|
|
|
Drodzy moi. Ostrzegam przed zakupem drzwi w Mrówce.
Sprzedający są grzecznie mówiąc niekompetentni!!! Kupiłam tam drzwi zewnętrzne, nie dość że przed ich przywiezieniem uszkodzili je to dobrali nam klamki, ładne nie powiem, gdy sprawdziłam dokładnie okazało się że są one do drzwi wewnętrznych http://stalo(...)oks.gif. Ps. Do kierowników - ja bym tych panów wywaliła na pysk. Ps2 Przy doborze drzwi polecam dobrze się rozejrzeć za porządnym sklepem z odpowiednimi ludźmi którzy znają się na rzeczy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klamki mozna wymienic i drzwi tez ,robisz problem z niczego
|
|
|
|
|
w majstrze też nie polecam, sąsiad kupił lewe drzwi zamówili i dostarczyli mu prawe. Miesiąc zwłoki !!!JAk kupować tylko w hurtowniach a nie w sklepie z doniczkami !!
|
|
|
|
|
-Antek 13-
Czy Ty nie masz większych zmartwień ,niż klamki.Jak przykładasz uwagę do takich dupereli, to nie trzeba jeździć i szukać tam gdzie taniej ,tylko od razu rżnąć burżuja i sobie zamówić indywidualnie. TANIA SENSACJA |
|
|
|
|
CYTAT -Antek 13- Jak przykładasz uwagę do takich dupereli, to nie trzeba jeździć i szukać tam gdzie taniej ,tylko od razu rżnąć burżuja i sobie zamówić indywidualnie. TANIA SENSACJA Głupią odpowiedzią sam/sama wywołujesz tanią sensację. Nie masz racji. Sklep markowy, sprzedający rzeczy do domów ,ogrodów. Jeżeli sprzedają tam towar to powinni coś o nim wiedzieć. Że taniej to nie znaczy byle jak...na odpie...l się od nas.... No wiesz, klamki od drzwi wewnętrznych są trochę inne niż wejściowe... Nie "rżnie burżuja" tylko chciał być fachowo obsłużony. Skoro napisał taki post to coś nie do końca zagrało... CYTAT slavo25 klamki mozna wymienic i drzwi tez ,robisz problem z niczego Oczywiście po to kupował aby zaraz wymieniać na inne, nowsze.... Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Tanio kupić porządne drzwi można tylko w stolarni. Polecam Stolarnie Turbia można tam kupić drzwi wewnętrzne już od 60zł, a jeśli ktoś chce naprawdę dobre Polecam Stolarnie Adam firma z wieloletnim doświadczeniem
|
|
|
|
|
CYTAT -Antek 13- Czy Ty nie masz większych zmartwień ,niż klamki.Jak przykładasz uwagę do takich dupereli, to nie trzeba jeździć i szukać tam gdzie taniej ,tylko od razu rżnąć burżuja i sobie zamówić indywidualnie. TANIA SENSACJA ja wymieniając drzwi na szyld czekałem ok 2 tyg bo zabrakło na magazynie!! |
|
|
|
|
Uważam, że antek13 ma prawo opisać na forum całą sytuację i nie nazwałabym tego "tanią sensacją" lecz jedynie ostrzeżeniem przed niekompetentnymi sprzedawcami-fachowcami. Dzięki antek13 być może ktoś uniknie podobnej sytuacji.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT w majstrze też nie polecam, sąsiad kupił lewe drzwi zamówili i dostarczyli mu prawe. Miesiąc zwłoki !!!JAk kupować tylko w hurtowniach a nie w sklepie z doniczkami !! Majstra i ja odradzam-pracują tam osoby-które nie powinny tam pracować -wymienialiśmy drzwi w domu pokojowe, łazienkowe-meksyk jednych brakuje do tej pory -a osoby które pracują na dziale z drzwiami są ,, bez komentarza....'' |
|
|
|
|
W sklepach tego typu, nie zatrudnia się specjalistów. Specjaliści nie będą się zatrudniać za najniższą krajowa, zatrudnia się osoby z jakimś tam minimalnym doświadczeniem. i wiedzą. Dlatego uważałbym z tymi negatywnymi ocenami. Po prostu, dobrze jest wiedzieć po co idzie się do sklepu, bo w tego typu sklepach pracują normalni ludzie. Mają jakieś pojecie, ale nie wszyscy i nie we wszystkim. Ja jak udaję się do tego typu sklepów to sam muszę wiedzieć czego chcę. A innym radzę pomoc sąsiada, czy kogoś z rodziny ewentualnie spytać wujka Google, on zawsze pomoże przed zakupem. W tych sklepach jest wielki asortyment i trudno jest zatrudnić odpowiednie osoby, które by chciały pracować za takie pieniądze.
