|
|
|
Zauważyłam już, że na forum istnieją wątki na temat hoteli. Tyle tylko, że dotyczą one raczej miejsca organizacji wesela.
A mnie interesuje, które z miejsc noclegowych (hotel, zajazd) w Stalowej polecacie. Tak na kilka dni ;). Dzięki za wszystkie wartościowe opinie. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
el.la to zalezy pod jakim wzgledem szukać owego noclefu.
Cena, jedzenia, wyposazenie pokoji czy tylko wyspac sie i odpoczac. Co do ceny i opcji wyspac sie i odpoczac to zapewne METALOWIEC bedzie na pierwszym miejcu. Jest bowiem najtanszym noclegiem w Stalowej lecz niestety standardy pokoju pozostawiają wiele do życzenia. Chyba, że tak jak pisałem walnąć się i spać. Hotel Hutnik i Stal dalbym wspolnie co do cen i wyposażenia pokoji gdyż mają porównywalne w Stalowej. Nie są jakies extra eleganckie ale schludne i czyste no i cena... 3 miejsce co do ceny to SEZAM, który ma wysokie ceny jak na nasze miasto, ale również wysoki poziom pokoji jakie oferuje. Także dla każdego coś innego. And the winner is... MOTEL FLAMINGO Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Dzięki za radę . Akurat w tym wypadku cena jest mniej ważna, zdecydowanie chodzi o komfort i poziom.
|
|
|
|
|
A hotel STAL?
|
|