|
|
|
Wyczytałam wszystkie wątki na temat tego lekarza. ale pomóżcie czy ma coś wspólnego z chirurgią? Potrzebuje chirurga dla dziecka. Kilka osób mi poleciało wlasnie ze względu na podejście do dzieci. Czy ktoś miał z nim styczność jako chirurg? Pomóżcie. Z góry dziekuje. Gabiński tez jest wpisany na liste chirurgów a zeby go znaleźć trzeba wpisać ortopeda. I w przypadku Szeląga jest tak samo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A dziecko jak małe???
Nitex69-> jeśli polecali to idź do Szeląga na pewno pomoże i zna się na chirurgii a jeśli nie będzie wstanie to poleci kogoś innego. Ja z tych pracujących w szpitalu polecam Dariusza Sowę. Dobre podejście do dzieci ma na pewno Giebułtowicz, tylko nie wiem gdzie obecnie przyjmuje. Obiło mi się o uszy, że w nisku. Trzeba by zapytać kogoś zorientowanego. |
|
|
|
|
Szeląg i Giebułtowicz pracują w szpitalu w Nisku, Szeląg dodatkowo przyjmuje w przychodni w Nisku, być może,że Giebułtowicz też.
|
|
|
|
|
Szeląg jest ortopedą, a wspólnego z chirurgią ma tyle (chyba), że pracuje na chirurgii, bo tam znajduje się jego pododdział ortopedyczny, krórej jest szefem. Jak dla mnie najlepszy specjalista
|
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Szeląg MISTRZ! dzięki temu Panu mój nadgarstek normalnie działa. Byłem u niego prywatnie ze złamaną ręką w dwóch miejscach. A gdy zobaczył zdjęcie z prześwietlenia i moją rękę w gipsie, zapytał: ''Co za artysta Ci to skłądał i lepił?'' Zajął się mną profesjonalnie i do końca.
|
|