|
|
|
A co powiecie o TV Toya z Interblocku?
Światłowód do domu, - chyba fajna oferta. Ma ktoś jakieś doświadczenia, bo też mam zamiar niedługo zmienić? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na os.Fabrycznym Multimedia przeciągała ostatnio światłowody,ale kiedy zapytałem ich konsultantkę dot. oferty usłyszałem: nic mi nie wiadomo. Na stronie UPC(nowego właściciela Mutlimedii) też nic. Jak oni na starcie tak podchodzą do klientów to co o nich myśleć ?
|
|
|
|
|
CYTAT Na os.Fabrycznym Multimedia przeciągała ostatnio światłowody,ale kiedy zapytałem ich konsultantkę dot. oferty usłyszałem: nic mi nie wiadomo. Na stronie UPC(nowego właściciela Mutlimedii) też nic. Jak oni na starcie tak podchodzą do klientów to co o nich myśleć ? Ktoisik34 dzięki za info. Myślałem że inna sieć a to jednak UPC. |
|
|
|
|
Ciekawe z tą Stellą, bo jak dostałem jakiś miesiąc temu ich ulotkę do skrzynki, to oferta w wyglądała interesująco.
Przynajmniej cenowo. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
ehhh... przestańcie ględzić o UPC... jeszcze dużo krwi nam MM zepsuje zanim zmieni się właściciel...
co do TV i Neta to też szukam czegoś nowego... jak ostatnio dzwonili do mnie z MM 3 razy, to każda oferta była droższa od poprzedniej... szkoda gadać... przy Toya zniechęca mnie trochę ich dekoder i "niewygoda" dwóch pilotów... szkoda, że nie mają modułów CAM... jak na razie najlepsza oferta (dla mnie) to Cyfrowy plus net z Interblock |
|