|
|
|
Witam
Zna ktoś może dobrego ginekologa położnika w stalowej woli który przyjmuje prywatnie i oczywiście ma dobre USG w gabinecie?? chodzi mi o kontrolną wizyte po porodzie. nie rodzilam w stw i nie znam tutejszych lekarzy. a do rzeszowa nie mam jak jechac bo małe dziecko w domu i nikt nie chce mi z nią zostać. byłabym widzieczna za odp |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam Zajączkowskiego
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o USG to polecam Adamczyka.
|
|
|
|
|
Jesli chodzi o fachowa wiedze i dobry sprzet to tak jak mik8 polecam dr Zajaczkowskiego
|
|
|
|
|
Gdzie przyjmuje prywatnie Adamczyk?
|
|
|
|
|
Adamczyk przyjmuje na Krzywej. w tym domku przy ulicy.
|
|
|
|
|
Kierunek Lublin....
|
|
|
|
|
CYTAT Kierunek Lublin.... Ojj... koleżanka jeździła na wizyty prywatne do Lublina,sporą kasę płaciła,a skończyło się na tym,że wróciła do jednego z lekarzy stalowowolskich. Nie rozumiem dlaczego panuje takie przekonanie,że trzeba do większego miasta jechać,bo tam lepsi fachowcy, nie zawsze tak jest,jak widać. |
|
|
|
|
CYTAT Ojj... koleżanka jeździła na wizyty prywatne do Lublina,sporą kasę płaciła,a skończyło się na tym,że wróciła do jednego z lekarzy stalowowolskich. Nie rozumiem dlaczego panuje takie przekonanie,że trzeba do większego miasta jechać,bo tam lepsi fachowcy, nie zawsze tak jest,jak widać. Niestety, ja również się przejechałam i znalazłam pomoc dopiero w większym mieście, prawie za późno... Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
byłam u Dr Zajączkowskiego i jestem zadowolona Na początku jakiś taki nijaki był i oczywiście odrazu pytanie a dlaczego Pani w Stalowej nie rodziła??? (ale to już zdążyłąm się przyzwyczaić do tego pytania. Wszędzie je zadają ) No i okazało się że znają się z moim doktorem prowadzącym ciążę, razem operują. Zaczął opowiadać o lekarzach szpitalach itp tak ze 40 minut opowiadał. Sympatyczny doktorek z niego;)
|
|
|
|
|
A czy dr Zajączkowski w gabinecie prywatnym ma podpisana umowe z NFZ tzn czy wypisuje recepty na znizke?
|
|
|
|
|
Dr. Zeman ma gabinet z usg.,dobrze robi,miły, fachowy. Polecam, bo taki np. dr. Adamczyk moze i dobrze robi, ale co z tego skoro nic nie powie. Mało komunikatywny.
|
|