|
|
|
Pani Anno proponuję zrobić tak: za "zjadliwa" częś torta liczyć np,za kilogram albo podawac cene w całości + cena dekoracji w zalezności od stopnia trudności, ilości zużytej masy itp.Myśle,że uniknie Pani na przyszłość takich zarzutów.
Spotkałam się z ofertą pieczenia ciast za 80-90 zl,za blachę i nie wierzę,że używając dobrych składników mozna taniej upiec torta. A nie jestem laikiem w tej kwestii. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Dafy jest opcja edytuj. Reiker nie chodzi o smak ale ciekaw jestem czy to co pisze daffy to prawda. Mamy tu anie któa pyta kiedy to było, dafy kupowała to dziecku i raczej data urodzin się nie zmieniła tak ciezko podać kiedy to było. Takie to naciągane mocno. A co mam niby podać dokładną datę, imię i numer telefonu, który pani Ani w kaledarzu ksiązkowym zapisała ???? A może dokładniej adres i pesel jeszcze. Bez przesady. Urodziny w ostatnim kwartale były. I dość. A tutaj jak peamy pohwalne wygłaszają i głaskają po główce z uznaniem to dobrze, a jak ktoś wybije się z tego pochlebnego tłumu to zaraz moderować chcą. A przy innych cukierniach owszem zostanę, bo tam jak kupuję to chociaż wiem za co płacę i ile bedzie można porcji pokroić. |
|
|
|
|
CYTAT ("anna22") Reiker uwazam ze sprawa mojej osoby i dzialalnosci to nie Twoja sprawa A co w tym złego, że napisałem prawdę, żeby była jasność nie czepiam się twojej osoby, i nie wylewam żalów i niechęci do twojej osoby. Widzę że krytyki dotyczącej Twoich wyrobów/niby dzieł nie cierpisz, to tak jak ja nie lubię ludzi, którzy coś na siłę reklamują... CYTAT ("anna22") torty Anny22, mi się nie podobają i nie smakują - co w tym złego
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Ty rajker a zamawiales u pani Ani torta kiedys? A moze Ty na lewo pieczesz torty w domu i robisz takie badziewie ze od Ciebie klienci przechodza do pani Ani? Bo to nie pierwszy raz jak starasz sie zgnoic p. Anie. |
|
|
|
|
Miałem okazję spróbować, wiem jak smakują i nie przypadły mi do gustu.
|
|
|
|
CYTAT A co w tym złego, że napisałem prawdę, żeby była jasność nie czepiam się twojej osoby, i nie wylewam żalów i niechęci do twojej osoby. Widzę że krytyki dotyczącej Twoich wyrobów/niby dzieł nie cierpisz, to tak jak ja nie lubię ludzi, którzy coś na siłę reklamują... CYTAT (\"anna22\") torty Anny22, mi się nie podobają i nie smakują - co w tym złego Nie nie cierpie,krytyka tez jest potrzebna,bo czlowiek powinien uczyc sie na bledach.Ale nie lubie jak ktos rozwiazuje takie spory w ten sposob.Wolalabym dowiedziec sie tego wszystkiego osobiscie zaraz po fakcie a nie po kwartale. I mylisz sie Reiker nie reklamuje sie na sile.Wrecz przeciwnie-jestem zdania ze moderator powinien usuwac pojawiajace sie ciagle takie same watki,wyszukiwarka ciagle dziala.Jak ktos cos chce znalesc to to znajdzie. A Twoja niechec do mojej osoby dalo sie juz odczuc w poprzednich tematach dotyczacych moich prac. Szkoda ze ocenia sie ludzi po opakowaniach.Bo bardzo bys sie zdziwil. Pozdraiwam i wiecej pogody ducha zycze |
|
|
|
|
CYTAT (\"anna22\") Szkoda ze ocenia sie ludzi po opakowaniach.Bo bardzo bys sie zdziwil. Pozdraiwam i wiecej pogody ducha zycze Możliwe że zmienie zdanie, życzę sukcesu i powodzenia... Pozdr _ Reiker „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
A ja tam lubię tą "niezjadliwą" masę. U p. Ani nie zamawiałam i raczej nie jadłam, ale teraz większość tortów robi się w tym stylu.
Jak komuś się nie podoba to, że taka masa swoje waży i podwyższa cenę to niech sobie zamówi tort jak z lat '90. Najlepiej niech tort będzie super, z mnóstwem pracochłonnych elementów i z ceną jak za zwykłe ciasto daffydaff - tak ciężko podać ci tą datę, albo chociaż miesiąc? Dzifne :] A z Reikerem nie ma co gadać, ani czytać jego postów, szkoda czasu :] Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Zamawiałam dwa razy u p.Ani w tzw.tunelu(jak w temacie), bardzo dobre torty i świetnie zrobione. Goście byli zachwyceni, ja też. Cena ok, adekwatna do wyglądu i smaku. Z City też są ok, ale nie takie efektowne.
