~~turbo | |
|
|
Renault 5 GT TURBO!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Woytek | |
|
|
Widzialem kilkukrotnie Mazde Xedos 9. Widac, ze porzadna maszyna ale czy najszybsza nie wiem.
|
|
|
~~Golf GTi RNI | |
|
|
mój Golf 2 GTi jest najszybszy. ale niestety nie łapię się do konkursu bo mam rejestrację RNI
|
|
|
|
|
|
nie prawda bo Maluszek mojego Kolegi . ma silnik 1.4 220 km turbo nitro normalnie kocha ten wóz
|
|
~~turbo | |
|
|
a ja wam mówię że Renault 5 GT TURBO
|
|
|
~~dgrid | |
|
|
toyota supra twin turbo 650km mojego kolegi
koszty przerobek wyniosly go ze 30tys zlotych ale oplacalo sie |
|
|
~~niewiem | |
|
|
A jakie auto w stalowej woli ma największy szyberdach?
|
|
|
|
|
|
nie widziałem żadnej Supry w Stalowej.Może tak ją tuningował że auto nie jeździ. Jaki rocznik i jaki kolor?
|
|
~~khg87u | |
|
|
a jakich jest najwięcej? czyżby GOLFÓW?
|
|
|
~~Marcinek | |
|
|
//moderowano
// jaja sobie robisz ? |
|
|
~~Goolf 2 | |
|
|
CYTAT Ktury samohud ma najdlurzszejszął antene od cb radja? Bo ja mam bata 3 i puł metra hahaha. jesteś cienias - dzisiaj widziałem nałóke jazdy - czerwony Peugeot TSA - bata miał na 5 metry co najmniej |
|
|
~~Marcinek | |
|
|
Bo takie wjesniaki tak jezdzom kupi radjo i niewiadomo po co mu ono. A z antenami jusz przesadzajom kąkretnie na cholere mu 5 metrów?:/ Pułtora no dwa metry to maks al nie 5!!! Wjocha i tyle.
|
|
|
~~Gutek | |
|
|
LUDZIE LITOSCI ORTOGRAFIA SIE KLANIA !!!!!
|
|
|
~~Gal.... | |
|
|
Przeczytajcie dwie wypowiedzi Marcinka ( odnośnie długości bata)....
|
|
|
~~googii | |
|
|
widzialem ta supre kiedys na obwodnicy
malo ja widac bo za duzo żre |
|
|
~~Marcinek | |
|
|
Gutek nie wjem o co tobie chodzi ale popatsz na siebie a puźniej innych oceniaj. Czy ty z marsa piszesz? Zero polskich znakuw ani kropek a kogoś pouczasz hahaha.
|
|
|
~~S RM | |
|
|
CYTAT Renault 5 GT TURBO!!! BUUAAAHAHAHA I TO MOŻE TO STARE CZERWONE TAAAK?? HHAHAHA LEDWIE JEDZIE...CZĘSCIEJ GO W LESIE WIDZĘ |
|
|
~~S RM | |
|
|
TO BYŁO DO TURBO....
|
|
|
~~turbo | |
|
|
hahahhaha twojego stjuningowanego civica wciągnie turbiną a wypluje wydechem
|
|
|
~~jejeje | |
|
|
ciekawe czy w tym roku bedzie można się spróbować gdzieś w lesie
|
|
|
~~Golf V GTI | |
|
|
CYTAT hahahhaha twojego stjuningowanego civica wciągnie turbiną a wypluje wydechem Mój GOLF V RNI GTI 2.0 benzyna Turbo 230KM ABT wciągnie was wszystkich nosem i wypuści swoimi czterema rurami wydechowymi |
|
|
~~jejeje | |
|
|
takie s6 czy s4 ma 344KM i golfik zostaje daleko, kolego obudź się, to temat o najszybszych.
|
|
|
~~informator | |
|
|
Panowie nie kłóćcie sie co i gdzie bo w STW jest M6 starszego Pana który się nazywa Ziółek. Mało tam bywa ale pochodzi z STW i ma rejestracje STW w Rzeszowie czesto mozna go zobaczyć jak młodym w golfach i calibrach nosy uciera ze swiateł. Nie znam go osobiscie, ale kiedys i mnie nosek utarł i przeprowadziłem wywiad. Mysle ze to jest obecnie najszybsze auto w Stalowej Woli.
|
|
|
~~ggerre | |
|
|
m6 ma 500koni a suprwa 650...
|
|
|
~~Gutek | |
|
|
Marcinek nie wiesz o co chodzi ?? o ortografie !!!!! czlowieku slownik do reki !!!!! wzglednie wsracaj do Gim !!
|
|
|