~~informator | |
|
|
CYTAT m6 ma 500koni a suprwa 650... kolego moc nie odzwierciedla jakie auto jest szybkie. Masz przykład najszybszej supry w Polsce, która objeżdżały auta po 500-600 PS. A owa supra miała ponad 1000 PS. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~gazownia | |
|
|
CYTAT kolego moc nie odzwierciedla jakie auto jest szybkie. Masz przykład najszybszej supry w Polsce, która objeżdżały auta po 500-600 PS. A owa supra miała ponad 1000 PS. dokładnie, tym bardziej że jak piszą w innym artykule mamy najgorszy autogaz w Polsce |
|
|
~~bósiasz | |
|
|
muj bós był najszybszy, ale niestety po dzisiejszej stłóczce na ul. Energetycznej już nigdy nie pojedzie
|
|
|
|
|
|
ciekawe z tym M6, interesuję sie już długo BMW i nigdy takiego auta w Stalowej nie widziałem. Fakt jeździ jedna 6stka ale chyba dizel.
|
|
~~Marcinek | |
|
|
Gutek dla twojej wjadomości to gimnazjum jusz dawno skończyłem i teraz studjuje. Nie wiem po co wjeżdżasz z jakomś ortografijom skoro sam pisać nie umisz.
|
|
|
~~CIVIC | |
|
|
TURBO TO MISTRZ PROSTEJ
|
|
|
~~turbo | |
|
|
TURBO-TURBO-TURBO-PSSSSSSSSYYYYYY-PSYYYYYYYYYYYYY i stjuningowany civic wypluty z rury
|
|
|
~~gerr | |
|
|
w stw jest taki mlody śpik ktory jezdzi civicem
jak jedzie to ma mine jakby siedzial w maybachu |
|
|
~~green civic | |
|
|
CYTAT w stw jest taki mlody śpik ktory jezdzi civicem jak jedzie to ma mine jakby siedzial w maybachu szczyl to jesteś sam chłoptasiu w Golfie 2 mój Civic wciągnie cię i wypuści rurom wydechowom razem z twoim Golfem |
|
|
~~Mazda | |
|
|
CYTAT CYTAT w stw jest taki mlody śpik ktory jezdzi civicem jak jedzie to ma mine jakby siedzial w maybachu szczyl to jesteś sam chłoptasiu w Golfie 2 mój Civic wciągnie cię i wypuści rurom wydechowom razem z twoim Golfem Ty masz w tej Hondzie szybyz tyłu przyciemnione ??? |
|
|
~~rer | |
|
|
Wysłany: 10 Luty 2009r. 13:07
w stw jest taki mlody śpik ktory jezdzi civicem jak jedzie to ma mine jakby siedzial w maybachu Na NOCNIKU kolego,na NOCNIKU. |
|
|
~~green civic | |
|
|
CYTAT Ty masz w tej Hondzie szybyz tyłu przyciemnione ??? a bo co ? |
|
|
~~jejeje | |
|
|
No i z fajnego tematu zrobilo się bagno, jak zwykle... :/
Czy mod moze oczyścić temat? |
|
|
~~audiA62008 | |
|
|
ja pier...co za kmiotki na tym forum podniecaja się civicami czy golfami 15-letnimi gratami buehuehue biedaki
|
|
|
~~Marcinek | |
|
|
Bueheheh jak ci idioto tatus kupił starom skode to sie ciesz i udawaj że masz Audi. Nie wjem skond sie biorom takie idioty. Cfany zza klawiatury i ma ucieche. Nie karic trooli.!!!!
|
|
|
~~stalowiak | |
|
|
CYTAT Bueheheh jak ci idioto tatus kupił starom skode to sie ciesz i udawaj że masz Audi. Nie wjem skond sie biorom takie idioty. Cfany zza klawiatury i ma ucieche. Nie karic trooli.!!!! zapomniał dodać że na tym swoim burakowozie Skoda wozi blachy RNI |
|
|
~~Krsyia z gazown | |
|
|
Ludzie puknijcie sie w łeb po co wam taki temat jak i tak nie wysłuchujecie wypowiedzi... To forum to jedna wielka porażka... po co ono wogóle jest.... Kto chce wiedzieć ten wie kto rządzi w miescie...
Fanów prostej pozdrawia pierwszy zakret.. ! Bokiem! |
|
|
~~Mazda | |
|
|
CYTAT CYTAT Ty masz w tej Hondzie szybyz tyłu przyciemnione ??? a bo co ? Bo troche kozakujesz - więcej luzu. |
|
|
~~wweedc | |
|
|
civicami jezdza pedałki...
|
|
|
~~Rafee | |
|
|
CYTAT civicami jezdza pedałki... a Golfami 2 to kto niby w takim razie ?? |
|
|
~~Fuczak | |
|
|
A Beeemkami jeźdzą Fuczaki !!!!!!!!!!
|
|
|
~~Pazdzioch | |
|
|
//moderowano
//nie zaniżaj poziomu forum !! |
|
|
~~audiA62008 | |
|
|
CYTAT Fuczak a o wiesniakach zapomniales ??;> he xDD ojj żal mi was dresiki i inne półmózgi!!! czy wam sie wydaje, że jak stuningujecie 15-letniego grata i dodacie różne bajery to już macie zajebiste fury?? buehuehehehe śmiejecie sie z RNI, ale niestety takich "pseudosamochodów" z rejestracją RST też nie brakuje. Jak widzę na mieście to brechtam na maxa.... że te wasze graty więcej czasu spędzają w warsztatach, ale za to później jaki lans na mieście (oczywiście w waszej bujnej wyobraźni)i wyrywanie dupeczek tzw. blacharekDD |
|
|
~~Pimpek | |
|
|
Wiec słyszałem że kupujesz od Pici jego Calibre
w STW nie powiem bo kilka aut jest pozadnych ale czesc jak nie spora nadaje sie na parking na zawodach monster car ... każdy Lubi to co chce... jak sie inni z Niego śmieja to nie jego problem tylko innych może ktoś lubi rdze może chrom... każdmy ma Swój lansu a jeżeli chodzi o kierowców to też to sie sprawdza RST wszedzie sie spieszy i nie patrza w lusterka a RNI zajezdrzaja jak z 18metrowa naczepom przy czym nie wrzucają kierunkowskazów... ale co poradzi nikt ludziom z NIska nie zabroni jezdzic 20km/h środkiem drogi... a może Oni tak LUbia... Uszanujmy Wszystkich a sami bedziemy szanowani |
|
|
~~Maserati ;D | |
|
|
Golfy to dno ! jeden stoi jak sie na charzewice jedzie chyba nie ma koles na paliwo heheh ... a kiedys chyba bylo to kogos innnego auto ,autko superr ladnie zrobione szybkie ale stoi wiec koleszko montuj gazzzz bedzie taniej ;D szkoda auta bo rdzewieje;d
|
|
|