NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Lodówka, Lodówka - INOX
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 19 Marz 2013r. 22:19  
Planuję zakup lodówki tak do 1300 zł wraz z ewentualnymi kosztami wysyłki najlepiej w inox-ie, lodówka musi spełniać maksymalne wymogi jeśli chodzi o klasy energetyczne (jaka klasa najlepsza ?) i dobrze by miała w miarę pojemny zamrażalnik. Co proponujecie drodzy forumowicze lub opiniujecie ?

Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2013r. 22:19  

Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2013r. 22:30  
CYTAT
... lodówka musi spełniać maksymalne wymogi jeśli chodzi o klasy energetyczne (jaka klasa najlepsza ?)

Poczytaj...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Etykieta_energetyczna

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2013r. 00:01  
Wybierz taką której wnętrze najbardziej ci pasuje. Nie zwracaj uwagi na markę. Przedłuż gwarancję. Ja za 200zł mam 7 lat gwarancji. Chcesz oszczędną to szukaj A+++ lub A++

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2013r. 08:03  
Zerknij tutaj http://www.oleol(...)d6.bhtml

Ja tam kupowałem niedawno Electroluxa w inoxie, trochę tańszego bo akurat nie potrzebowałem tak dużej lodówki. Sprzęt 1 klasa, sprężarka ACC, niezłe wykonanie. Transport gratis, szybka realizacja.

Ogólnie jeśli chodzi o chłodnictwo to Electroluxa nie trzeba reklamować. A jak już ma być jeszcze coś bardziej topowego to Liebherr ale to jeszcze będzie droższe od E-xa.

P.S. Polecam też zakupy w neo24 - czasem jest jeszcze taniej, ale nie zawsze wysyłają za free (akurat teraz tak), no i na Oleole akurat mieli i chyba mają fajne rary aliorowskie, 5 minut roboty, decyzja w ciągu godziny-dwóch i sprzęt za 2 dni u Ciebie, nie trzeba niczego wysyłać, a koszt tej ratalnej pożyczki przy 2tys wyszedł ok 100zł.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »