~~4vdva4 | |
|
|
ten picia z niska ta calibra to raz szalał koło targu w nisku
chcial wyrwac starsze panie |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~RST | |
|
|
CYTAT CYTAT Fuczak a o wiesniakach zapomniales ??;> he xDD ojj żal mi was dresiki i inne półmózgi!!! czy wam sie wydaje, że jak stuningujecie 15-letniego grata i dodacie różne bajery to już macie zajebiste fury?? buehuehehehe śmiejecie sie z RNI, ale niestety takich \\\"pseudosamochodów\\\" z rejestracją RST też nie brakuje. Jak widzę na mieście to brechtam na maxa.... że te wasze graty więcej czasu spędzają w warsztatach, ale za to później jaki lans na mieście (oczywiście w waszej bujnej wyobraźni)i wyrywanie dupeczek tzw. blacharekDD I gówno z tego że masz Kondona z 2008 roku, bo tatuś kupił... W ciul systemów i kołem nie zakrecisz... Samochód to jedna sprawa a umiejętnosci to co innego... Daj numer telefonu spotkamy sie pogadamy i poscigamy... I żobaczysz że ten grat 15 letni wydyma Cię jak bedzie chciał... Wieć nie pier*** wiesniaku w aucie tatusia...! |
|
|
~~miastowyzNiska | |
|
|
CYTAT A Beeemkami jeźdzą Fuczaki !!!!!!!!!! Beemkami to jeżdżom ino same wieśniaki |
|
|
~~MAGIKK | |
|
|
Ja sie moge z wami poscigac mam naped 4x4 i silnik o mocy 360 km na manualu ktos chce moze radiowozik jakis ?
|
|
|