Odnośnie obu sklepów to asortyment jest bardzo podobny - personel jednak bardziej doświadczony w mrówce i tutaj panuje wg. mnie lepszy klimat, ale to subiektywne odczucia. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Ludzie jakich specjalistów. Dają najmniej ile się da i w takich marketach ostatnia rzecz to kwalifikacje. Malowałeś pokój - super - specjalista od farb...
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ANTEK13.po pierwsze jak drzwi przyjechały uszkodzone to sie zgłasza kierowcy(sprawdzaj towar przy przewoźniku)tak jak to robisz zamawiając np na alegro.po drugie też rok temu kupowałem drzwi i klamki były w zestawie.po trzecie czy był podpis kierowcy że drzwi były uszkodzone(rutynowe działanie).po czwarte jak drzwi były na zamówienie to sprzedawca mógł nie widzieć uszkodzenia ,gdyż towar przyjechał prosto z fabryki zabezpieczony a sprzedawca tylko przełożył towar na wywózkę czyli może boguducha winny,a ty tak jedziesz po nim.po kolejne nie ma ludzi wszystkowiedzacych,ale problem był nie w jego niewiedzy tylko w uszkodzonych drzwiach,więc nie oceniaj.a pracownicy mrówki dużo wiedzą o tym co sprzedają pewnie nie wszystko ale dużo i czy zarabiają dużo czy mało wiedzę powinni mieć by dobrze obsłużyć klienta.to tyle ode mnie bom sie rozpisał
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
tak się składa że ostatnio robiłam duże zakupy w mrówce odwiedzając ją kilkakrotnie zawsze byłam miło obsłużona nigdy nie bylo problemu z dowozem czy wymianą bo raz przyjechało coś trochę innego jak było zamówione lubię ten sklep i chętnie go odwiedzam . w przeciwieństwie do majstra nigdy mi nie powiedziano że mam sama sobie coś znależć i że tu jest samoobsługa a pracownicy są od wykładania towaru .dlatego do mrówki chodzę z przyjemnością a majstra omijam szerokim łukiem .
beza |
|
|
|
|
no z jednej strony jaka płaca taka praca, owszem w majstrze są ludzie nieadekwatni do stanowiska pracy, lecz oni w przypadku zamówienia tylko zamówili, resztę zrobiła zapewne centrala.
|
|
Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola/Zarzecz Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Napewno ODRADZAM STOLARNIE TURBIE.Drzwi krzywe przywozili trzy pary wszystkie krzywe!Panowie montazysci sztukmistrze jakich wielu.
A moze firma z Zarzecza ostatnio reklamowana na RMF-ie Voster -choc nie mialem doczynienia. http://www.drewno-hurt.com/ PawloSt |
|
|
|
|
Witam , jakieś pół roku temu wymienili mi wszystkie drzwi w mieszkaniu , doradzili, zamontowali ,psprzątali po sobie także mogę polecić ,http://www.damont.pl/
pozdrawiam a -mrówka -majster- jaka cena taka jakość |
|
|
|
|
CYTAT Napewno ODRADZAM STOLARNIE TURBIE.Drzwi krzywe przywozili trzy pary wszystkie krzywe!Panowie montazysci sztukmistrze jakich wielu. A moze firma z Zarzecza ostatnio reklamowana na RMF-ie Voster -choc nie mialem doczynienia. http://www.drewno-hurt.com/ Rozwiń myśl krzywe. Pracuje w tej branży 6lat (narzędziówka) i drzwi mają to do siebie ,że trzeba uwzględnić ,że kupując nowe do bloku nie wymieniając futryn nie będą idealnie pasować będzie trzeba tam podciąć tam stukną futryne tak przyszlifować ,manewrować zawiasami. Ponadto wszędzie kupując drzwi mamy doczynienia z drzwiami klasy 1 które swoje kosztują, klasy 2 ładnie wyglądają. Klasa 3 bez komentarza. Chcą mieć porządne drzwi trzeba zapłacić ,jeśli mają idealnie pasować jedynie drzwi zamawiane pod wymiar. Jeśli komuś zależy na jakości polecam Stolarnie Adam, MP Drzwi, J.Pędziwiatr. |
|
Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola/Zarzecz Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
krzywe tzn krzywe.Drzwi jak i futryna byly wymieniane.Czy to takie trudne pojecie "krzywe"?Jesli dol pasuje to u gory mozna palca wsadzic lub na odwrot Na piec kompletow zamontowanych dwa sa ok.Klasy dzwi sa jak najbardziej potrzebne tylko niech kazda z tych klas spelnia swe kryteria a montazysci niech to umieja zamontowac.
