|
|
|
Witam wszystkich ,chciałabym się zapytać o chińskie centrum handlowe, mam ochote się wybrać,ale nie wiem czy warto ? Jakie są wasze opinie jest coś fajnego np. dla nastolatki , dla małych dzieci ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jest swietne..... ubrania niczym sie nie roznia od innychm sa modne na czasie i szalenie tanie....na gorze obówie i zabawki ,,, cos do ubioru, do domu do zabawy ..chodze tam czesto ...polecam
|
|
|
|
|
ja tam nic nie znalazłam ,wszystko wątpliwej jakości
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Te wszystkie towary wątpliwej jakości możemy znaleźć w stalowowolskich sklepach za cenę nawet dwa, trzy razy wyższą, a także na rynku, nie tylko u "czarnych", ale i u Polaków, tylko że u tych ostatnich na zasadzie:
chińska jakość - polska cena Takie kalosze na przykład widziałam w sklepie obuwniczym. Po uwzględnieniu przeceny do -70% kosztowały 50 zł, a u Chińczyka w stałej cenie 35 zł. Ogólnie buty, spodnie i inne rzeczy to jest to samo co na hali. "Czarni" i Polacy zaopatrują się w tych samych hurtowniach, niewykluczone, ze Chińczyk też, bo towary te same. Na Allegro też je znajdziemy, tylko że tam się nie opłacają. Podsumowując - polecam ten sklep. Jesli kogoś stać na drogie i dobrej jakości ubrania to może wybrzydzac, ale jeśli ktoś chce się ubrć modnie, fajnie, w przystępnej cenie, to jak najbardziej może tam. Dodam jeszcze, że warto orientować się w cenach, bo czasem trafiają się na rynku okazje lepsze niż te w Chińskim Centrum Handlowym. Niebawem ma być w dużym centrum, tam gdzie jest FRAC, a kiedyś były Delikatesy Centrum, na Niezłomnych, na pierwszym piętrze, otwarcie nowego Chinskiego Centrum. PS: Ten temat powinien być utworzony w dziale o zakupach. |
|
|
|
|
słyszałam że otwarcie za tydzień w sobotę
|
|
|
|
|
Wie ktoś może czy w tych chińskich sklepach dostanę pokrowce na telefony lub tablety?
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
jak bylem ostatnio to były pokrowce ale tragicznej jakości ( chodzi mi o sylikon) i tylko jakieś uniwersalne. Szmaciane dla zbuntowanych małolat albo słodkich księżniczek, nic dla starszych ludzi
|
|
|
|
|
A w jakiej cenie były? Czy z tych uniwersalnych to nie było w ogóle takich zwykłych w jednym kolorze?
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|