|
|
|
Witam
Mój VW zaczyna się robić leciwy i nie mam zamiaru przepłacać za naprawy i przeglądy w ASO (poza tym nie mam najlepszej o nich opinii ) . Kogo polecacie do bieżących przeglądów i drobnych napraw ? Dodam ze autko z silnikiem tdi. Na świecie nie ma dużej liczby idiotów, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że na bank na jakiegoś trafisz. |
|
|
|
|
Na świecie nie ma dużej liczby idiotów, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że na bank na jakiegoś trafisz. |
|
|
|
|
Jak chcesz aso to sporo osób robi volkswageny w aso.. skody i oszczędzają. Oprócz tego masz Tabora na Sandomirskiej i serwis Bosh na brandwicy. Te warsztaty sobie radzą z vw.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
makapaka, w sprawie VW (a dokładniej Pasatów) to na tym forum jest tylko jeden specjalista....
niebawem się odezwie zapewne i napisze Ci, gdzie masz broń Boże nie jechać Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Na Brandwickiej jest serwis VW (nie pamiętam nazwy, ale gość nazywa się Gondek) Oprócz tego jest jeszcze jeden za Sezamem w prawo w kierunku turboronda.
|
|
|
|
|
polecam
specjalistyczny warsztat Tomasz Gondek Auto Serwis Audi Seat Vw Skoda Brandwicka 67 Stalowa Wola 607-236-136 |
|
|
|
|
CYTAT makapaka, w sprawie VW (a dokładniej Pasatów) to na tym forum jest tylko jeden specjalista.... niebawem się odezwie zapewne i napisze Ci, gdzie masz broń Boże nie jechać Nie wywoluj wilka z lasu, bo znowu sie zaczna kosmici i wielka fala z francy. |
|
|
|
|
Znam dwóch speców, jeden z Motycza a drugi z Wólki Turebskiej chyba. Ale ony tylko na passatach sie znają
|
|
|
|
|
CYTAT Witam Mój VW zaczyna się robić leciwy i nie mam zamiaru przepłacać za naprawy i przeglądy w ASO (poza tym nie mam najlepszej o nich opinii ) . Kogo polecacie do bieżących przeglądów i drobnych napraw ? Dodam ze autko z silnikiem tdi. Co do naprawy vw, to jezeli chcesz zeby Ci zniszczyli auto i zamontowali czesci ze szrotu to polecam Ci AUTORUD w STW. Co do czsci ze szrotu to dobrze bedzie wiedzial p N. To pod jego kierownictwem zamontowali mi polamane czesci. N. powinien cos wiedziec w tym temacie. A jak beda Ci wydawac auto, to kontrolki Ci wykasuja zebys widzial ze auto idealnie naprawione. Ale niemartw sie po tygodniu kontrolki zaswieca. W tej sprawie N. powinien cos wiedziec. A jak bedziesz pisal cos na forum ze zostales oszukany to S. bedzie Cie straszyl sadem. Co do adwokata, patrz czym jezdzi, jezeli szmelcwagenem to wiec ze moze Cie w h.... robic. Ludzie Ci krawaciarze to zwykli oszusci. W h.... robia klijentow jak sie tylko da, a jak wyjdzie ze to ich wina to oni wine zwalaja na mechanikow. Jakby nie patrzyl to winny jest albo wlasciciel auta albo mechanik. Mi zdemontowali czesci (znalazlem je w aucie) a zamontowali ze szrotu, a w papierach do ubezpieczalni ukryli to, tylko wpisali ze szyba zle przyklejona. A jak Ja wyslalem papiery ze polamane czesci zalozyli to ubezpieczalnia zadala wyjasnien od autorudu, a autorud niechcial tego wyjasniac. Makapaka jezeli chcesz zeby z VW zrobili Ci szrota ktorego trzeba pchac to polecam AUTORYZOWANA STACJE OBSLUGI AUTORUD w STW. Z pozdrowieniami PSYHOL Moderowano przez: sm Nie używamy nazwisk ... Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Dzięki za wszelkie info.
