|
|
|
Witam ;)
Poszukuję sprawdzonej i "smacznej" kucharki na wesele. Najlepiej gdyby posiadała swoją pomoc oraz kelnerki/kelnerów Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam Anie Kułaga tel. 605 254 586. Jest naprawdę fajna świetnie gotuje, ma zgrany zespół byłam na niejednej imprezie i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
tez polecam pania Anie z Pysznicy:-)swietna kobieta;-) siostra organizowała wesele i tak pani Ania jak i jej kelnerzy spisali sie znakomicie:-) a jedzenie jest naprawde przepyszne;-)
|
|
|
|
|
Ja zdecydowałam się na Panią I. Dopiero w czerwcu będę miała okazję posmakować jej wyrobów aczkolwiek z tego co się dowiedziałam od ciotek, klotek i sąsiadek jest "pyszna" i ma swoją obsługę. mogę podać numer, pisz! Zadzwonić zawsze można;)
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zdecydowanie p. Anna Kułaga
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
A słyszał ktoś może coś o pani kucharce z Nowosielca? ;)
|
|
|
|
|
tez polecam pania Anie naprawde wysmienita kucharka , robi wysmienite dania
|
|
|
|
|
Witam Ja polecam Panią kucharkę z Nowosielca, na moim weselu ta Pani gotowała i robi naprawdę bardzo smaczne dania.
|
|
|
|
|
ma ktos moze numer do tej kucharki z nowosielca bardzo potrzebuje czekam na odp z gory dziekuje
|
|
|
|
|
Bez przesady pani kulaga zadna rewelacja i na dodatek na wesele prosi o to zeby ktos z rodziny pomagal i tu nie jedna osoba ale minimum 2-3 osoby a nie jest tania .
|
|
|
|
|
Pani korczak z wrzaw
|
|