszowscy widząc blachy RST mówia " zaraz będzie ReSeT ". a może tak wystarczy autorelaksacja, bo temat żenua.'
|
|
|
|
|
|
|