|
|
|
Chodzi mi o kupno i docięcie na wymiar, najlepiej w miejscu kupna. Orientuje się ktoś gdzie jest taka możliwość?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ile kolego chcesz tych plyt jakie wymiary po odcieciu? pisz na priv
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
Pewnie chodzi Ci o wiórowe płyty meblowe. Jeśli tak to na przeciwko Policji, koło garażów, gdzie jest salon płytek to nad nim można coś takiego nabyć. Ewentualnie w Pajtonie pytać bo też coś takiego oferują.
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o płyty wiórowe to na Handlowej jest warsztat stolarski (200 m),za Pajtonem.
Na Popiełuszki odradzam stanowczo to jest Zakład przy torach naprzeciwko Policji,drugie tyle bierze jak ten na Handlowej,wiem bo kupowałem. |
|
|
|
|
Fakt, koleś drogi. Tak napisałem bo faktycznie takie usługi świadczy, ale dobrze wiedzieć, że coś jest na Handlowej, zawsze się przyda
|
|
|
|
|
Dzięki bardzo za odpowiedzi. W Pajtonie byłem to facet zrobił taaakie oczy ale nie wiedziałe, że troszkę dalej to załatwię Temat do zamknięcia. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Najtaniej jest w Nisku firma Rozwadowski, w Stalowej zdzieraja prawie 2 razy wiecej.
|
|