|
|
|
Jak w temacie- szukam sklepu w którym takie końcówki można kupić. Szukam końcówek europejskich do tankowania w Niemczech, Belgii, Holandii.
Jeśli ktoś się orientuje to również cena mnie interesuje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No super, dzięki!
Właśnie tego szukałem! :-P A teraz na poważnie, sklep stacjonarny, gdzieś w okolicach Stalowej Woli, Niska no i ogólnie okolic gdzie mogę podjechać i kupić jutro a nie czekać aż listonosz mi przywiezie. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jedz do sklepów motoryzacyjnych a jak już nie chce ci sie tylka ruszyc z domu tylko czekać na forum to lap za telefon i dzwon do Auto Expressu na Jana Pawła badz hurtowni Dakol która miesci sie na przemysłowej (na przeciwko hotelu sezam). Po co ci to w polsce ? Wjezdzasz do dojczlandii i na pierwszej lepszej stacji kupujesz badz uprzejmie wypozyczasz na chwile co by tylko gaz psiuknac ;)
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Z tego co wiem nie na każdej stacji można pożyczyć lub nawet zakupić taki gadżet więc lepiej mieć przy sobie.
A pytam na forum bo chyba po to jest stworzone- żeby zadawać pytania, odpowiadać, podpowiadać a nie jeździć do każdego sklepu i pytać o to samo. Dzięki za podpowiedź, jutro podjadę pod wspomniane sklepy. |
|
|
|
|
nie wiem czy słowik na piaskach w auto gazie nie miał takich na sprzedasz
|
|
|
|
|
W Auto Gazie są po 50zł za sztukę....ale nie trzeba czekać na listonosza ;)
|
|