|
|
|
witam.
na stronie PUP w Nisku jest ogloszenie do aresztu. pracuje tam ktos i moze powiedziec cos na ten temat atmosfera zarobki itp,czy mozna sie tam dostac bez''plecow". |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam rekrutacja wygląda podobnie jak do policji czy innych służb mundurowych gdzie większość odpada na testach psychologicznych pozdrawiam
|
|
|
|
|
to jest jak do policjii nie masz PLECOW nie masz wakatu masz znajomosci masz WAKAT tu reka reke myje nie stety
|
|
|
|
|
Chyba że ktoś ma fuksa. Znajomy dostał się za drugim lub trzecim razem do niska, popracował pół roku i robi teraz w rzeszowie w więzeniu. Dużych pleców nie miał.
Niestety z tymi znajomościami jest jak jest bo drugi od razu się dostał, ale też popracowął parę mcy i rzeszów. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
służba celna, wojsko, policja, służba więzienna, w tych instytucjach nie liczy się to co człowiek sobą reprezentuje i jakie uprawnienia i kwalifikacje posiada, tylko trzeba mieć kogoś kto pchnie Cię dalej, w innym przypadku jak pisał kolega wyrzej raz na jakiś czas zdarzy się cud;)
|
|
|
|
|
niestety trochę tak jest i jest to krzywdzące zarówno dla tych, którzy mimo odpowiednich kwalifikacji i umiejętności się nie dostali, bo musieli zrobic miejsce dla "plecaków" oraz dla tych, którzy się dostali tylko dzięki sobie. mojego męża do dziś każdy pyta "kto ci załatwił?" (nie więziennictwo, ale też służby mundurowe).
tak czy siak, próbowac warto. |
|
|
|
|
moglbys wyslac link do tego ogloszenia??
|
|
|
|
|
CYTAT ("Jacek") Znajomy dostał się za drugim lub trzecim razem Nie ma czegoś takiego jak znajomości/koledzy ... W policji ... W wojsku - sami ziomale są... CYTAT ("mik8") plecaki W którym byłaś/byłeś/służyłaś/odsłużyłeś, inne zajęcia „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
gdybyś mógł pisac bardziej po polsku, zdaniami złożonymi, to może łatwiej byłoby cię zrozumiec. póki co w 90% przypadków nie wiem o co ci chodzic, a zgadywac mi się nie chce.
|
|
|
|
|
CYTAT ("mik8") a zgadywac mi się nie chce. Czy jest, coś czego nie rozumiesz „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (\"mik8\") plecaki W którym byłaś/byłeś/służyłaś/odsłużyłeś, inne zajęcia tego. bo rozumiem, że to pytanie do mnie. |
|
|
|
|
mik8-Reikera ciężko Ci będzie zrozumieć bo w większości posługuje się emotikonkami.Ma problem ze słowem pisanym,woli pismo obrazkowe
|
|