@RNI-JEZOWE jak napisałem też nie mam najlepszego zdania o ASO ( mnie akurat na czym innym chcieli orżnąć ,ale na szczęście zauważyłem bo 250 zł w plecy bym był na zwykłym przeglądzie - swoją droga też na mechaników zrzucał Pan N. ) Na świecie nie ma dużej liczby idiotów, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że na bank na jakiegoś trafisz. |
|
|
|
|
CYTAT polecam specjalistyczny warsztat Tomasz Gondek Auto Serwis Audi Seat Vw Skoda A ja nie polecam ... |
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek Nie na temat. Jacek
:) |
|
|
|
|
Za sezamem w strone turboronda. Pan Goński. Polecam.
|
|
|
|
|
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
znam dobrego mechanika z kłyzowa nie bede mu tu robil reklamy, poprostu jak chcesz to pisz na priv dam ci namiary
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek Nie na temat chociaż w pełni popieram. Jacek
|
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Zabrania się publikowania:
- wpisów nie zawierających merytorycznej treści Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Co do AUTORUDU czy tam dac auto to czytajcie uwaznie.
Jak masz jakies znajomosci w tym serwisie to mozesz spokojnie auto im dac. Jezeli nie masz znajomosci to powiedza ze ich oszukales. Ja oddalem auto poniewaz znalem N. N. i S. To oni byli odpowiedzialni za naprawe auta. Znajac ich poznalem tez rzeczoznawcow niezaleznych R. i S. Znajac R. poznalem tez mojego prawnika. To oni wszyscy zajmowali sie likwidacja szkody w moim aucie. Tak oni wszyscy byli jedna kupa ktora oszukiwala ubezpieczalnie, nawet moj prawnik to on byl cala glowa ktory wszystko ustawial i oszukiwal i robil w h... mnie. A takie auto oddali mi z autorudu tak naprawiaja w AUTORUD w STW KLIMATYZACJA NIEDZALALA USZKODZONE HAMULCE USZKODZONY ABS ESP USZKODZONE UKLADY NAPEDOWE (samochod wchodzil maksymalnie do 2000obr/min i niechcial z miejsca normalnie ruszac Swiecily kontrolki ABS ESP HAMULEC I SILNIK WYDARTY DYWANIK OD STRONY PASAZERA WYBITA SZYBA BOCZNA CENTRALNY ZAMEK NIEDZIALAL DRZWI SAME SIE ZAMYKALY JEDEN KLUCZYK DO CENTRALNEGO NIEDZIALAL Takie usterki AUTORUD stwierdzil ze takie usterki byly juz w aucie i wyslal papiery do ALIANZ ze takie usterki auto juz mialo. To nie koniec tego. po 14miechach roztrzaskalem to wszystko. To sprawa w najgorszym wypadku bedzie miala spotkanie w sadzie, ale to autorud mnie pozwie. Nastepnym razem Wam napisze o co chodzilo ze zle przyklejona szyba. To byl tylko pic na wode zeby dupe ratowac tym z autorud. Ci z autorud dobrze wiedza o co chodzi ze zle przyklejona szyba i z czesciami ze szrotu. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
RNI, każdy doskonale już zna Ciebie i Twoje przygody z Autorudem więc bądz tak dobry i nie pisz w kółko tego samego tam gdzie zobaczysz w temacie marke Volkswagen.
Oszukali cie, wydymali, okradli, no i dobra każdy to zna. Jak wygrasz proces z Autorudem postaw każdemu z forum flaszke za to że musieli czytać te twoje wypociny na temat Autorudu chociaż moim zdaniem to nie zrekompensuje uszczerbku na psychice po czytaniu tego wszystkiego co pisałeś. :) |
|
|
|
|
Zdecydowanie Tabor ;)
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
A ja polecam AutoRud -zlokalizowali usterkę, w dwa dni zrobili ,auto śmiga 12 tyś km miesięcznie od 6 miechów i nie ma problemów.
więc jestem a tak |
|
|
|
|
CYTAT A ja polecam AutoRud -zlokalizowali usterkę, w dwa dni zrobili ,auto śmiga 12 tyś km miesięcznie od 6 miechów i nie ma problemów. więc jestem a tak Jaki masz samochód? |
|
|
|
|
dostawcze-
|
|