|
|
|
chciałbym wyrazić swoją opinię co do stalowego miasta a mianowicie do tego iż albo ja mam h... komp ( 2 rdzenie troche ramu 4 mb net ) albo wy macie tak do d.... serwer że mi szybciej w telefonie allegro działa niż przechodzenie z jednej kategorii forum na drugą....Ktoś tęz tak ma?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U mnie działa wszystko jak najbardziej ok ... może coś z przeglądarką masz kolego ... i jeszcze jedno od kiedy masz taki problem ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ja mam podobnie jak kolega fankore.Od jakiegoś czasu, oczywiście nie zawsze, ale są dni gdy tak zamula, że aż się odechciewa czytania forum i różnego rodzaju informacji.Na innej przeglądarce to samo.
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Też tak mam od kilku dni, a dokłądnie od wczoraj w nocy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
też tak mam, zanim mi się otworzy strona zdążę sobie kanapki robić
|
|
|
|
|
muli mi z kilkanaście dobrych dni, myślałem że to możliwe wina systemu, mam go już ok półtora roku tylko tyle co cleanerem czyszczony, a tu widzę Stalowem. ma gówniane serwery
|
|
|
|
|
Potwierdzam... Od kilku dni... ale ostatnio te "przymułki" są coraz częstrze... Właśnie ledwo co zalogowałem się na forum... To samo na różnych systemach, przeglądarkach i na różnych łączach więc na bank wina serwera stalowegomiasta.
|
|
|
|
|
Serwer zresetowany, powinno przyśpieszyć
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|