|
|
|
Witam
Może ktoś wie czy w stalowej woli lub okolicach przyjmuje jakiś dobry urolog dziecięcy?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam w Stalowej Woli nie ma urologa dzieciecego. Ja bardzo potrzebowałam porady dla chorej córki w tamtym roku. Z braku laku skorzystałam z prywatnej wizyty u dr.Korczyńskiego. Zgarnął 100 zł i nic nie powiedział mam namiary na bardzo dobrą pania doktor w Sandomierzu
|
|
|
|
|
bardzo dobrzy pediatrzy są w Nw Dębie
dr Józefczuk |
|
|
|
|
ale nie chodzi o pediatrę tylko urologa
|
|
|
|
|
dr. Rajmunda Sikorska ul. Polna 62 Sandomierz. Najpierw dzwonimy i umawiamy się na wizytę prywatnie tel. 15 832 04 84. Pani doktor bardzo dokładnie bada i przeprowadza wywiad chorobowy. Nastepnie skierowanie nam dała do szpitala w Sandomierzu i tam juz wszystkie badania zrobili.
|
|
|
|
|
PEDIATRA to lekarz dziecięcy,który "ogrania" ogół chorób
a dr Józefczuk to dr n med. więc bez komentarza,pracuje w szpitalu,więc wszystkie przypadki nie są mu obce,obecnie jest ordynatorem Pediatrii w Sandomierzu. |
|
|
|
|
polecam bardzo Panią dr Marię Łydkę w Rzeszowie
|
|
|
|
|
i również jest doktorem nauk medycznych ale nie o to tu chodzi . z własnego doświadczenia wiem i mogę ją gorąco polecić. Naprawdę
|
|
|
|
|
jak tam kto woli. Sandomierz bliżej niż Rzeszów. opieka bdb. Ps.fryzjer też różni się od stylisty fryzór...
|
|
|
|
|
DZięki wielkie za odpowiedz. spróbuje umówić sie do któregos z tych lekarzy moze wkoncu uda sie zlikwidowac bakterie w moczu mojej córci. bo lekarze w stw nie daja rady;/
|
|
|
|
|
Jak bakteria w moczu to nie urolog tylko nefrolog. I nie szukaj nikogo innego jak tylko zasuwaj do Sandomierza do wyjątkowej lekarki nazwisko Borowiec. To emerytowana lekarka, przyjmuje prywatnie, korzysta z maszyny do pisania i zadaje czasem wydawać by się mgło dziwne pytania, ale wiem co mówię, leczyła mnie w dzieciństwie, uratowała mi nerkę, w Stalowej nic nie robili a ciagle mialam w moczu bakterie E.Coli, która zżerała mi nerkę, to Borowcowa w Sandomierzu szybko wykryła że mam wadę wrodzoną. Po latach konowały ze stalowej szprycowały mi córcię antybiotykami, bo ciagle gardło i kaszel. Pojechałam do "mojej" lekarki i juz po jednej wizycie okazało się, że wystarczy lek za 8 zł na glisty!!! Ona jest genialnym nefrologiem i z tego co mi wiadomo również rewelacyjnym alergologiem, z dzieciakami pracuje całe życie, spróbuj, nie zawiedziesz się, w najgorszym razie stracisz na paliwo i wizytę (kiedyś brała 50zł, nie wiem ile teraz). Pozdrawiam i życzę powodzenia
|
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Jak bakteria w moczu to nie urolog tylko nefrolog. I nie szukaj nikogo innego jak tylko zasuwaj do Sandomierza do wyjątkowej lekarki nazwisko Borowiec. To emerytowana lekarka, przyjmuje prywatnie, korzysta z maszyny do pisania i zadaje czasem wydawać by się mgło dziwne pytania, ale wiem co mówię, leczyła mnie w dzieciństwie, uratowała mi nerkę, w Stalowej nic nie robili a ciagle mialam w moczu bakterie E.Coli, która zżerała mi nerkę, to Borowcowa w Sandomierzu szybko wykryła że mam wadę wrodzoną. Po latach konowały ze stalowej szprycowały mi córcię antybiotykami, bo ciagle gardło i kaszel. Pojechałam do \"mojej\" lekarki i juz po jednej wizycie okazało się, że wystarczy lek za 8 zł na glisty!!! Ona jest genialnym nefrologiem i z tego co mi wiadomo również rewelacyjnym alergologiem, z dzieciakami pracuje całe życie, spróbuj, nie zawiedziesz się, w najgorszym razie stracisz na paliwo i wizytę (kiedyś brała 50zł, nie wiem ile ter az). Pozdrawiam i życzę powodzenia Potwierdzam w 100%. Jeździmy do Niej od ponad 3 lat. U naszej małej znalazła wadę układu moczowego, potem szybko operacja w Tarnobrzegu (też super, polecam) i już jest wszystko jak trzeba. Teraz jesteśmy w trakcie pozbywania się robali (na badania wysłała nas do Gorzyc gdzie robią je specjalną metodą. Dalej wizyta to 50 zł - tyle przynajmniej płaciliśmy na początku lutego. |
|