|
|
|
słyszeliście opinie na temat tej firmy? przyjmują tam do pracy? słyszałem gdzieś że podobno są problemy z wypłatami dla pracowników a prezesa nigdy nie ma.
Może znajdzie się ktoś kto tam pracuje i podpowie czy warto składać papiery? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie warto odradzam, pracowałem tam i znam ludzi ktorzy pracowali, szef pan Nycz cwaniaczek na placu syf jakiego mało . oczywiscie niewypłacalny potrafi za tydzien pracy rzucic 50 zł ze niby wyrówna kiedyś i takie żebractwo o pieniądze. Odradzam w 100% patologia jakich mało !!
|
|
|
|
|
Pracowalem tam kilka lat temu.Praca to chyba najgorsza ze wszystkich jakie mialem. Pracowalem w deszcz niezaleznie od warunkow pogodowych miales zrobic limity. Czasami polowa pracownikow sie niepokazywala po % i musielismy za nich nadrabiac a przy wyplacie uslyszales ,ze dobrze pracowales masz tu premie 10 zl(to i tak sukces ,ze dal). Szef lubil gdzies niby pojechac cos zalatwiac ,a tak naprawde siedzial w lesie za siatka i patrzyl jak wszyscy pracuja(wiadome jak siadles na chwile to po premi hahahah).
Ogolnie to niepolecam tej firmy nawet najgorszemu wrogowi. Jesli chodzi o kase to pewnie wiecej zarobisz pracujac w budkach na hali bo u niego niema cudow . Pozdrawiam |
|
|
|
|
Z reszta czekalem czy ktos wkoncu spyta o ta firme. Niewiem jak do tej pory tam sanepid nie wpal albo inny urzed nieskontrolowal tego bagna. Rotacja taka jak na karuzelii. Nie ze ich zwalnia tylko sami ludzie odchodza. Jak masz wybor to szczerze szukaj czegos innego bo dlugo tam niewytrzymasz.
|
|
|
|
|
A czy przypadkiem ten niby prezesina siedzący w krzakach w lesie to nie niejaki Pan J.H. wieczny urlopowiec i chorowitek L4?
|
|
|
|
|
Miałem okazję współpracować z tą firmą. Była to dziwna znajomośc i powiem uczciwie że pracowników traktował po prostu źle właściciel i wcale się z tym nie krył.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|