|
|
|
witajcie, mam pytanie odnosnie internetu bezprzewodowego z plus'a. Interesuje mnie opcja 3GB za 29.90 zł. Tylko, ze ja zupełnie sie nie znam, czy to jest duzo czy to mało?To jest LTE- ponoć ma byc dobry. oczywiscie, mozna doładować i korzystać wiecej, ale wolałabym nie wychodzić poza normę. Nie ściągam filmów,nałogowo na chacie nie siedzę. W zasadzie potrzebuję internetu na odb i wysylanie maili- ok 3-5 dziennie, przeglądania stron, kilka filmów na yt, czsem na skp chwile pogadam- tak kilka razy na m-c,sciagam moze z 3,4 piosenki na mc. Noce sa nielimitowane. Takiemu laikowi w salonie mogą wcisnąć kazdy kit i ja uwierzę.Wcześniej miałam netię, ale zrezygnowaliśmy z tel stacjonarnego, takze stale łącze odpada. Czy moze mi ktoś doradzić cos? dziekuję z góry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
do poczty, gg, przeglądania stron wystarczy Ci w zupełności zupełnie bezpłatny AERO2.
Tu sobie poczytaj: http://www.aero2.pl/bdi.html Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
40 minutowy serial to 200-300 mb
90 minutowy film do 700mb takie wersje zywczajne skype ze srednia kamera zre podobnie jeżeli mieszkasz poza stalową to lte raczej nie bedzie dzialało, u kazdego operatora masz mozliwosc testu sprzetu, albo placisz za symboliczna aktywację albo nie płacisz nic. usluge zamawiaj przez internet, dostaniesz 1GB transferu miesiecznie wiecej. do takiego korzystania jak napisalas bezplatne aero o ktorym pisal bartomix w zupelnosci wystarczy, tyle ze teraz na karte sim czeka sie ze 3 miesiace i trzeba sie z tym liczyc iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
no właśnie nie mieszkam w Stalowej,okolice Krzeszowa. Znajoma wzieła na próbę na 7 dni internet, ale jest kiepski zasięg. Ale ten aero bedzie miał zasięg u tu? słabo widoczna mapka jest.Spr zadzwonić i spytać, moze cos więcej powiedzą.
|
|
|
|
|
z tymi 3 miesiącami to trochę przesadziłeś. Tak do 3 tygodni się czeka.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
ja tyle czekalem swojego czasu,
teraz chce skladac o kolejne, dobrze wiedziec ze juz krocej :] jezeli ma byc na wioske to tylko CDMA dostepne w plusie i orange, tyle ze to jest drozsze, inne beda z dupy. Jeżeli masz linie telefoniczną to poszukałbym jakiejś taniej oferty i założył internet stacjonarny :] nawet kosztem utrzymywania linii to coś koło 9 zlotych bylo, zaden powietrzny w tej chwili nie zastapi stacjonarnego, przynajmniej nie w polsce iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Czyli ogólnie jaki wniosek? co sie opłaca bardziej?
Sam sie zastanawiam i może padnie jakiś konkret - jaki operator? |
|
|
|
|
dziekuje wszystkim, ale i tak jeszce nie wiem.. stacjonarny telefon a wraz z nim internet odpada.
|
|
|
|
|
a tv od kogo masz? cyfrowy polsat i orange oferuja spore znizki jezeli sie ma wszystko z jednej rodziny :]
tak czy inaczej u kazdego operatora mozesz brac na probe i korzystaj, iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|