|
|
|
Co sie tak bulwersujecie?? Ani w STW ani w okolicach niema kebabow kebabami.
Chcecie sie najesc kapusty pekinskiej to mozecie te kebabownie polecac. Kiedys bylem w kebabowni na wojska polskiego tak przez Was polecana. To byla jakas pomylka a nie kebaby. Zalozcie sobie temat. GDZIE W STALOWEJ MOZNA ZJESC DOBRà KAPUSTE PEKINSKà???? I wtedy polecajcie te kebabownie. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Co sie tak bulwersujecie?? Ani w STW ani w okolicach niema kebabow kebabami. Chcecie sie najesc kapusty pekinskiej to mozecie te kebabownie polecac. Kiedys bylem w kebabowni na wojska polskiego tak przez Was polecana. To byla jakas pomylka a nie kebaby. Zalozcie sobie temat. GDZIE W STALOWEJ MOZNA ZJESC DOBRà KAPUSTE PEKINSKà???? I wtedy polecajcie te kebabownie. Na WP nie dodają kapusty pekińskiej. |
|
|
|
|
No chyba wiem gdzie jest wojska polskiego i wiem co mi dali.
A ponoc przez was wychwalana kebabownia. Chyba ze tam jest kilka kebabowni na W.P To juz lepiej na zapiekanke do burger baru podjechac. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Moderowano przez: Kamil Nie na temat.
|
|
|
|
|
Przyjme to za komplement.
Cos mi sie zdaje ze chodzi o kosmitow. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|