|
|
|
CYTAT Ale tu nie ma nic do rozumienia. Kupiłeś tuńczyka rozdrobnionego i narzekasz, że nie jest w kawałkach. Jak jest za drogi to idź gdzie indziej i kup tańszy. No cóż, widzę że dalej nie rozumiesz. Trzeci raz nie zamierzam powtarzać, ale mam nadzieję że inni zrozumieli o co mi chodziło. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT zgadza się, z dużych marketów tylko kafland - zakupy robi się szybko i praktycznie wszystko można tam dostać! tesko jak dla mnie to moloch z dużo wyższymi cenami, i to mnie wkurza że idąc tam błądzi się po co chwile przestawianych działach. Dokładnie. W Tesco po prostu się błądzi, a ceny są wyższe, zauważyłam to na wielu produktach. Na koszyk zakupów dwie rzeczy będą tańsze, żeby przyciągnąć do sklepu, a sześć innych droższe. Jeśli zdarzy mi się czasem tam iść, wychodzę po dwóch godzinach i zmęczona. Podoba mi sie to jak został urządzony Kaufland - nie mam problemów ze znalezieniem tego, czego szukam, asortyment jest duży, ceny ok. Ktoś pisał o mięsie... może i tak było, może nie, wiem, że wszędzie mięso jest podjerzane i tak naprawdę to ja w ogóle jestem baaaardzo ostrożna przy kupowaniu mięsa W KAŻDYM SKLEPIE, a im mniejszy tym bardziej, bo w większym przynajmniej szybko schodzi, a w małych lubi sobie zalegać szorowane płynem do mycia naczyń. |
|
|
|
|
CYTAT Nie kupujcie tuńczyka rozdrobnionego w Biedronce! - nie dość że to same trociny mięsa (chyba same resztki oddarte od skóry), to puszka nie ma otwieracza, po otwarciu zawartość śmierdzi i do tego kosztuje tyle że w innym sklepie za niższą cenę kupimy tuńczyka w kawałkach (naprawdę smaczny), w puszcze z otwieraczem. Biedronka - kiedyś dobry i tani sklep się chyba wycwaniła i ma nas za idiotów. To po jaki ch...j kupujesz tuńczyka droższego i dodatkowo bez otwieracza? Co ty masochista jesteś? Ludzie opamiętajcie się.... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
jak w Biedronie to tylko tuńczyk w kawałkach
|
|
|
|
|
CYTAT To po jaki ch...j kupujesz tuńczyka droższego i dodatkowo bez otwieracza? Co ty masochista jesteś? Ludzie opamiętajcie się.... Po taki, że kupiłem i się naciąłem - i przestrzegam innych. Jasne? |
|
|
|
|
Jak kupujesz tuńczyka "rozdrobnionego" to zawsze dostaniesz PAPKĘ, bez względu na firmę, cenę czy miejsce zakupu. Szukaj tuńczyka w kawałkach, porównuj ceny i w tedy ewentualnie narzekaj.
|
|
|
|
|
BIEDRONKA TYLKO BIEDRONKA !
|
|
|
|
|
Nie kumam jednego . Straciłaś już czas żeby pójść do punktu obsługi to równie dobrze mogłaś wymienić sobie te worki (bez względu na to czy miałaś dzieci na rękach). Byłaś w sklepie samoobsługowym to czego się spodziewałaś- że ktoś ci to wymieni ?? zapomnij. Wychodzi na to że postrzępiłaś sobie język żeby stalowemiasto powiadomić o tym ze ktoś ci zajumał 2 zety. Mało tego - za twoją wiedzą w dodatku . Wyszło z tego sapanie skąpiradła. Więcej konsekwencji na przyszłość.
|
|