PawloSt |
|
|
|
|
Dlatego też jeśli ktomuś zależy na korzystnych cenach kupi w mrówce ,majstrze ,stolarni turbia. A gdy zależy na jakości i tym się kieruje kupujący kupi solidne drzwi a wiadomo takowe kosztują. Stolarnia Turbia nie sprzedaje swoich wyrobów lecz z Kunowa. Ja kupiłam ostatnio do swojego mieszkania w Chwałowicach w Stolarni Adam sporo zapłaciłam nie powiem ale jakość drzwi nie do porównania z asortymentem z dystrybucji w marketach.
|
|
|
|
|
Jeśli ktość chce na prv wyśle Namiary na kilku porządnych stolarzy z Naszej okolicy.
|
|
|
|
|
Majster-masakra-Ci panowie którzy pracują na dziale z drzwiami nie wiedzą co do czego , nie znają się na komputerze , nie umieją na sklepie odszukać odpowiednich drzwi -całą załogę bym tam wymieniła,nie zależy im na pracy -bo inaczej by rozmawiali z klientem . Zastanawiam się nad skargą wyżej,(łącznie na kierownika pana K.- młody ,wysoki ) -bo zostałam tak obsłużona że zabrakło by tutaj miejsca....Mrówka-ok jak dla mnie dużo lepsza obsługa
|
|
|
|
|
Potwierdziam, Majster to porażka. Bezczelna pani kierowniczka robi z siebie pośmiewisko zapewniając, ze towar już zamówiła, a potem ucieka. Beka na całego. W rezultacie czekałam na 2 rolki tapety miesiąc. Przychodzilam co tydzień, pani twierdziła ze raz zapomniała, potem zamówiła, a potem jak mnie zobaczyła to nagle jej się w chowanego zachciało bawić zero kompetencji, pan z sanitarki też jakiś upośledzony.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
najlepsze drzwi od razu od prosucenta...polecam stoarnie w chwałowicach ...np. Adam lub agmar
|
|
|
|
|
nessie ma racje obsluga majstra to kpina....maja balagan na regalach, wziolem towar a pod nim cena 79.99 przychodze do kasy a tam 139. Kierowniczka robila ze mnie idiote ze musialem pomylica najlepiej zebym sobie patrzyl na kody kreskowe... chciala mi wmowic ze chce wysepic taniej, nie wspominajac o mega kolejkach.
|
|
|
|
|
CYTAT Majster-masakra-Ci panowie którzy pracują na dziale z drzwiami nie wiedzą co do czego , nie znają się na komputerze , nie umieją na sklepie odszukać odpowiednich drzwi -całą załogę bym tam wymieniła,nie zależy im na pracy -bo inaczej by rozmawiali z klientem . Zastanawiam się nad skargą wyżej,(łącznie na kierownika pana K.- młody ,wysoki ) -bo zostałam tak obsłużona że zabrakło by tutaj miejsca....Mrówka-ok jak dla mnie dużo lepsza obsługa jaka płaca taka praca, pracodawca zatrudniając takich ludzi ma z tego pożytek a wiem że ma! Podejście do klienta jest jakie jest chociaż dużo ludzi tam się nie nadaje do pracy w sensie "pracownik" nawet za tą najniższą! Gdyby właścicielowi zależało na kompleksowej obsłudze klienta Ci ludzie by nie zarabiali "kroci" a pracodawca dawno zmieniłby personel gdyby były jakiekolwiek skargi a tak dupa.... klient i tak tam pójdzie i tak.... a na forum jak to bywa anonimowo wyleje swoje żale a jutro pójdzie po cement do majstra |
|