|
|
|
Gdzie polecacie zrobić kurs na wózek ??Pytałęm w mechaniku to dowiedziałem się że u nich cena za kurs wynosi 500 zł
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie dawno zbierałem grupę na wózek widłowy,
jest już nas 11 osób a brakuje jeszcze 2-3 i startujemy w CKP ( centrum kształcenia praktycznego ) bo tam najtaniej i chyba najlepiej. |
|
|
|
|
CYTAT Nie dawno zbierałem grupę na wózek widłowy, jest już nas 11 osób a brakuje jeszcze 2-3 i startujemy w CKP ( centrum kształcenia praktycznego ) bo tam najtaniej i chyba najlepiej. Zaczeliście już kurs ? Jak wam jeszcze brakuje osób to ja jestem chętny. |
|
|
|
|
No właśnie dziś było 1 spodkanie
ale jak coś to wysyłam priv bo jeszcze można się załapać |
|
|
|
|
A kiedy jest następne spotkanie? Jaki koszt kursu. Chętnie bym dołączył. Jak z osobami pracującymi?
|
|
|
|
|
Kurs 67 godzin
koszt 485 + badania Godziny spodkan do ustalenia przez grupe Środa 06.03.2013 pod CKP o 15;00 jest 2 spodkanie kurs nie tani ale profesjonalna kadra, dobry sprzęt do nauki jazdy no i chyba najważniejsze to że tam nikt ci dokumentów nie wystawi za kase, musisz chodzić, musisz zaliczać do tej pory aż się nauczysz pisać na priv kto chętny na szkolenie... |
|
|
|
|
podbijam temat,
szukam w miare taniego kursu na wózki widłowe najlepiej w Stalowej Woli. |
|
|
|
|
CYTAT podbijam temat, szukam w miare taniego kursu na wózki widłowe najlepiej w Stalowej Woli. Ja zaczynam niedlugo w Akademii Nauki Jazdy na POniatowskiego kolo Apteki Vita Taniej niz w mechaniku o wiele a i ciekawiej. Dowiedzialem sie kilku istotnych rzeczy i z calego regionu akademia wychodzi najlepiej i najkorzystkiej. Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
o widzisz nawet nie wiedzialem ze oni robia tez kursy na wozki, robilem u nich pare lat temu prawko.
w cene maja wliczone badania lekarskie? i niedlugo to znaczy kiedy startujecie? |
|
|
|
|
Podpinam sie qwertyrze napisał byś coś wiecej o kursie w Akademii Nauki Jazdy bo też planuje zrobiernie kursu. chodzi mi kiedy zaczyna sie kurs i cena
|
|
|
|
|
Wiem, ze kurs 350 zl a terminy sa co chwile z tego co sie orientuje. Zawsze mozecie zapytac sie wlasciciela 722-171-973.
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
kurs ponoc od czwartku czyli od jutra
|
|
|
|
|
Ja polecam kurs w firmie Synergia. Cena około 450 . Operator kierowca wózka i wymiana butli z gazem. 603263283
|
|