|
|
|
wczoraj wieczorem trafiłem na jutube na http://www.youtu(...)vzlf-h1s 2-częsciowy materiał o 10 planecie i kurcze oglądając to miałem wrażenie że to będzie naprawdę, albo dobra reżyserka albo nasze dni policzone....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z tego filmu wynika ,że już jest po wszystkim.
Zresztą ,koniec świata to pryszcz. Są rzeczy gorsze niż Armagedon. Koncert Justina Biebera... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek niby tak ale mowa jest również o czasie między 2012 a 2014 ;)
Szczerze w takie coś nie wierze i nigdy wierzył nie bede.Jeb*ie to jeb*ie.Czy bedziemy o tym wiedziec wcześniej czy nie i tak to nic nie zmieni. Filmik poważny a wykorzystywane fragmenty filmu science fiction jakoś mnie drażnia ;p Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Początek końca już zaczął się.Wystarczy zobaczyć co Palikot z bandą wyprawia a głupi naród popiera
|
|
|
|
|
rus czy każdy wątek rozpoczęty na tym forum musi być powiązany z polityką ?:/
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
CYTAT rus czy każdy wątek rozpoczęty na tym forum musi być powiązany z polityką ?:/ Nie musi,ale istnieje szansa iż to dzięki politykom szlag nas trafi. Czytałem teraz nową przepowiednię.O końcu świata który nastąpi po wyborze murzyna na papieża. Zaczyna być ciepło... Najgorzej będą mieli ateiści.Brak wiary nie uchroni ich przed ręką Pana. Wierzący dostaną wreszcie to,na co tak uparcie czekają. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
rus
Początek końca już zaczął się.Wystarczy zobaczyć co Palikot z bandą wyprawia a głupi naród popiera rus czy każdy wątek rozpoczęty na tym forum musi być powiązany z polityką ?:/ Niby nie musi, ale rus jakby powiedział coś z sensem i na temat to by nie był sobą. Z resztą każdy temat dobry żeby kogoś obrazić ,nie rus ? Choćby głupi naród, no sam się prosi |
|
|
|
|
Coś o Nibiru od 4:20 http://www.youtu(...)rqKaJR4Q
Ogólnie polecam cały kanał Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
A ja polecam takie hasło jak agnostycyzm.
Średnio na temat, ale jednak. |
|
|
|
|
anastazja,a Ty jesteś taką wielbicielką Palikota i jego hołoty?Ja nikogo nie obrażam,pisze prawde
|
|
|
|
|
CYTAT Początek końca już zaczął się.Wystarczy zobaczyć co Palikot z bandą wyprawia a głupi naród popiera Głupi to jesteś Ty rus(ki) pachołku, a nie naród. Tyle tylko mam do dodania nie na temat. A na temat, nie wierzę w to i ot co |
|
|
|
|
Nie, nie jestem rus wielką wielbicielką Palikota, bardziej mnie przeraża kaczyzm który przez ciebie przemawia
A końców świata już tyle było, że jeden w tą czy w tamtą nie robi na mnie wrażenia |
|
|
|
|
szopen,więcej o Tobie mòwi avatar niż Twoje słowa,także siedź sobie w swojej dziurze anastazja,nie przerażaj się
|
|