Dorii |
|
|
|
|
CYTAT ("dorii1980") Goście byli zachwyceni, ja też. A może, goście => na prawdę/zapewne nie chcieli ci zrobić przykrości i wykrzykiwali achy, ochy zachwycając się dziełami Anny22... Można obejrzeć jakieś fotki z dziełem Anny22 na tej imprezie, najlepiej prywatne foty. Wiec się pochwal, popatrzymy, ocenimy, wycenimy... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Hahah, tak strasznie się zmuszali do zjedzenia torta, zachwyty tez były sztuczne - bo wogóle wszystko było jedna wielką szopka i fejkiem. Jakie chcesz te zdjęcia, z zachwyconymi twarzami, zebyś mógł sprawdzić czy oby zachwyty nie były udawane ???
Nie wiem czym Cię p. Ania skrzywdziła, ale strasznie się czepiasz. Daj żyć dziewczynie. Ma pomysł na biznes i nieźle sobie radzi. Jak znasz kogoś innego, kto robi w STW także torty artystyczne to poleć, chętnie spróbuje. Dorii |
|
|
|
|
Rajker. |
|
|
|
|
CYTAT ("dorii1980") Jakie chcesz te zdjęcia, z zachwyconymi twarzami, zebyś mógł sprawdzić czy oby zachwyty nie były udawane ??? Cyt: Można obejrzeć jakieś fotki z dziełem Anny22 na tej imprezie Jedno bardzo proste pytanie, a tyle sprawia kłopotów ... CYTAT ("dorii1980") Jak znasz kogoś innego, kto robi w STW także torty artystyczne to poleć, chętnie spróbuje Odpowiadam: Wygoogluj sobie... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
A co tu się jakieś kółko wzajemnej adoracji zebrało ? Złego słowa nie można powiedzieć ?
Wiele osób robi torty artystyczne. Żadna nowość. CYTAT (ania22) Nie nie cierpie,krytyka tez jest potrzebna,bo czlowiek powinien uczyc sie na bledach. A za błędy się płaci. CYTAT (ania22) Ale nie lubie jak ktos rozwiazuje takie spory w ten sposob. Autorowi tort też do gustu nie przydpadł Macie wspólny mianownik. STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek post nie na temat
Dorii |
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek post nie na temat
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A jak ktoś chce namiar na gościa, który w Stalowej robi cudne i tańsze torty cudnie ozdabiane masą - łądne i niebanalne dekoracje podam na prv namiar. Galeria jego tortów jest na facebooku.
A artystyczne takie jak w tunelu robią już wszystkie cukiernie: zerknijcie tylko na strony cukierni Motycze, Pączek |
|
|
|
|
reiker z tego co wiem to do pani ani w tunelu nie da sie od tak wejsc bo caly czas tam jest zamkniete, wiec nie dziwne ze tlumow nie widziales, podejezewam ze w ogole tam nie byles. Duffy jezeli chcesz kogos oskarzac to pisz konkrety a nie "gdzies, kiedys, cos" tak trudno napisac jaki to byl tort zeby dac szanse sie wytlumaczyc p. Ani??Tez jestem ciekaw co by wtedy miala do powiedzenia, a nie jakies glupie spekulacje. Juz widze ze konkurencja nie spi, chcesz zachwalac to chwal sobie Adrianka ale nie kosztem innych , i klamstwami.
|
|
|
|
|
jadłam torty p. Anny ale jakoś szczególnie mi nie zasmakowały zaznaczam, iż nie ja je zamawiałam jednak przyznać musze że przozdobione były pięknie
|
|
|
|
|
CYTAT ("stecyk") reiker z tego co wiem to do pani ani w tunelu nie da sie od tak wejsc bo caly czas tam jest zamkniete, wiec nie dziwne ze tlumow nie widziales, podejezewam ze w ogole tam nie byles. W środku lokalu nie ma zbyt wiele miejsca, w tym miejscu było już wiele podobnych lokali sklepiki, pralnie etc, tłumów nigdy nie było Twoje podejrzenia są nieuzasadnione... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT W środku lokalu nie ma zbyt wiele miejsca, w tym miejscu było już wiele podobnych lokali sklepiki, pralnie etc, tłumów nigdy nie było Twoje podejrzenia są nieuzasadnione... Cos tu rajker klamiesz. Bedac ostatnio u p. Ani miejsca bylo sporo. Zmiescilo sie 5 os no i staly 2 lodowki szafka stolik. Wcale tak malo miejsca nie ma. Oj klamiesz |
|
|
|
|
Chyba najlepiej bedzie jak sama upieczesz, z jakiegos przepisu, ksiazki, przynajmnije wiesz co bedziecie jesc i bedziesz z siebie dumna.Kiedys znajoma zamowiła w cukierniu w stw jajka byly najprawdopodobniej przeterminowane skladniki zle dopasowane, kasy jej nikt nie zwrocil
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
CYTAT Twoje podejrzenia są nieuzasadnione... Stecykowi chyba chodzilo o to czy byles w srodku od kad jest tam cukiernia? Bo z tego co wczesniej pisales to nie byles tam w srodku, wiec nie wiesz na jakich zasadach funkcjonuje ta cukiernia. |
|
|
|
|
dokladnie tommi ma racje, a oskarzenia daffi tez sa bezpodstawne dopoki nie poda szczegolow bo miesem w necie moze kazdy zucac.
|
|
|
|
|
ja osobiście polecam torty u Pani Ani. Rok temu zamawiałam tort w kształcie lalki i wyszedł przepiękny i dobry. Z dogadaniem się co do wagi i wielkości nie było problemu. za niedługo będę następny zamawiać na urodziny dla córci.
|
|