|
|
|
prosze o informacje gdzie w Stalowej Woli mozna kupic tusze do drukarki Canon.Wiem ze w Tesco -a poza tym? Chce moc porownac ceny i wybrac najlepsza.Dziekuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biuro Plus, Solin, MEdia Expert w Centrum i pewnie któyś komputerowy ale jak dodasz cenę paliwa wyjdzie na jedno. NAjtaniej i tak Allegro - szukałem ostatnio tuszy do Hp i Tonera do Samsunga i Allegro wyszło 40% taniej od najniższej oferty w tym wypadku Tesco.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
dzieki. A gdzie sa Biuro Plus i Solin? w Media Expert niestety nia ma tuszy do Canona.
|
|
|
|
|
Biuro Plus jest niedaleko Centrum Stalowa Wola. Jedziesz w stronę Tbg, za wiaduktem skręcasz w prawo, mijasz po lewej wjazd do Centrum, a zaraz po prawej jest Biuro Plus.
Ja kupowałam często tusze za halą targową a sklepie komputerowym, ale nie pamiętam nazwy. Obok jest salon sukien ślubnych. |
|
|
|
|
serdeczne dzieki za informacje.Skorzystam.
|
|
|
|
|
Solin z tego co wiem jest w 2 miejscach na Siedlanowskiego za społem, 2 na Podleśnej.
|
|
|
|
|
Ja kupuję tusze zamienniki w sklepie DrTusz widziałam że do canona też mają.
|
|
|
|
|
Ja do CANONa PIXMA MG3650?????
Ja mam czarny 540Black i kolor 541Color i 540XL Black i 541XL Color sklep to E.LECLERC albo CARREFOUR Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|